Egészség

Egészség

linkteam.hu - Egészség kategória, Nem tudod ,hogy mit egyél ,tegyél vagy akár vagyel ,hogy egészségesebb legyél? Vagy tudod ,de érdekelnek az új praktikák? Válassz a linkteam gyűjteményéből!

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus

Évek óta dolgozom klinikusként. Amennyiben kiváló, tapasztalt, rengeteg probléma megoldásában járatos pszichológust keres, jó helyen jár. Szakterületem a következő gondok megoldását támogatja: akut stressz zavar, alkalmazkodási zavarok, alvászavarok, bántalmazás, elhanyagolás, beilleszkedési zavar, depresszió, életszakasz problémák, életviteli gondok, féltékenység, gyász, kapcsolati problémák, kiégés, krízis, magány, pánikbetegség, párkapcsolati gondok, poszttraumás stressz, szociális fóbia, szorongás. Egyéb problémákat is vállalok, amennyiben rám van szüksége. Forduljon hozzám bizalommal.

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus rendelése Budapesten

 

Access Barssal az egészségedért

Az Access Bars kezelés kioldja a testedből a feszültségeket, jelentős könnyedséget adva ezzel. A Bars 32 pont a fejeden, amelyek mindegyike egy-egy életterülethez kötődik, mint például az öregedés, kapcsolatok teremtése, gyógyulás, kedvesség, hála, éberség, pénz, test, kontrol. kreativitás. Az adott pont megérintésével elengedheted a hozzá kapcsolódó korlátozó nézőpontjaidat teret nyitva ezzel a változásnak. Minden egyes kezeléssel növekedni fog a befogadásod és a tudatosságod. A Bars kezelés során a kezelő minden olyan nézőpontja is tisztul, amely megegyezik a kezelt nézőpontjával. Hogy lehet ez még ennél is jobb? Ha te is szívesen kipróbálnád ezt a csodás élményt, akkor keress elérhetőségeim bármelyikén.

Bars kezelés

 

Access Bars tanfolyam Debrecenben

Az Access Bars tanfolyamon megtanulhatod a 32 energiapont helyét a fejen, amelynek érintésével elengedhetőek az életünk valamely területén akadályozó nézőpontjaink, növekedhet a tudatosságunk és a befogadásunk. A kezeléssel örömöt könnyedséget hozhatsz az életedbe és a mások életébe is. A Bars változásokat hoz a nézőpontjaidban, felpezsdíti az energia áramlást a testedben, jobban tudsz majd koncentrálni és megnő az energia szinted. Mi lenne, ha választanád a könnyedebb örömtelibb életet? Ha választanád, tudj meg többet weblapunkon.

Access Bars tanfolyam

 

Nanokolloid generátor

A Nanokolloid generátor készülék az 1993-as években lett szabadalmaztatva. Készülékünk a Nanokolloid generátor úttörőjeként lépett be a köztudatba több mind 20 évvel ezelőtt.

Nanokolloid generátor

 

e biobolt

Válassza ki honlapunkon az Ön számára leginkább megfelelő terméket! Online bioboltunkban kedvére válogathat az egészséges termékek közül. Válassza ki Ön is igényeinek megfelelő készítményeket, legyen szó vitaminokról, gyógynövényekről, ételekről, háztartási termékekről vagy táplálékkiegészítőkről. Tekintse meg a széles kínálatot és kedvezményes ajánlatainkat a honlapunkon!

e biobolt

 

Elme Tréner szoftver

Tudatalattid hatékony átprogramozása az Elme Tréner szoftverrel, ami egy nagyszerű eszköz az önfejlesztéshez. Ha változást akarsz az életedben, változtasd meg a gondolkodásmódod. Változtatni sohasem késő, kezd el most, ezzel az ingyenes szoftverrel!


Ingyenes önfejlesztő szoftver

 

Aquamundi kézműves natúrszappan

Aquamundi kézműves natúr szappanokat természetes alapanyagokból készítjük és azonnal vásárolhatóak raktárról.
Különböző illatok közül választhatsz és ha többet rendelsz, akkor különböző kedvezményeket kaphatsz.
100 gr-os kiszerelésű szappanokkal dolgozunk és a próbaszappan vásárlásakor is már akár egy darabtól ingyenes a házhoz szállítás.
Ugye neked is fontos a bőröd nyugalma?
Ha igen, akkor látogass el a webshopunkba és rendelj még ma, mert a második terméktől 50% árengedmény jár neked.
Mire vársz még?

Aquamundi kézműves natúrszappan

 

Hasplasztika

Hasplasztikára lenne szüksége? Keressen fel minket, a Körúti OrvosEsztétikai Centrumnál. Orvosaink rendelkezésére állnak. Plasztikai sebészetünk a legmodernebb technológiával várja a hasplasztikai beavatkozásra szoruló pácienseket.

Hasplasztika a Körúti OrvosEsztétikai Centrumban

 

Térítéses betegszállítás

Ha betegsége miatt nehezen mozog, mozgásképtelen, esetleg csak viszolyog a tömegközlekedéstől, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és mi megszervezzük a betegszállítási feladatokat. Legyen az otthonról kórházba szállítás, otthonról a rendelőbe szállítás, otthonról rokonokhoz szállítás, vagy hazaszállítás külföldről, megoldunk bármit. Bővebb információt a betegszállítási szolgáltatásokról weboldalunkon olvashat.
Előfordulhat, hogy egy betegnek minden nap kezelésre kell járnia, kórházban viszont senki nem szeret éjszakázni - ez lelkileg megterhelő egy ember számára, ami nem segíti elő a gyógyulást. Ennek elkerülésére remek megoldás a betegszállítási szolgáltatás. A betegszállítás szolgáltatás előnye más térítéses szállítási szolgáltatásokkal szemben az ún. ajtótól ajtóig jelleg, ezzel is biztosítva azt, hogy a beteg biztonságosan hazaérjen.

Betegszállítás

 

Egészséges életmód

Az Egészségkert honlapon természetes gyógymódokkal, egészséges életmóddal kapcsolatos cikkek érhetők el. A szolgáltatásokkal is megismerkedhetnek az olvasók: harmonizálások, EGÉSZSÉG csoportok és tréningek, grafológia.
A szolgáltatások elsősorban kimerült, egyensúlyra vágyó, stresszes és önismeretre vágyó nőknek szólnak.

Egészséges életmód

 

Pszichológus Budapest

Rendelőnkbe több éves tapasztalattal rendelkező kollégák várják jelentkezését! Legyen szó Önről, gyermekéről, párkapcsolatáról, célunk, hogy közösen a saját erőforrások feltérképezésével, ezek támogatásával érjük el az Ön által meghatározott célt.

Pszichológus Budapest

 

Őssejt és táplálékiegészítő

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat.
Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez.
38-dik országként (végre!) Magyarországon is az eredmény már 5 éve elérhető, az utóbbi években pedig a világ számos országába eljutott, 38-dik országként (végre!) Magyarországra is.
Ismerd meg most, ezt a különleges Lifepharm terméket, amely az amerikai “nagy orvosi kézikönyvbe” is bekerült 2 éve, így az alternatív medicinák elismert termékévé vált.

táplálékkiegészítő, őssejt

 

Hajnövesztés akár 3 hónap alatt

Legyen szó kopaszodási problémákról, vagy arról, hogy dúsabb hajat szeretnénk, a QuintEssence termékei a legjobb megoldást jelentik ezekre a problémákra. Miért? A Green Essence termékcsalád teljesen organikus és 100% növényi kivonatot tartalmaz, ami segíti a hajhagymák erősödését és vitaminnal látják el a hajat.

QuintEssence hajnövesztő sampon

 

Sópárna használata és jótékony hatása

A Bobojca műhely sópárnáival gyermeked egészséges fejlődését biztosíthatod, prevenciós hatásának köszönhetően. Tudj meg többet arról, hogy miként használd sópárnádat a megfelelő hatások elérése érdekében.

Helyes használattal a sópárna kiváló hatással lehet gyermekedre

 

Magnetotherapy Age Control Plus

A Magnetotherapy mágnesterápia készülék 1980-as években lett szabadalmaztatva. Egyedülálló a "sejtek megújításában Magnetotherapy Age Control Plus Sejtmegújító". Készülékünk a Magnetotherapy mágnesterápia úttörőjeként lépett be a köztudatba több mind 30 évvel ezelőtt. Ez azt jelenti, hogy a szabadalommal védett készülékünk nem másolható. Hasonlókat létrehoztak, és a mai napig újabb mágneses termékek özönlik el a piacot. Az igazi, eredeti, nem módosítható termékünket csak a Sinus-Technology régi nevén Magnetotherapy mérnökei fejlesztik tovább a Sinus-Technology Laboratóriumban. Más néven forgalomba hozott hasonló termékektől a Sinus-Technology mérnőkei elzárkóznak. Több mint 20 éves múltunkkal elértük, hogy az Magnetotherapy mágnesterápia és a Magnetotherapy Age Control Plus Sejtmegújító rendszereinkben minden biológiai jellemzőt figyelemben vegyünk és ezzel olyan rendszerek jöttek létre, amelyet összességében konkurencia mentesen állítunk elő. Biofizikai értelemben, termékeink a valóság minden területén elismerésre találtak.

Magnetotherapy Age Control Plus

 

Manuálterápia kezelések

Intézetünk fájdalomambulanciáján manuálterápiával előzzük meg a mozgásszervi betegségeket. A manuálterápia kiválóan alkalmas a már kialakult problémák enyhítésében, és a regenerálódásban is. A már fennálló fájdalmakat komplex kezeléssorozatokkal gyógyítjuk, melyekben különböző gyógymódokat ötvözünk.

Mozgásszervi megbetegedések megelőzésére vegye igénybe a manuálterápiát

 

Kiss Anna pszichológus

Pszichológus Budapest III. kerületében. Magánrendelés keretein belül várom mindazokat, akik pszichológiai segítség igénybevételét érzik szükségesnek. Életvezetési tanácsadás, pszichológiai konzultáció.
A weblapon érdekes pszichológiai témájú cikkeket is olvashatnak.

Kiss Anna pszichológus weboldala

 

Theta healing tanfolyamok

A theta healing alap tanfolyamon elsajátíthatod a théta meditációt, aktiválhatod intuitív képességeidet, megtanulhatod megtisztítani magadat vagy másokat az alacsony rezgésű energiáktól és azt is hogyan engedd el az élted valamely területén akadályozó blokkjaidat. A bőség és a lélektársad bevonzása is a megtanulandó anyag része. Ha kész vagy a változásra és szeretnél, többet megtudni a témáról kérlek, látogass el a weblapomra itt többet megtudhatsz a theta healing tanfolyamokról és a technikáról.

Theta healing tanfolyam

 

MySkin modern sebtapaszok

A MySkin sebtapaszok és sebragasztók segítségével a gyógyulási idő gyorsabb, a baktériumok szervezetbe való bejutásának esélye alacsonyabb, és a teljes gyógyulási időre akár egyetlen tapasz is elegendő. További részletekről weboldalunkon tájékozódhat.

MySkin modern sebtapaszok

 

Mr. Hippo inhalátorok gyermekeknek

A Mr. Hippo légúti megbetegedések, asztma, allergia, hörghurut kezelésére szolgáló kompresszoros inhalátor, melyet gyermekek számára terveztek, hogy csökkentsék a kezelés okozta kellemetlenségeket. Az inhalátorokkal váladékoldókat (sóoldatokat, ozmotikus oldatokat), gyulladáscsökkentőket (szteroidok) és hörgőtágítókat (Berodual, Atrovent) juttatunk be a légutakba, melyek csökkentik a gyulladást, enyhítik a fulladást és mérséklik a köhögést. A kompresszoros porlasztók alkalmasak az oxigénnel történő porlasztásra is, mely különösen előnyös a gyakran oxigénhiánnyal járó légúti betegségekben. Alkalmazásuk esetén is fontos a megfelelő folyadékbevitel és pótlás, mert ez is alapvető a hatékony váladékoldáshoz. Amennyiben kérdése lenne, azt felteheti weboldalunkon szakorvosunknak.

Mr. Hippo inhalátorok gyermekeknek

 

Fehér Dental Fogászat Budapest

Esztétikai fogászat a fehér fogakért, kiváló fogpótlásokért és implantátumokért. Rutin kezelésektől a komplikáltabbakig, kedvező áron.

Fehér Dental Fogászat Budapest

 

magán pszichológus budapest

Forduljon hozzánk, weblapunkon megtalálhatja a pszichoterápiával kapcsolatos információkat. A pszichoterápia, többek között egyéni, felnőtt és gyermek terápia terén a kezelésekre egyaránt lehetőség van. Weblapunkon könnyen tájékozódhat, ha a pszichoterápiai lehetőségeket keresi.

magán pszichológus budapest

 

A zöldkagyló és hatásai

A kagylót gyakran figyelmen kívül hagyják, nem tartják a táplálkozás fontos részének. A zöldkagyló fogyasztása az egyik kiváló módja annak, hogy a nélkülözhetetlen omega-3 zsírsavakat bejuttassuk a szervezetünkbe, ráadásul nagyszerű forrása a B12-vitaminnak, a szelénnek és a cinknek. A tapasztalatok egyértelműen arról árulkodnak, hogy a zöldkagyló kiválóan alkalmat az arthritis kezelésére, nagymértékben enyhíti annak tüneteit és csökkenti a gyulladásokat is.

A zöldkagyló és hatásai

 

Fájdalom Klinika Szegeden

Intézményünkben gyors és hatékony megoldást kívánunk nyújtani hozzánk forduló betegeknek. Széleskörű tapasztalattal rendelkező, kollégáink a legújabb tudományos eredmények felhasználásával, és változatos klinikai módszerek alkalmazásával, személyre szabott terápiát állítanak össze a hozzánk forduló betegek számára.

fájdalomcsillapítás, fej, nyak

 

Szakpszichológus

Virágné Kiss Éva szakpszichológus fő célja, a különböző megnehezített élethelyzetekben való segítségnyújtás, közvetlen beszélgetések lefolytatása, és a problémák gyökerének megtalálása. Vegye fel velem a kapcsolatot, ha úgy érzi, szüksége van rá!

Virágné Kiss Éva szakpszichológus

 

Online gyógyszertár

A Bestpatika online gyógyszertárban lehetőséget biztosítunk nem vényköteles gyógykészítmények rendelésére. Mint online állatpatika és webáruház is működünk, lehetőséget adva a termékek megrendelésére akár otthon a fotel kényelméből. A bestpatika.hu-n törzskönyvezett tápszerek, gyógyhatású termékek, egyes kozmetikumok, illetve egyéb, gyógyszertárban is forgalmazható termékek rendelhetők meg.

Bestpatika.hu - Online gyógyszertár és Állatpatika

 

Budapest Reuma Központ

Reumatológiai problémája van, de nem tudja, kihez forduljon? Válasszon minket! A főváros XIII. kerületében található Budapest Reuma Központ szakképzett orvosaival hosszútávú és hatásos megoldást nyújt szervi fájdalmaira és problémáira. Látogasson meg minket!

Budapest Reuma Központ

 

Lumbosit Gerincpárnák

Fáj a hátad, derekad ülés közben? Egész nap autóban ülsz? Folyamatosan ülő munkát végzel? A Lumbosit gerincpárna segíthet a problémáidon! Gerincproblémákra a legjobb megoldásokat megtalálhatod weboldalunkon

Lumbosit Gerincpárnák

 

Hajtetoválás

A hajtetoválás kitűnő alternatíva a kopaszodás nyomainak eltüntetésére. A hajtetoválás során apró hajszálakat tetoválunk a kopaszodó fejterületre, melyekkel maximálisan természetes hatást tudunk elérni. A tetovált hajszálak a megszólalásig hasonlítanak az igaziakra. Bizonyítékként tekintse meg eddigi hajtetoválási eredményeinket weboldalunkon!

Hajtetoválás

 

Minden ami gyógynövény

Gyógynövények leírását tartalmazó oldal. Az oldalon feltüntetésre kerül a gyógynövények hatóanyag tartalma, illetve a gyógynövények felhasználása betegségek szerint. Kutatási eredményeket és érdekességeket is tartalmaz az oldal, továbbá segíti az olvasót abban is, hogy az aktuális hónap szerint tünteti fel a gyűjthető gyógynövényeket. Szó esik azokról a természetes gyógymódokról, melyek használják a gyógynövényeket, mint például az aroma-terápia, homeopátia, virágterápia. Bemutatásra kerülnek azok a helyeket, melyek érintettek a gyógynövény termesztésben. Hetente publikálásra kerül egy kutatási eredmény, mely segíthet eligazodni a különböző betegségben szenvedőknek a gyógynövények alternatív felhasználását illetően.

Minden ami gyógynövény

 

Fogszabályozás

A professzionális fogszabályozás kiemelt fontossággal bír rendelőnkben. Miért? Mert egy fogszabályozó készülékkel elérhetjük azt, hogy gyönyörű legyen a mosolyunk, jó legyen a harapásunk, tiszta legyen a beszédünk, és ezáltal nőjön az önbizalmunk. Egy boldog, szép mosoly által mind önmagunk, mind környezetünk megítélése pozitívabb lesz, életminőségünk nagymértékben javul.

Fogszabályozás

 

Kávézseni

A Ganoderma gyógyító hatását már 5000 éve is ismerték a távol-keleti gyógyítók. Európában csak, a 60-as években kezdték felismerni a jelentőségét. Azóta viszont számos kutatás igazolja a Ganoderma egészségre gyakorolt rendkívül jelentős kedvező hatásait. Sikerrel alkalmazzák daganatos megbetegedések megelőzésére-gyógyítására, valamint csontritkulás illetve magas-vérnyomás kezelésére. A Kávézseni célja, hogy megismertesse az érdeklődőt néhány olyan minőségi termékkel (elsősorban kávékkal), amelyek ennek a különösen hatékony gyógygombának a kivonatával készülnek és az egyik leghatékonyabb segítséget jelenthetik az egészségünk megőrzésében.

Maradjon tovább egészséges a Kávézsenivel!

 

Biocom Turmeric Kurkuma

Biocom Turmeric (Kurkuma 750 mg egy világviszonylatban is kiemelt minőségű, magas hatóanyag tartalommal és speciális összetevőkkel ( BioPerine® ) rendelkező, egyedülálló kurkumin tartalmú étrend-kiegészítő: egészségünk hatékony védelme érdekében. Részletes ismertetés és a kurkumához kapcsolódó további érdekességek valamint kedvezményes vásárlási lehetőség honlapunkon.

Biocom Turmeric Kurkuma

 

Optimum Fogászati Klinika Budapest

A hiányzó fogak pótlása nem csupán esztétikai kérdés, hanem nagyon fontos élettani hatásai is vannak! A fogsoron belül az egyes fogak hiánya a fogak bedőléséhez illetve elvándorlásához vezethet, ezáltal újabb problémákat, idő előtti további fogvesztést okozva. A fogpótlások feladata rágóképesség helyreállítása, a beszédzavar megszüntetése, esztétikai hátrányok javítása, az arc harmóniájának visszaállítása és a fogatlanság miatt később kialakuló elváltozások megelőzése.

Minőségi fogászati ellátás, fájdalommentesen.

 

Gólyaváró

Újszülött gyermekére fordítandó költségeit jelentősen csökkentheti OTP egészségpénztári tagság segítségével! Befizetései után 20% adó visszatérítést igényelhet a befizetései után. Legyen szó orvosi költségekről, pelenkáról, gyermekápolásra vagy egyéb a kisbabával kapcsolatos költségekről, ha OTP egészségpénztári tag jelentősen csökkentheti költségeit

Gólyaváró - OTP Egészségpénztár

 

Fogszabályozás Budapest

Lenyűgöző mosoly a legújabb fogszabályozó készülékkel. A fogszabályozót egy rendkívül precíz a csúcstechnológián alapuló softwarrel maximális precizitással tervezzük meg és készítjük el Önnek. A sínek fokozatosan finoman mozgatják a fogakat az ideális helyzetükbe. A kezelés hossza tökéletesen kiszámítható. Ha szeretné megismerni a legmodernebb fogszabályozót keressen minket weblapunkon ahol részletesen tájékozódhat a láthatatlan fogszabályozó készülékről.

Fogszabályozás Budapest

 

Stresszoldás egyszerűen

Betegségem és gyógyulásom hiteles történetével könyvem Neked is segíteni fog újra talpra állni, hogy mellékszereplő helyett hős lehess a saját életedben! A tudományosan alátámasztott megoldásokat saját tapasztalataimmal ötvözve alkottam meg azt a módszert, amely immáron ismerőseim és hasonló betegségekkel küzdő sorstársaim körében is sokszorosan bizonyított.

Konrád Gábor stresszoldás egyszerűen...

 

Az ország első Dental Spa rendelője

Egy nap kényeztetés a fogorvosnál! Igen hihetetlenül hangzik ez a mondat, de a SmileCenter rendelőben ez valóban így van. Aromaterápiás olajok, zenék, filmek, masszírozós kezelőszék – ez mind segít az ellazulásban, és Ön észre sem veszi, hogy a fogorvosnál ül.

SmileCenter a kényeztető fogápolás első rendelője Budapest szívében

 

Szűrőbetétes és ozmózisos víztisztítók

Webáruházunkban szűrőbetétes és fordított ozmózisos víztisztító készülékeket forgalmazunk, külön szűrőbetétek is kaphatók. Részletes leírásokkal segítjük önt, hogy a számára megfelelő víztisztító készüléket választhassa. Miért is fontos a tisztított ivóvíz? Mert az emberi szervezet fő alkotóeleme a víz. Számos szennyező anyag kerülhet a csapvízbe, emlékezz csak arra, hogy egy vízhiány megszűnése után percekig barnás víz folyik csak a csapból. Így pénzt spórolhatsz meg hosszú távon mert nem fogy annyi palackozott víz, és ezzel véded a környezeted is.

Víztisztító készülékek

 

Búzafűprések és csíráztatás kellékei

Webáruházunkban Lexen márkájú kézi és elektromos búzafű és gyümölcspréseket forgalmazunk, amikhez külön is megvásárolhatók alkatrészek. Továbbá mindent megtalál nálunk, ami a búzafűlé készítéshez és búzafű termesztéshez szükséges például bio tönkölybúza magokat, a neki megfelelő termőföldet, speciális csíráztató tálat és a termesztéséhez való hasznos információkat. Forgalmazunk friss búzafüvet és búzafű készítményeket, valamint különféle magvakat és csíráztató tálakat, hasznos leírásokat tanácsokat talál honlapunkon a búzafű jótékony hatásairól, és hogy hogyan ajánlott fogyasztani. A nálunk árult csíráztatható bio magvakhoz is talál értékes informatív leírásokat.

Búzafű, búzafűprések, csíráztatás

 

Natúr és bio termékek

A Nektár Biobolt 1998-óta várja kedves vásárlóit. Üzletünkben széles választékban vásárolhatók bio- és reform élelmiszerek, húspótló készítmények tejtermékpótlók, vegánoknak és laktóz érzékenyeknek. vegetáriánusoknak. Forgalmazunk még táplálék-kiegészítőket, fogyókúrát támogató termékeket, természetes kozmetikumokat, natúr tisztítószereket. Találhatók nálunk víztisztító készülékek, búzafűprések és csíráztató kellékek is.

Bio és natúr termékek, gyógynövények, tisztítószerek széles választéka

 

méhpempő

Meddőségi problémák? Idegrendszeri zavarok? A méhpempő ezekre és még számos egészségügyi problémára jelenthet megoldást! Rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz, ezáltal erősíti a szervezetet és segít megelőzni további betegségek kialakulását is. Vigyázzon egészségére természetes módon, méhpempő fogyasztásával! Legyen szó méregtelenítésről vagy az immunrendszer erősítéséről, ez a természets táplálékkiegészítő ideális választás! Méhpempő vásárlás weboldalunkon! Tápanyagforrás egyenesen a méhektől, mesterséges anyagok nélkül! Méhpempő ára és a vásárlás részletei itt! Természetesen az egészséges mindennapokért!

méhpempő

 

gyógytorna Dunaharaszti

Tóth Viktória vagyok. 2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán mint gyógytornász. Óvodás kortól várom a gyógyulni vágyókat, illetve a megelőzést fontosnak tartó dunaharaszti, és környékbeli (Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Dunavarsány, Délegyháza stb.) pácienseket a Bezerédi lakóparkban található ÁNTSZ engedéllyel működő családias hangulatú rendelőmben.
Az állapotfelmérés ingyenes!!!

gyógytorna Dunaharaszti

 

Belgyógyász - Székesfehérvár

Belgyógyász - Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban
Rövid előjegyzési idővel, kellemes környezetben, kedves, mosolygós személyzettel,
kitűnő szakmai és technikai háttérrel, színvonalas ellátással és Európában is elismert
több, mint 20 év gyakorlati tapasztalattal rendelkező belgyógyász szakorvosokkal várjuk szeretettel.

Belgyógyász - Székesfehérvár Magán Orvosi Centrum

 

Access Bars tanfolyam Debrecenben

Az Access Bars tanfolyamon olyan technikát sajátíthatsz el amelynek segítségével megváltoztathatod a világról alkotott összes nézőpontodat és a környezetedben élőkét is. Mindezt könnyedén és kellemesen a fejen lévő 32 Bars pont megérintésével. A Bars pontok gyengéd érintése az adott ponthoz tartozó hitrendszerek elengedésben segít téged vagy azt aki a Bars kezelést kapja. A csodás még a bars pontok érintésében, hogy nemcsak arra hat akit kezelnek hanem arra is aki kezel. Az Access Bars tanfolyamot akár gyermekek is elvégezhetik. További információt weblapunkon vagy elérhetőségeink bármelyikén kaphatsz.

Access bars

 

Őssejtbank Magyarország

A Future Health Biobank több mint 10 éve a világ élvonalában jár a köldökzsinór-őssejtek tárolása terén, szolgáltatásai (köldökzsinórvérből és a köldökzsinórszövetből kinyert őssejtek levétele és őssejtek tárolása) pedig immár a Magyarországon élő családok számára is elérhetővé váltak. Gyermeke köldökzsinórvér-őssejtjeinek megőrzése egy fontos döntés. A Future Health Biobank rendelkezésére áll, hogy segítse Önt a folyamat minden egyes lépésénél. Kérdésével bármikor hívhat minket, hogy felvilágosítást adjunk.

Future Health Biobank: új szint a biztonságos őssejtmegőrzésben

 

Paleo liszt kedvező áron

A Somvary áruház felületén rengeteg egészséges élelmiszert vásárolhat. A webshop széles választékában szerepel paleo olaj, paleo tészta, paleo liszt, amik használatával kiválóan helyettesítheti, az eredeti élelmiszereket és ízletes ételeket főzhet. Kattintson az online boltunk linkjére és ismerje meg a minőségi termékeinket. Szerezze be tőlünk egyszerűen ami kell Önnek.

Paleo liszt kedvező áron

 

Montimed Vitalis Orvos

A Montimed Vitalis Orvosi Centrum a III. évezred természetgyógyászati technológiáival várja kedves érdeklődőit és pácienseit Budapesten, a Pannónia utcában. Tekintse meg oldalunkat a részletes információkért!

Montimed Vitalis Orvos

 

Budapestfizio - Mozgásterápiás magánrend

Gyógytorna, mozgásszervi rehabilitáció Budán, a Mammut közelében fiatal, szakképzett terapeuta csapattal. Gerincproblémák, sportsérülések hatékony kezelése, fájdalomcsillapítás. Mozgásterápiás magánrendelő.

Mozgásterápiás magánrendelő

 

Bioglan rákolaj

Hogy a krillolaj mennyire hasznos egészségünk számára, azt számos vizsgálat eredménye alátámasztja. A rákolaj összetevők között az omega-3 zsírsav az egyik legfontosabb, melyre az idegrendszernek, a szívnek és az ereknek minden életkorban szüksége van. Hiányában megnő a keringési és szívbetegségek kockázata, mentális zavarok és depresszió léphet fel. A krillolaj kapszula szedése megelőzésre és a betegségek kezelésére is ajánlott, használhatjuk természetes koleszterin- és vérnyomáscsökkentőként, normalizálhatjuk vele a vérzsír szintjét. Antioxidánsai a káros szabadgyökök semlegesítésével védenek a betegségektől, javítják a látást és a bőr állapotát. Bioglan rákolaj kapszula itt!

Bioglan rákolaj

 

Beauty Coffee

A kínálatunkban kapható MAKKA Beauty Coffee nem csak nagyon finom, de a körme, bőre és haja szépségéhez is nagyban hozzájárul! Tekintse meg részleteinket oldalunkon és rendelje meg

Beauty Coffee

 

Homeohelp

A homeohelp.hu egy olyan homeopátiával foglalkozó weboldal, mely bemutatja a látogató számára ezt a gyógymódot, valamint a felmerülő kérdésekre Dr. Petercsák Edit felnőtt és gyermek homeopata válaszol. A homeopátia a szervezet öngyógyító mechanizmusával és az immunrendszer megerősítésével foglalkozik. Gyógyuljon Homeopátiával!

Homeopátia

 

Kurkuma Táplálékkiegészítő

Ismerje meg a Vitálvár Kft. új termékét, a Kurkuma táplálékkiegészítőt, mely hatásos gyulladáscsökkentő erejével hozzájárul testünk egészségéhez! Tudjon meg bővebb információt weblapunkon, és rendelje meg!

Kurkuma Táplálékkiegészítő

 

Krill-Olaj Táplálékkiegészítő

A Vitálvárban forgalmazott 100 % tisztaságú krill olaj optimalizált előállítási eljárása megtartja a krill értékeit. A mi krill olajunk vízben oldódik, így nem terheli a májat, valamint jobb a bio hasznosulása, mint a halból készült olajnak. A Neptunk krill olajban nincs semmilyen tartósítószer, ami a többi hajolajban viszont megtalálható.

Krill-Olaj Táplálékkiegészítő

 

Polarizált Fényterápia

Dr. Kocsis Anikó fényterapeuta a szezonális betegségek gyógyítására szakosodott. Tekintse meg weblapunkon a fotonterápia által kezelhető betegségek listáját! Egyes betegségek pár alkalom alatt jelentős javulást jelenthetnek a fotonterápia kezelése által!

Polarizált Fényterápia

 

Klinikai szakpszichológus

Barta Gyöngyi sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező klinikai szakpszichológus, szakpszichoterapeuta magánrendelése. A honlap segítséget nyújt a Miskolcon és környékén élő, különböző lelki problémákkal ill. lelki eredetű testi betegségekkel küzdő embereknek, hogy ezek megoldásához szakértő segítséget találjanak.

Barta Gyöngyi, klinikai szakpszichológus, szakpszichoterapeuta

 

Családállítás

A családállítás módszer Bert Hellinger nevéhez fűződik. Legtöbbször csoportos formában történik, de egyéni formában is kiválóan alkalmazható. Bert Hellinger teológus, filozófus a nyolcvanas évek végén kezdte el kidolgozni módszerét, ez saját esetei tanulmányozása által jöhetett létre.

http://essenceofharmony.hu/csaladallitas

 

Implant Fogászat

A Dr. Hátsági Implant Fogászat széleskörű fogászati szolgáltatásokkal, kitűnően felkészült szakorvosokkal, empatikus szakasszisztensekkel, sokéves tapasztalattal, kellemes, megnyugtató környezetben és kiválóan felszerelt rendelőben várja Önt Székesfehérváron.

Dr. Hátsági Implant Fogászat

 

Tudatosság.hu

Úgy gondolja hogy át kellene alakítania életét? Nem érzi jól magát a bőrében? Hiányol valamit? Talán a jókedv, egészség vagy az anyagi jólét nem teljesen olyan mint amiről mindig is álmodott? Mit lehet tenni? A fentebb lévő kérdésekre minden választ megtalálhat, csak látogasson el weboldalunkra és kezdjen hozzá élete megváltoztatásához azonnal!

Tudatosság.hu

 

Prosztata

A prosztata egy mirigyszerv, mely a férfiaknál és a nőknél is megtalálható. Egészségügyi probléma viszont kizárólag a férfiaknál jelentkezik. Mi a szerepe? Hol található?

prosztata

 

Life coaching

Úgy gondolja hogy módosítania kellene életén? Rosszul érzi magát a bőrében? Hiányzik valami? Lehet, hogy a öröm, fittség vagy az jómód nem az mint amiről mindig is álmodott? Ne keseregjen, nincs egyedül ezzel, hiszen sokan mások is vannak így, ők is maguktól kérdezgetik:" Mivel lehetne javítani az életen?" A fenti kérdésekre minden választ megtalálhat a Life coaching Programunkban. Hollenda Zsolt gondolkodás-fejlesztő mentor kiemelkedő programjában megtudhatja, hogyan képes pozitív irányba terelni életét. Akárki aki szeretne tenni a változásért és a tanultakat a mindennapokban is felhasználni, itt megtudhatja hogyan tegye, sőt egy változni vágyó közösség tagjává válhat. Nézze meg weboldalunkat és regisztráljon! Formálja át életét azonnal!

Life coaching

 

Gyermekpszichológus

Elsősorban gyermekekkel foglalkozom, - felmérés, fejlesztés és terápia ösvényén. Mandalaterápiából, rajzolásból és sok beszélgetésből tevődik össze a bizonyítottan hatékony együtt munkálkodás.

Gyene Andrea pszichológus honlapja

 

fogászat Kecskemét

A Dent - A - Lux fogászat Kecskeméten várja ügyfeleit. Ha problémája van, vagy esztétikai kezelést szeretne esetleg állapotfelmérésre van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Minden információt megtalál az interneten. Egyeztessen időpontot most.

fogászat Kecskemét

 

Diabvilag.hu - cukorbetegség

A cukorbetegség népbetegséggé vált, ezért fontos, hogy rendelkezzünk a megfelelő ismeretekkel a betegségről. Amennyiben Önt is érinti a probléma, vagy a családjában, baráti körében van cukorbeteg, mindenképp látogasson el a diabvilag.hu portálra, ahol érdekes cikkeket olvashat a betegségről, valamint hasznos tanácsokkal is ellátjuk annak kezelésével kapcsolatban.

Diabvilág portál - információk, hírek a cukorbetegséggel kapcsolatban.

 

ÉletmódBLOG.hu

Egészség, életmód, fogyókúra - blog oldalunkon a blog bejegyzések mellett ezekről a főbb témákról olvashatnak érdekes cikkeket. Az egészséges életmóddal a hosszú, boldog élet kapuját nyitjuk ki olvasóinknak.

Egészség, életmód, fogyókúra

 

Accu-Chek vércukormérő

Az általunk forgalmazott Accu-Chek Active vércukormérő segítségével rendszeresen ellenőrizheti vércukorszintje alakulását, és a készülék új tulajdonságai révén a cukoranyagcsere állapota még pontosabban kiértékelhető. A cukorbetegség megfelelő terápia nélkül nagyon súlyos szövődményekkel járhat, de a gyakori méréssel csökkenthető a szövődmények kockázata. Látogasson el oldalunkra és ismerkedjen meg az új Accu-Chek Active vércukorszint-mérővel.

Oldalunkon megismerheti az új Accu-Chek Active vércukormérőt.

 

Háziszappanok

Egyedileg, kézzel készült háziszappanok és más természetes kozmetikumok receptekkel, útmutatásokkal, segítséggel, termékmintával.
Az oldal célja mndazon natúrkozmetikumok bemutatása, melyek otthon is könnyen előállíthatóak. Elsősorban a hidegeljárással készült szappanok szerepelnek, de megtalálhatók további természetes kozmetikumok is, mint például a testápoló vagy az ajakápoló. Ha szeretnél, ingyen termékmintát is küldök.
A blog részletes útmutatást ad az egyes natúrkozmetikumok készítésének lehetőségeiről, beleértve a szükséges hozzávalókat, elkészítési lépéseket és termékfotókat.

Háziszappanok és természetes kozmetikumok

 

Gluténmentes termékek

Gluténmentes termékek hatalmas választéka a Diétás webáruház elérhetőségén. Webshopunkban rengeteg egészséges többféle diétának és fogyókúrának megfelelő alapanyagokat és élelmiszereket talál. Vásárolható nálunk gluténmentes kenyér és ezen kívül különböző köretek, tészták, reggeliző pelyhek, édességek. Tekintse meg webshopunkat és vegye meg könnyen ezeket a nehezen beszerezhető alapanyagokat nálunk.

Gluténmentes termékek - Diétásbolt

 

Elektromos cigaretta

Az elektromos cigaretta nem cigaretta. Olyan eszköz, amely egy nikotin tartalmú, egyébiránt ártalmatlan folyadékot párologtat el, így gőzt hoz létre, amely alkalmas arra, hogy kielégítse a nikotinfogyasztó szükségleteit. Emellett, az e-cigaretta aromákkal ízesített gőze -bár semmiben sem hasonlít a füst ízére – teljesen képes visszaadni a dohányzás élményét.

Dohányzás nélkül

 

Mindent az életmódról

Az egészség a drága kincsünk. Egészségünkért mindent el kell követnünk, de sajnos már csak az betegség esetén tesz meg mindent a hétköznapi ember. A megelőzés egészségi állapot megóvásának kulcsa. Az eszközök nem bonyolultak pl.: életmód, de a masszázsok, gyógyhatású szerek és fogyókúra is fontos lehet a prevencióban. Ha már baj van egészség állapotunkkal, akkor fokozottan kell élni a lehetőségekkel. Használjuk az net lehetőségeit! Keressünk fitness lehetőségeket vagy épp diéta ötleteket. További bejegyzések, ötleteket találhat a weblapon!

Ezer út az egészséghez

 

Sonoscape orvosi műszer

A Sonoscape műszereket a Medexpert Kft. forgalmazza. Minőséget forgalmaznak, és a Sonoscape eszközök megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Orvosi műszereink kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, vagy kisebb kórházhoz, ahol nem ésszerű és életszerű tízmilliót beruházni ultrahang vagy EKG eszközre.

Hordozható Sonoscape ultrahang és EKG készülékek rendelőkbe, kórházakba.

 

A candidáról és a candidiázis

A candida betegség kezelésének fontos lépése a candida-diéta, mely során mellőznünk kell a cukor fogyasztását, az édes ízekről azonban nem kell lemondanunk a steviának és a nyírfacukornak köszönhetően. Bővebb információt honlapunkon talál.

A candida kezeléséről

 

Fájdalomcsillapító tapasz

A hosszú ideje tartó derék-, és gerincfájdalom hatásos ellenszere lesz az új generációs, kenhető fájdalomcsillapító tapasz. A tapasz egyedülálló, hiszen folyékony állapotban kell felvinni a bőrre, majd fél perc alatt rugalmas filmréteget képezve változik tapasszá. Előnye, hogy nem kell a méreten aggódni, hiszen akkora adagot teszünk fel, amennyit a fájdalmas terület igényel. Miért javaslom a terméket? Az első ok, hogy mellékhatások nélkül, szinte azonnal kifejti fájdalomcsillapító hatását, 12-16 órán keresztül érzem azt, valamint tiszta, 100%-osan természetes gyógynövények alkotják a tapaszt.

Folyamatosan fáj a válla, háta, nyaka, térde?

 

Purex-program

A haspuffadást és görcsöket csak ideig óráig tudjuk orvosolni vegyes kémhatású tablettákkal. Hosszú távon ez azonban nem jelent megoldást. A legnagyobb probléma az, hogy a mindennap bevitt tápanyagok egyre kevésbé szívódnak fel, így egyre többet eszünk. A tapasztalatok alapján bizonyítható, hogy a Purex Program elvégzésével nemcsak a mérgektől, de a fölösleges kilóktól is megszabadulhatunk. Ezt a béltisztító/méregtelenítő kúrát célszerű évente legalább kétszer elvégezni, főként tavasszal és ősszel. Tisztítsa ki Magát!

Méregtelenítő és béltisztító csomag

 

Nőgyógyászat

Az oldalunkon nyújtott szolgáltatás keretében Ön meglévő, konkrét orvosi problémára kérhet független orvosi szakvéleményt. Ezzel eloszlathatja kételyeit, ha komoly döntéshelyzet előtt áll egy beavatkozást, műtétet, kezelést illetően. Kérjen Ön is orvosi másodvéleményt nőgyógyászati problémájára gyorsan, utánjárás nélkül, megbízható szakembertől!

Orvosi másodvélemény kérése online, megbízható szakemberektől.

 

Fogíny kezelés

Az ínygyulladások tekintetében a foggél és a szájvíz együttes alkalmazásával a kisebb ínygyulladások enyhülnek, azonban a nagyobb (krónikus) ínygyulladások az aktív balzsammal kiegészítve az előbb említett két készítménnyel együtt oldja meg a problémát. Az aktív balzsam foghúzás után, közvetlenül a friss sebbe bekenve vérzést csillapít, megállít, illetve a fájdalmat elmulasztja és gyulladás mentesen hegesít.

Fogíny vérzés és sorvadás helyett, Herba gold foggél!

 

Nanna-lugosviz.hu

Fontos, hogy ne csak megfelelő mennyiségű, hanem megfelelő minőségű folyadékot vigyünk be szervezetünkbe. A Nanna lúgos, oxigénes, jódos-szelénes víz és szódavíz arra szolgál, hogy segítséget nyújtson folyadékpótlás közben szervezetünk működéséhez, megfelelő állapotban tartásához.

Funkcionális vízcsalád salaktalanításhoz és az immunrendszer erősítéséhez

 

Vitaking étrendkiegészítő

Ha többet szeretne tenni az Ön és családja egészségéért, akkor a Vitaking lehet a tökéletes választás. Minőségi vitamin, ásványi anyag, gyógynövény, Q10 koenzim, lecitin és Omega 3 készítmények kínálatából válogathat. Webáruházunkból otthonról, kényelmesen rendelheti meg kedvenc termékeit.

Minőségi vitamin és gyógynövény készítmények kedvező áron

 

Halolaj

A rákolaj és a halolaj összehasonlítása során arra is fény derült, hogy a krillekben lévő zsírsavak olyan formában vannak jelen, melyeket a szervezetnek már nem szüksége átalakítani ahhoz, hogy hasznosítani tudja őket. Ezért kisebb mennyiségben is intenzívebb hatást érhetünk el velük. A vörösrákolaj emellett antioxidáns és immunerősítő vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz, melyek a betegségemegelőzésben hatékonyak.

Halolaj

 

Paleolit termékek

Paleolit termékek a Bio natúr abc webshop széles kínálatában, amik az egészséges életmód egy új iránya. Webáruházunkban rendelhet még diabetikus, gluténmentes termékeket is. A paleolit táplálkozás követői rengeteg termék közül választhatnak. Többek között fűszerek, lisztek, italok, édességek, olajok is találhatóak a kategóriákban. Tekintse meg webáruházunkat és vásároljon az paleolit termékek széles választékából.

Paleolit termékek

 

A vízionizátor hosszú életünk kulcsa.

A vízionizátor segít méregteleníteni, megtisztulni. Emellett hidratáló hatásával semmi nem veheti fel a versenyt, ugyanis a vízionizátor mikro vízzé alakítja a közönséges csapvizet, így mélyebbre képes jutni testünkben. Ásványi anyagokat ionos állapotban juttathatjuk be általa, amik azonnal felszívódnak.

A vízionizátor egészségünk záloga, fiatalságunk kulcsa.

 

A kókuszolajról

A kókuszolaj a világ legegészségesebb olaja ami egyaránt ápolja szervezetünket és bőrünket. Sütéshez-főzéshez egyaránt használható, nem oxidálódik könnyen, nem képez sejtkárosító szabadgyököket, nem rákkeltő és nem hízlal. Mindazonáltal finom és a jóllakottság érzetét kelti, így fogyókúránk alatt is bátran használjuk ezt a kiváló terméket. Több változata van, bio- szűrt és szűz kókuszolaj. Ezekről és egyéb tulajdonságairól is olvashatnak oldalunkon.

A legegészségesebb étolaj

 

Farkasbogyó

A goji berry az egyik leggazdagabb C-vitamin forrás, emellett azonban számos egyéb értékes tápanyagot is tartalmaz. Aminosavak, nyomelemek, antioxidánsok tárháza található benne, melyek létfontosságúak a szervezetben végbemenő folyamatok működéséhez. A goji bogyó erősíti az immunrendszert, védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben és feltölti a szervezetet energiával, így akkor is érdemes fogyasztanunk, ha gyakran küzdünk fáradtsággal. Egyik legkiemelkedőbb hatása, hogy képes megelőzni a sejtek oxidatív károsodását, ezzel az olyan súlyos betegségek kialakulását is, mint a rák. A goji bogyó (farkasbogyó) kivonata rendszeresen fogyasztva erősíti a szemet, javítja a látást.

Farkasbogyó

 

Zöld Malom - paleolit zsírok, lisztek

Webáruházunkban olyan termékeket sorakoztatunk fel, amelyek szakmai tapasztalatunk alapján megfelelnek a mai kor igényeinek és a leginkább elterjedt táplálkozási- és testápolási szokásoknak. Kínálatunkban megtalálhatók: bio élelmiszerek, bőrápolási, háztartási termékek, gyógyászati segédeszközök, valamint táplálékkiegészítők széles választéka.

Bio élelmiszerek, bőrápoló termékek széles választéka.

 

Padma Basic lábfájdalomra

A periférikus artériás betegségnek (PAB) vagy a periférikus vaszkuláris betegség az artériákban felgyülemlő atherosclerotikus lerakódások következtében alakulnak ki. A Padma Basic, gyógynövény összetevőinek köszönhetően bizonyítottan enyhítheti vagy meg is szüntetheti ezen egészségügyi problémákat.

Padma Basic

 

Méregtelenítő diéta

Az étrend kapcsolatban áll az egészséggel, amit megeszünk, jelentősen hozzájárul testi, szellemi és lelki épségünkhöz. Az ajánlott méregtelenítő étrend segít eltávolítani az évek óta beépült mérgező anyagokat, így szervezetünk képes felvenni a harcot a rákkal, és más súlyos betegséggel.

Rákbetegek étrendje, méregtelenítő diéta

 

Magyar Pszichoanalitikus Egyesület

A Magyar Pszichoanalitikus Egyesület (MPE) hivatalos honlapja. Elérhető információk az MPE tagjairól, konferenciáiról, analitikus képzésekről. A dokumentumtárban letölthető a Lélekelemzés folyóirat. Tagjaink részére külön felületet biztosítunk, ahol interaktív formában megoszthatják egymással tapasztalataikat, dokumentumaikat, és a fórumon belül közvetlenül kommunikálhatnak egymással.

Magyar Pszichoanalitikus Egyesület

 

hajhullás

Pár szóval a hajgyógyászatról: 40-45 évet kell visszalépnünk ahhoz, hogy megtalálhassuk azt a pontot, amikor is olasz kutatók elkezdtek komolyabban foglalkozni a haj szerkezetével és a hajállományon létrejövő elváltozásokkal. Ez idő alatt kezdetben lassabban, az idő múlásával viszont egyre gyorsabb ütemben fedezték fel, hogy bizonyos gyógynövények kivonatai, illetve azokból összeállított keverékek segítően hatnak a haj különféle problémáira. Megalakulhattak azok a termékcsaládok, melyek értékes anyagokat hordozva magukban, képesek segítségünkre lenni. Az utóbbi időkben eszközöket is kifejlesztettek azzal a céllal, hogy kiegészítsék a „hagyományos” terápiákat sőt, idővel akár le is válthassák azokat. Mára elmondható, hogy ugyan mostoha körülmények között, de létrejött a hajgyógyászat, egy tevékenység, amely a haj jelzéseit alapul véve vizsgálja egy ember egészségi állapotát.

hajhullás

 

Vital max webáruház

A vital max webéruház a természetes és egészséges életmódot kebvelőknek kínál gyógynövény készítményeket. Természetes alapanyag mint például a galagonya, ginzeng,ganoderma, zöld tea jótékony hatásait kínáljuk gyógynövény termékeinkben. Napjainkra sajnos általánossá vált a helytelen vagy hiányos táplálkozás, pedig szervezetünk egészséges működéséhez, vitalitásunk megőrzéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy helyesen étkezzünk. Ezt a problémát hivatott orvosolni számos étrendkiegészítő termékünk. Széles választékunkból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. De aki a fogyókúra rögös útján indult el annak is számtalan segítséget tudunk nyújtani. Valamint kollagén termékeink alkalmasak a protein folyamatos pótlására, így adva vissza bőrünknek fiatalkori szépségét és ízületeink, porcaink rugalmasságát. Webáruházunkban mindent megkap ami az egészséges életmódhoz elengedhetetlen.

Vital max webáruház

 

Orvoskozmetológiai kezelések Debrecenben

Debreceni magánrendelőmben különböző reumatológiai és kozmetológiai szolgáltatásokkal várom vendégeimet. Reumatológiai szolgáltatásaim közé tartozik az akupunktúra, különféle masszázsok, orvosi lézerterápia, pulzáló mágnesterápia, valamint ízületi porcfeltöltés. A betegek terápiájának megtervezése mindig alapos kivizsgálás, állapotfelmérés alapján történik.

Reumatológia, természetgyógyászat és kozmetika Dr. Tóth Teréz debreceni magánrendelőjében.

 

Nyírfacukor

A nyírfacukor egy egészséges édesítő amit növényi cukoralkoholból állítanak elő. Hasonló mint a cukor, jórészt minden ételnél, italnál alkalmazható édesítésre. No de pontosan miért más mint a cukor? Erről olvashatnak oldalunkon.

Nyírfacukor, azaz xilit

 

Piccante bio termékek

Bio termékek és egyéb bio élelmiszerek széles választékban a Piccante élelmiszer webáruházában. A Piccante az ízek édenkertjét kínálja mindenkinek, aki az áruházba látogat. Az eltérő bio termékek között többek között találhatnak különleges árpacsírát, gyümölcsteákat, különböző tésztákat, aranyköles csírát és egyéb termékeket. Mindenképpen érdemes felkeresni a Piccante élelmiszer webshopot, mivel nálunk különleges termékeket és alapanyagokat talál majd.

Bio élelmiszer - Piccante bio termékek

 

Dr. Hummel Mikrorostos Gél

Felejtse el a gyomorbántalmakat egy életre. Ez a remek, gyümölcsös ízesítésű probiotikum Mikrobiális cellulóz összetevőjének köszönhetően garantáltan megszabadítja Önt az emésztési zavaroktól.

DR. Hummel Mikrorostos Gél

 

száraz bőrből egészségest varázsol

A PhytoKert webáruházban natúrkozmetikumok széles választéka várja az érdeklődőket. A kiváló minőségű és jótékony hatású termékek kedvező áron kaphatóak honlapunkon vagy személyesen budapesti mintaboltunkban. Végezzen Ön is méregtelenítő kúrát természetes kozmetikumaink segítségével! Látogasson el honlapunkra és tekintse meg akciós ajánlatainkat!

ekcéma

 

Diagnoscan szűrőcsomagok

Diagnosztikai központunk Budapesten található, ahol térítés ellenében vehetők igénybe az ultrahang vagy röntgen-vizsgálat mellett, egyéb - eddig csak kórházban elérhető - szolgáltatások, mint például a csontsűrűség-mérés, vagy az MR- és CT-vizsgálatok. A szolgáltatásainkat igénybe vevők számára a betegség mielőbbi diagnosztizálása érdekében, teljes körű képalkotó diagnosztikai szolgáltatást nyújtunk, magas szakmai és technológiai színvonalon, ráadásul mindezt megfizethető árakon, hosszú várakozási idő nélkül.

Diagnosztikai szűrővizsgálatok - Diagnoscan Magyarország

 

Menmax Férfi Életmód

Életünk minőségét nagyban befolyásolja, hogy mennyire figyelünk oda a táplálkozásra, testmozgásra, testápolásra. Ha ez neked is fontos és férfi vagy látogass el a menmax.hu-ra.

Menmax Férfimagazin

 

Szakrendelés Szeged - Stefánia Klinika

A szegedi Stefánia Klinika három generációnak kínál magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat a gyermekektől az idős korosztályig. A Szeged belvárosában elhelyezkedő, gyönyörűen kialakított magánklinikán több mint 20 szakrendeléssel várjuk a gyógyulni vágyókat, illetve azokat, akiknek fontos az egészséges életmód. Klinikánk orvosai nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, a gyógyításban pedig egyedülállóan modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre. Várakozás nélküli ellátással, modern, esztétikus környezetben várjuk Önt is.

Központban az Ön és a Család egészsége

 

Minőségi Ligetszépe Olaj

A ligetszépe olaj a két benne található zsírsavnak köszönhetően mind külsőleg mind belsőleg védi és ápolja szervezetünket. Linolsav és gamma-linolénsav hatóanyag, hogy megelőzzük a magas vérnyomást, vagy csökkentsük azt, hogy megelőzzük a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, hogy serkentsük agyműködésünket, hogy megnyugtassuk hiperaktív gyermekünket. További információért látogasson el oldalunkra!

Információ, megrendelés

 

Vizetiszom.hu víztisztító webáruház

Egy háztartási víztisztító használatával sokat tehet egészségéért, kényelméért és a környezetért! A vizetiszom.hu webshopja és szaküzlete a háztartási víztisztító megoldások széles skáláját kínálja a legegyszerűbb vízszűrő kancsótól egészen a professzionális, fordított ozmózis víztisztító rendszerig, amelyek között - minden bizonnyal - Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust.

Vízszűrő kancsótól a professzionális ozmózis víztisztító rendszerekig, minden egy helyen!

 

Merj mosolyogni! Fogászati portál

Fogászatról, szájápolásról mindenkinek. Hasznos tanácsok, terméktesztek, preventív információk.

Szájápolási információk

 

Méregtelenítés - Tiens termékek

A Tiens origo webes oldalát az egészséges életmód híveinek ajánljuk, ahol remek Tiens termékeket vásárolhat. Segítségükkel fogyhatunk és megszabadulhatunk a betegségektől. Weboldalunkon nagyon sok hasznos termék található, köztük van méregtelenítő tea és méregtelenítő kapszula is. Méregtelenítés nemzetközileg elismert termékekkel.

Tisztítás - méregtelenítés

 

Pszichológus, grafológus

Ha úgy érzi, hogy az élete egy olyan szakaszba érkezett, ahonnan már nehéz egyedül, segítség nélkül továbbindulni keressen meg minket. Pszichológus segítségét kérni manapság természetes, sőt nagyon tudatos gondolkodásra vall. Lelki gondjaink nagyban befolyásolják életünket és egészségünket. A grafológiát bevonva teljes személyiségtérképet kaphatunk minden kedves páciensünkről. Pszichológusok és grafológusok is vagyunk, így a két ágat ötvözve, ezek segítségével próbáljuk feltárni a problémát. Budapesti helyszíneken tartjuk rendeléseinket. Tájékozódjon web oldalunkon, ahonnan levelet is tud küldeni nekünk.

Pszichorendelés

 

Smiling Bar - biofogfehérítés

Napjainkban a külső megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a szép fogsor. A SmilingBar által kínált, mindenki számára kedvező áron elérhető világszínvonalú fogfehérítési eljárás hatékony és kíméletes. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni.

Smiling Bar Budapest - fogfehérítés gyorsan, olcsón és fájdalommentesen.

 

Biyovis étrend-kiegészítő webáruház

A Biyovis termékek az ősi tradíció és a modern technológiai tapasztalatok ötvözésével készültek a 21. század embereinek, amelyek a helytelen életvitel eredményeként kialakult civilizációs problémákra nyújtanak megoldást, mint például a fogíny vérzésre, fogíny sorvadásra, aranyérre és más bőrproblémákra, vagy épp asztmára és ízületi bántalmakra. Ha Ön sem szeretne ezektől tovább szenvedni, látogasson el webáruházunkba.

Biyovis termékek rendelése online, gyors kiszállítással.

 

Depresszió kezelés - Dr. Bezzegh Éva

Pszichiáterként segítek Önnek leküzdeni a szorongásos zavarokat, legyen szó akár szülés utáni depresszióról, pánikbetegségről, fóbiákról, vagy kényszerbetegségekről. Ezen tanácsadás mellett életvezetési tanácsadást is szívesen adok pácienseimnek. Keressen bizalommal és kérjen pszichiátriai időpont gyorsan, Andrássy úti magánrendelőmbe.

Pszichiáterként különböző depressziók kezelésében segítek.

 

Öt Lótusz Természetgyógyászati Kft.

A természetgyógyászat az ember természetes öngyógyító képességének aktiválásával segíti a szervezet gyógyulását. Oldalamon megismerkedhet a holisztikus és a komplementer gyógyászat kezeléseivel, mint például a csontrakás, a reflexológia, a fülakupunktúra, vagy a stressz-szint mérés. Ezeket a módszereket külön-külön is végzem, de komplex kezelésként is alkalmazom, a hozzám fordulók állapotától függően. Ezen kívül rengeteg egészség megőrző termék közül is válogathat a webshopomban, ezzel is elősegítve mielőbbi gyógyulását.

Természetgyógyászati kezelések és egészségmegőrző termékek.

 

Otthoni víztisztító készülék webáruház

Ne pazarold a pénzed sokszázezres csodamasinákra, és ne dőlj be az olcsó és haszontalan víztisztítóknak. Az általunk forgalmazott lúgosító-ionizáló készülékek messze többet tesznek egészségedért, mint egy "egyszerű" víztisztító. Ez a víztisztító ugyanis kiszűri azt, amit ki kell, és benne hagyja a vízben, aminek benne kell maradnia.

Forrásvíz minőségű, tiszta, egészséges víz a csapból!

 

Fogkő

A HomeDent Fogászat korszerű berendezésével és tapasztalt fogorvosaival bármilyen fogprobléma kezelését vállalja. Hazánkban a felnőttek körében, az egyik ilyen probléma a fogkő. Ez a feloldódott ételmaradékok és az a nyálban található ásványi anyagok hatására alakul ki. 3-4 évente érdemes ellenőrizni, és kiszedni, hisz másképp komoly fogágybetegséggé alakulhat át. Honlapunkon olvashat eljárásainkról és árainkról.

Olcsó és megbízható fogorvos

 

Hatha jóga órák - AnnaPurna Jógastúdió

Ha munka közben fáj a derekad, hátad, és nehezedre esik felállni az asztaltól, akkor látogass el hozzánk, az AnnaPurna Jógastúdióba, és próbáld ki a gerincjógát, ami kifejezetten ezekre a problémákra ad megoldást. A gerincjóga hatása néhány alkalom után érezhető. A gerinc melletti izmok ismét "életre" kelnek a jóga gyakorlatok által, testtartásod egyenesebb, fájdalommentes, elegáns lesz a hétköznapokban is, kibővül a testrészek mozgástartománya, ezen kívül a jóga gyakorlatok vitalizálnak, javítják az emésztést, és a belső szervek működését is.

Hátfájás, derékfájás megelőzése gerincjógával

 

Immunerősítő kurkuma gyömbérrel

Lépjünk ki a konyhából és ismerjük meg fantasztikus egyéb tulajdonságait is a kurkumának, hiszen Kínától Thaiföldig rengeteg helyen használják a népi gyógyászatban. Elsősorban emésztésre ható és vértisztító, fiatalító szer, de adják láz, fertőzések, ízületi panaszok és májbetegségek ellen is. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg még többet erről a csodálatos növényről, győzze le a betegségeket Ön is, természetesen!

Győzze le a betegségeket a csodálatos kurkuma segítségével!

 

Máriatövis

A máriatövis májvédő hatását a benne található flavonoid vegyületnek köszönhetjük. Toxin okozta májgyulladástól egészen a hepatitisig minden esetben használható a gyógyuláshoz, májunk regenerálásához, méregtelenítéséhez.

A máriatövisről

 

Kiss Emese - életmód tanácsadás

Kiss Emese life coach és pszichológus vagyok. Ha nem találja a helyét a világban, úgy érzi, hogy megoldhatatlannak tűnő lelki gondjai miatt nem tud teljesíteni a munkahelyén, esetleg párkapcsolata is veszélybe került, és állandóan rossz a hangulata, akkor forduljon hozzám bizalommal!

Segítség a pszichológiai, életvezetési problémákkal küzdőknek.

 

PurePro víztisztítók webáruháza

Az egészség záloga a kristálytiszta ivóvíz! Az általunk forgalmazott PurePro víztisztító készülék minden eddig ismert szűrési technológiánál tízezerszer jobb vízminőséget biztosít. A fordított ozmózis (RO) elvén alapuló technológia átlagosan 99%-os hatásfokkal távolítja el a szennyező anyagokat a vezetékes ivóvízből. Ezeknek a vízszűrőknek a segítségével Ön megőrizheti egészségét, pénzt spórolhat, és megóvhatja a környezetet a töménytelen műanyag flakonokkal szemben.

Lúgosító víztisztítók webáruháza

 

Omron vérnyomásmérő - Egészség Áruház

Vérnyomásmérő online webáruházból, hogy egészségét kényelmesen otthonából védje. Csuklós és felkaros vérnyomásmérő hatalmas választékban az egészség áruházban. Omron vérnyomásmérő az a márka amelyre az életét is bízhatja. Nagyszerű kivitelben rendelheti meg most vérnyomásmérőjét. Különböző tartozékokat is talál webáruházunkba és ezért külön már ne kelljen járkálnia. Látogasson el webáruházunkba és rendeljen termékeink közül.

Omron vérnyomásmérő - Egészség Áruház

 

Omega 3 zsírsav

Az omega-3, többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsav. Pótlása elengedhetetlen, mivel az emberi szervezet önerőből nem képes előállítani. Hogy pontosan milyen ételekkel és milyen egyéb lehetőségekkel lehet ezt véghez vinni? Erről olvashatnak oldalunkon.

Omega 3 zsírsav

 

Bach virágterápia konzultáció

A Bach virágcsepp és azok kombinációi, egyéni alkati esszenciaként összeállítva nyújt tökéletes segítséget a gyógyuláshoz. Mivel ennek a virágterápiának a sikere az egyszerűségben és praktikusságban rejlik, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású. A virágeszenciák magasabb szintre emelik a lélek rezgéseit, ezáltal gyógyítva azt, ami a fizikai test gyógyulására is kihat. A virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának. Jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel is.

Gyógyító Bach virágcseppek, természetesen a természetből!

 

Lúgos víz és deutérium

Hazánkban szép számmal vannak olyan élelmiszerek, üdítőitalok, vagy akár víztermékek is, amik telis tele vannak mesterséges szintetikus anyagokkal. A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. A szintetikus anyagok miatt pedig a szervezet egyre több savas anyagot fogad be, és ennek következtében a szervezetben egyre több savféleség halmozódik fel. Ki ne ismerné a szénsavat, tejsavat stb.) Ha fontos Önnek az egészsége, illetve annak megőrzése, akkor figyelmébe ajánljuk tiszta és természetes vizünket. Tündérvíz nevű termékünkkel elsősorban azt a célt kívántuk elérni, hogy a hazai biopiacon egy egyedülálló, de mindenki számára megfizethető terméket hozzunk létre.
Honlapunkon több információt megtudhat termékünkről, a lúgos víz hatásáról, vagy akár a reflux betegségről.

Lúgos víz és deutérium

 

D-mannose

Annyi információ elhangzik manapság az egészség megőrzéséről. jelentős szerepet tulajdonítanak a helyes, és tudatos táplálkozásnak és testmozgásnak. A táplálék és étrend-kiegészítők segítségére vannak az embernek az egészség megőrzésében. Próbálja ki Ön is a Natural Vitamin +Kft. készítményeit. Várja Önt a Vitamin-abc webáruháza.

D-mannose

 

Fogorvos

A Danubius Dental egy svájci alapítású budapesti fogászati rendelő. Nálunk a fogorvos nem csak kezelést biztosít, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja a pácienseket. Az egészség megőrzésében ezzel fontos szerepet vállalva. Barátságos környezet, nagyszerű és megfelelő szakmai tudással rendelkező, figyelmes kollegák várják az ide érkezőket. Ennek köszönhetően a fogorvos fogalma nem negatív, hanem pozitív gondolatként jelenik meg a páciensekben. A fogászati centrum az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer követelményei alapján működik. A jó fogorvos szakszerű és személyre szabott fogorvosi szolgáltatást nyújt, mégpedig elérhető áron. Mi ezt nyújtjuk pácienseinknek. Fogorvosi szolgáltatásaink kiterjednek a szájsebészet, vagy esztétikai és általános fogászat területére is. Nyomon követjük a fogorvosi beavatkozások folyamatos fejlődését, és elsajátítjuk a leghatékonyabb fogászati illetve szájsebészeti módszereket. Ha a fogorvos szó szóba kerül, akkor ajánljuk figyelmébe fogászati centrumunkat.

fogorvos

 

Archarmónia, fogszabályozás olcsón

A legtöbb ember számára a harmonikus arc jelenti a vonzó külsőt. Ezt befolyásolja az állkapocsízület helyzete, alakja. Ezt és az állkapocsízület megbetegedéseit kezeli forradalmian új módszerével dr. Nagy Anna fogszabályozó szakorvos, állkapocs ízületi specialista. A módszer a "hat elem szisztémáját" használva vizsgál és diagnosztizál. Ez után alakul ki az egyéni kezelési terv, mely figyelembe veszi az egyéni adottságokat, az életkort és az állkapocs optimális helyzetét. Budapesten a Monostori út 9-ben, a Nyugati tér 5-ben, Esztergomban a Jókai Mór u. 18-ban találkozhat a módszerrel.

A fogszabályozás forradalmian új módszere

 

Gyermekáldás, meddőség

A női szervezetben havonta egy petesejt válik éretté, megtermékenyülésre alkalmassá, a peteérés hiánya, elmaradása is kiváltó oka lehet annak, ha elmarad a megtermékenyülés. Előfordulnak azonban olyan esetek is amikor a rendszeres menstruáció mellett sincs peteérés a weboldalunkon felsorolt árulkodó jelekből azonban önmagunk is megállapíthatjuk, hogy a peteérés nem következett be, hiába van rendszeres menstruáció. Ezek az ön megfigyelések nagyban segítik a probléma gyökerének megtalálását.

peteérés hiánya, elmaradása

 

mellplasztika

A nőiesség egyik talán legfontosabb szimbólumának – a melleknek – formai és méretbeli eltérései gyakori jelenségek és nagymértékben befolyásolják az egyén pszichés és fizikai létét egyaránt. A mellek mérete és esztétikai megjelenése a múltban és a jelenben is mást jelentett és jelent. A különböző korszakok művészi ábrázolásában jól nyomon követhetőek ezek a különbségek.

mellplasztika

 

Kriston Gerinctorna Tanfolyam

A tornázni vágyók egy része szívesen jár csoportba, mások kedvelik az irányított, de egyéni tornát, megint mások időgazdálkodási, esetleg anyagi okokból az otthoni torna mellett döntenek.
Az otthoni tornázóknak szól a Kriston Gerinctorna Tanfolyam!

Örizd meg egészségedet gyógytornával

 

QLARIVIA víz

A tökéletes ivóvíznek is szokták hívni. Számos nemzetközi elismerést kapott az utóbbi időben jótékony hatásai miatt. Klinikai tesztek igazolják jótékony hatását daganatos betegségek kezelésében, cukorbetegség, magas vérnyomás, allergia, vesebetegségek gyógyításában. Intenzíven tanulmányozzák az öregedést-gátló és kozmetikai hatását a csökkentett deutérium tartalmú víznek. Próbálja ki, tegyen egészsége érdekében!

QLARIVIA víz, csökkentett deutérium

 

Szépség fájdalom nélkül?

A ShopForVitality alternatív gyógymódokkal kapcsolatban kínál orvostechnikai eszközöket, ahol mindenki megtalálja a legmegfelelőbb egészségmegőrzéshez szükséges készüléket. Az innovatív technológiával megalkotott termékeink kínálata folyamatosan bővül, webshopunk pedig kizárólag minősített gyártók termékeit forgalmazza. Termékeink között megtalálhatóak a fájdalomcsillapító berendezések mellett az allergia tüneteit enyhítő készülékeken át a szépségápolásra szakosodott készülékek is. Emellett egészségtippekkel, valamint egészséges életmóddal kapcsolatos híreket is olvashatnak a látogatóink.

ShopForVitality - alternatív gyógymódok

 

kártérítés

Milyen eszközök vannak a kezében, ha Ön vagy családtagját munkahelyi vagy közúti baleset érte, netán orvosi műhiba áldozata lett? Érvényesítse kártérítési igényét karöltve a legjobb ügyvédi segítséggel. Nálunk ingyenes jogi tanácsadásra jogosult, ügyével a későbbiekben is csupán sikerdíjért foglalkozunk. Károsultként ön akár milliókra is igényt tarthat! Szakosodott ügyvédi és kárszakértő csapatunk segítségével mindent megteszünk a peren kívüli megegyezés érdekben, elkerülve az évekig húzódó ügyek lehetőségét.

Baleseti kértérítés

 

EgészségBazár

Az EgészségBazár egy egészséges életmód portál, természetes táplálékkiegészítőket árusító webáruház kedvező árakkal, alacsony házhozszállítási költségekkel.
A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott. (kínai közmondás)

Egészséges életmód portál

 

Med-Aesthetica Központ - Belgyógyászat

A konzultáció első fontos lépése, hogy pontosan el tudd mondani a panaszaid, mikor és milyen erős fájdalom jelentkezik, voltál-e már orvosnál a tüneteiddel kapcsolatban, történt-e vizsgálat stb. A belgyógyász szakember ezt követően rákérdez a családban előforduló betegségekre: van/volt-e például szív- és érrendszeri betegségben, gyomor- bélrendszeri, légző- és mozgásszervi betegségben szenvedő vagy daganatos beteg rokonod. Ezeket érdemes előre, a konzultáció előtt végiggondolnod, hiszen több betegség - például az autoimmun betegségek - is öröklődhet a családban.

Elismert belgyógyász szakorvosok

 

Fogászati implantátum fogorvostól

A Novadent fogászati Klinikán - fogászat Magyarországon - a beavatkozást végző fogorvos mindenre kiterjedő alapos vizsgálattal készíti elő a fogászati implantátum behelyezését. A fogorvos mindenekelőtt tájékozódik a páciens általános egészségi állapota felől, majd kérdésekkel úgy irányítja páciensét, hogy a jövetelét megelőző, fogazatát és állcsontját érintő eseményekről, valamint a helyreállítással kapcsolatos igényekről a lehető legtöbbet megtudjon. Ezután klinikai és röntgenvizsgálatokkal méri fel a fogorvos a fogazat, az íny, a száj lágyrész képleteinek, és az állcsontok állapotát a fogászati implantátum beültetése előtt. Ha fogászat Magyarországon akkor Novadent.

Fogászati implantátum

 

Víztisztítás Felsőfokon

Víztisztító berendezések forgalmazásával, szervizelésével foglalkozunk. Nálunk megtalálhatóak a háztartási víztisztítók, asztali víztisztítók, csapszűrők, zuhanyszűrők és más dolgok. Legyen Ön is elégedett ügyfelünk.

Víztisztítás

 

Aktív Balzsam aranyérre

Az aranyér és végbél betegségek könnyedén tünetmentessé válhatnak. Ehhez mindössze a megfelelő készítményt kell kiválasztani. Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) és végbél berepedés ( anális fisszúra) gyógyulási ideje személyenként eltérő. Az aktív balzsam használatával ez 3-5 naptól néhány hétig tarthat. Kezdeti stádiumban levő aranyér esetén rendkívül rövid gyógyulási időre számíthatunk. Az aranyeres csomók néhány nap kezelés után visszahúzódnak, és megszűnik a feszítő- égető érzés amit a duzzanatok, csomók okoznak.

Aranyér hatékony kezelése otthon

 

Hummel Mikrorostos Gél

A Hummel Mikrorostos gél alaposan, kíméletesen méregtelenít, és még a vért is tisztítja; kíméletesen, alaposan, finoman megtisztítja bélrendszerünket, folyamatosan megszabadítja a régi és új lerakódásoktól. Ezen kívül lúgosítja a szervezetet, savtalanító hatású, és sokféle bélrendszeri problémára megoldást jelenthet.

Az egészséges bélflóráért

 

Gyógyászati segédeszközök - Talpbetét

Gyógyászati segédeszközök egy helyen az msegészségtár webáruházban. Nagyszerű talpbetét és sarokék nagy választékban és kitűnő minőségben. Gyógyászati segédeszközök segítséget nyújtanak az egyszerűbb és könnyebb otthoni ápoláshoz. A gyógyászati segédeszközök magukba foglalják a rögzítő és támasztó illetve korrigáló termékeket is egyaránt. Látogasson el webáruházunkba és válassza ki termékeink közül a gyógyulásának legjobban használó gyógy terméket.

Gyógyászati segédeszközök

 

üzemorvos Miskolcon

Az üzemorvosi ellátás (munkaalkalmassági vizsgálat) keretében minden szerződött partnerünknek biztosítjuk az évenkénti legalább egyszeri telephelyen vagy rendelői helyszínen végzett üzemorvosi szűrővizsgálatot. Szűrővizsgálat, tanácsadás, EKG, vér-, vizeletvizsgálat, gépjármű vezetői engedélyek meghosszabbítása, védőoltások beadása, gépkezelői engedélyek megadása.

üzemorvos Miskolcon

 

Körömgomba - Canesten

Köröm és hüvelygomba ellen válassza a legmegfelelőbb megoldást a Canesten tablettákat és krémeket. A canesten gyógyszer családot megrendelheti a kamilla patika webáruházban. Szabaduljon meg mihamarabb a viszkető és égető érzéstől a canesten segítségével. A körömgomba az egyik legkellemetlenebb betegségek egyike hát tegyen róla hogy minél hamarabb gyógyuljon belőle. Tekintse meg kínálatunkat.

Canesten a körömgomba ellen

 

Életmód táborok az Adrián

Mediterrán életmód táborok az Adriai tenger partján, Rovinjban. Testi és lelki felfrissülés, egy kis nyaralással egybekötve és egy kis mediterrán életérzés vár mindenki a Szabadneked életmódtábor programjain.

Életmód tábor az Adrián

 

Fogászati implantáció, fogbeültetésetés

Minden embert megvisel fogainak elvesztése, vagy azok esztétikai állapotának romlása. A nehezebb rágás, a szabadon étkezés, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum, kényelmetlen élethelyzetet teremt. A megoldás viszont elérhető mindezen problémákra a Dentident Implantációs Klinikán: fogbeültetés vagy fogászati implantáció. A szájsebészet egy speciális területe a fogászati implantáció vagy fogbeültetés, mely Klinikánk egyik fő tevékenységi területe. A részleges vagy kivehető fogpótlási módszerek gyakran okoznak különböző nehézségeket étkezés vagy beszéd közben, de ezek kiküszöbölhetőek fogászati implantátumok beültetésével. A fogbeültetés, fogászati implantáció funkcionálisan és esztétikailag is hosszú távú, és biztos megoldást jelent abban az esetben, amennyiben az implantátumokat a forradalmian új, precíz és maximális pontosságot biztosító eszközökkel készítik, melyekkel a Dentident Klinika fogorvos specialistái dolgoznak a fogbeültetés vagy fogászati implantáció során. A Dentident Implantációs Klinika fő tevékenységi területe a fogászati implantáció és fogbeültetés. A fogászati implantáció vagy fogbeültetés során olyan bio-anyagból készített műgyökerek kerülnek a szájba, amelyek az elvesztett fogak helyére illeszkednek. A Denti® fogászati implantátumok anyaga a legtöbb esetben gyógyászati célra előállított tiszta, ötvözetlen titán, amelyet teljes mértékben elfogad az élő szervezet és mellyel a fogorvos specialistáink is nap mint nap dolgoznak fogászati implantáció és fogbeültetés során.

fogászati implantáció

 

Csikung tanfolyam

A Csung Jüan Csikung egy az ősi csikungok közül, 7000 éves multra tekint vissza. Erősíti a testet, fejleszti a lelket és karban tartja az energia rendszert. Ha a meridiánokon megfelelő mennyiségű csi áramlik a betegség eltünik. Ha a meridiánokon blokkok keletkeznek, megjelennek a betegségek. csikungozás során lecsendesítjük az elménket, a test öngyógyító folyamatai beindulnak. Csikung tanfolyamok, oktatások Győrött, Sopronban, Mosonmagyaróváron tartok.

Csikung oktatás Győrben, Sopronban és Mosonmagyaróváron

 

Mikrorostos Gél kedvező csomagajánlatban

A méltán neves Dr. Hummel Zoltán-féle Mikrorostos Gél csomagajánlatban most még kedvezőbb áron beszerezhető a TME webáruházában! Ezen étrend-kiegészítő készítménnyel megőrizheti egészségét, illetve véget vethet meglévő emésztési vagy immunrendszeri problémáinak.

DRH Mikrorostos Gél

 

Természetes izzadásgátló - Borzaszappan

Látogasson el a Borza Szappan Manufaktúra webáruházba, mivel nálunk csak természetes alapanyagokból készül termékeket talál. Bosszantja testmozgás közben, melegben keletkező kellemetlen izzadás és izzadtságfolt? Webáruházunkban megoldást talál a természetes izzadásgátló termékek között. Izzadásgátló és krémdezodor termékeink segítik megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását, melyek hagyományos módszerekkel készülnek, szintetikus anyagok felhasználása nélkül. Rendeljen bátran természetes izzadásgátlóink közül.

Borza Szappan a természetes izzadásgátló

 

Derékaljak, derék és hátfájás ellen

A tönköly derékalj használata során nagymértékben javulhat az alvás minősége, enyhülhetnek az ízületi és izomfájdalmak, a felfekvés megelőzhető, jótékony hatást mutat a reumatikus fájdalmakra, migrénes bántalmakra, menstruációs zavarokra, izomhúzódások és az izmok túlzott megterhelése esetén.

Green-Echo tönköly derékaljak

 

Visszér kezelése napok alatt eredményese

Többé nem kell már a komplikált műtét miatt szenvedned! Eljött az idő, hogy végre odafigyelj magadra, és természetes megoldással kezeld a visszered. A jó hír az, hogy van megoldás, ami eredményes is egyben. A HillVital szakorvosokkal, és természetgyógyászokkal kifejlesztett olyan gyógyhatású készítményeket, melyek kizárólag természetes összetevőkből áll, és eredményes megoldást nyújt trombózisos tünetek, visszér, érszűkület esetén.

Visszér kezelése

 

mellplasztika

A női mell alapvető élettani szerepén, a csecsemő táplálásán felül, nagyon fontos szerepe van a másodlagos nemi jelleg tükröződésében, a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma.
A fentiekből fakadóan, a mellek méretének, formájának az általunk elvártnak kell megfelelnie.
A formai és/vagy méretbeli eltérések már a pubertás kor után jelentkezhetnek, a mellek lehetnek kicsik, nagyok, aszimmetrikusak a szerv kifejlődése során. Aztán előfordul majdnem minden nő életében, hogy gyermeket szül, majd szoptat, amelynek hatására a mellek átformálódhatnak, vagy ritkábban betegség következtében változik formájuk és/vagy méretük.
A mellplasztika gyűjtő fogalom, amely magában foglalja a fenti okok miatt megváltozott állapot korrekcióját, mellnagyobbítással, mellfelvarrással, az előbbi kettő kombinációjával, a nagyméretű mellek méretének csökkentésével, és akár az emlők bizonyos részeinek (bimbó-bimbóudvar) műtéteivel

mellplasztika, egészség, szépség

 

Vitaldepo Webáruház

Gyógynövények, gyógygombák, vitaminok, antioxidánsok szupi webáruháza.
Nálunk orvos-természetgyógyász segíti a személyre szabott terápia beállítását.

Egészség egy életre!

 

Gombakirály Webáruház

A Gombakirálynál kizárólag kiváló minőségű gyógygomba termékeket forgalmazunk, mint pl. Fogarasi gombák, bio ganoderma, bio shiitake gomba, Biobran, liofilizált gombák.

A gyógygombák királya!

 

Fogászat

Fontos Önnek a szép mosoly? Gyönyörű, szabályos és egészséges fogsorra vágyik? Tervezze meg mosolyát nálunk! Szakképzett orvosokkal és barátságos környezetben várjuk szépülni és épülni vágyó betegeinket a 17. kerületben. Állandó akcióink mellett nálunk minden szolgáltatást megtalál, amire egy fogorvosi rendelőben szüksége lehet. Legyen szó fogászati implantátumokról, fogszabályzásról, fogfehérítésről, vagy egyéb alapkezelésekről, itt a legjobb kezekben fájdalommentes szolgáltatásban részesülhet. Fogászatunkban az elvégzett tevékenységekre garanciát is vállalunk, ennek eredményeként Ön biztonságba kerül, váratlan események esetén a klinika ingyenesen újból elkészíti a fogműt. Lehetőség van nálunk sürgősségi ellátásra, bejelentkezés alapján akár aznap, de legkésőbb 48 órán belül. Felejtse el a fájdalmas fogászati emlékeket, jelentkezzen be hozzánk MOST!

Fogászat a 17.kerületben

 

Bach virágterápia

Bach- virágterápia, a lelki problémák oldására, a belső harmóniánk elérésére, hangulatunk javítására. Manapság egyre népszerűbb a Bach-virágterápia, az öngyógyítás eme nagyszerű módszere segít kiteljesedni, illetve megtalálni a lelki harmóniát ebben a rohanó világban. A gyógymód egyszerű és mellékhatásoktól mentes. A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható.

Bach terápia

 

HairHungary hajbeültetés

A HairHungary klinikán a hagyományos FUE eljáráshoz képest sokkal jobb minőségű hajszálak nyerhetőek ki, kevesebb szöveti sérüléssel, és a hajgraft számára is kisebb traumával a „hajak” kivétele alatt A Safe System egy új szabadalmaztatott eljárás, amely a Fue módszer tökéletesítése. Klinikánk ezt a forradalmian új technológiát kínálják a pácienseknek.

HairHungary hajbeültetés

 

Organic Mission

Bio és biodinamikus alapanyagokból készült étrend-kiegészítők, potencianövelők és fogyást segítő termékek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozunk. Egészséges, vegyszermentes és teljesen biztonságosan alkalmazható termékek előállítása a célunk. Gyógynövény-készítményeink az egészség megőrzését segítik.

Célunk az Ön egészségének megóvása!

 

Ultrahangos zsírbontás

Fájdalommentes fogyás egy új technológiával. Oldalunk az úgynevezett ultrahangos zsírbontásról nyújt további részletes információkat, előnyeivel és hátrányaival együtt…

Ultrahangos zsírbontás

 

Jódhiány ellen a JODIS-szal

A szervezetben fellépő jódhiány komoly problémákat okozhat, többek között pajzsmirigy betegség kialakulásához is vezethet. Az általunk forgalmazott JODIS ivóvíz segítségével pótolhatja a kiesett jód mennyiségét és rendszeres használattal szinten tarthatja azt.

jódhiány

 

Masszázs masszázságy masszázsfotel

Mindenkinek érdeke, hogy egészséges legyen. Ha nincs ideje órák hosszat izzadni az edzőteremben, hanem ezt az időt szívesen töltené inkább szeretteivel, akkor Önnek megtaláltuk a megoldást a Crazy Fit személyében. Ez a gép nagyon sok embernek segített, eddig főleg rehabilitációhoz használták, de felismerték másik nagyon kedvező hatását a fogyni vágyóknak! Napi 10 percet vesz igénybe, és érezni fogja a jótékony hatását. A zsírpárnák olvadnak, valamint a rezgő mozgásnak hála a székrekedéssel sem lesz problémája. Nézzen szét webáruházunkban, széles termékválasztékkal várjuk Önt. Tisztelettel: Masszázsbolt csapata.

Masszázs, masszázsfotel és masszázságy

 

Önismeret tanfolyam

Önismeret tanfolyamok, személyes önismereti és életvezetési tanácsadás.
Egy teljes körű elemzéssel, amelyben egyértelműen látod, hol akadtál meg az életedben.

Személyes önismeret tanácsadás

 

Petefészekrák

Tévhit, hogy a petefészekrák csak az idősebb hölgyeket veszélyezteti, mivel egyes fajtái már fiatal korban is jelentkezhetnek! A petefészekrák tünetei csak a betegség későbbi stádiumában jelentkeznek, eleinte a beteg teljesen tünetmentes, nem észlel elváltozásokat. A későbbiekben a petefészekrák tünetei felbukkanásakor hasfeszülés, vizelet és székletürítési gondok, alhasi, valamint deréktáji fájdalmak léphetnek fel! A petefészekrák minden nőre veszélyt jelent és mivel a petefészekrák tünetei eleinte nem mutatkoznak meg érdemes eljárni a szükséges szűrővizsgálatokra, hogy betegség esetén minél hamarabb megkaphassa a szükséges kezelést a beteg.

petefészekrák

Méregtelenítés

Azoknak az embereknek ajánlom a weboldalam, akik alternatív módon szeretnék megőrizni egészségüket és megelőzni a betegségek hatásait. Úgy gondolom, hogy korunkban sajnos túl nagy szerepe van a vegyi anyagoknak, szükségesek olyan készítmények, melyek természetes összetevőkön alapszanak.
Természetes hatóanyagokból álló Colon Cleanser családot ajánlom, mely képes megtisztítani bélrendszert a méreganyagoktól, hogy Ön is egészségesebbé és energikusabbá váljon.
Nincs elég ideje és pénze rá, hogy több drága termék egyidejű fogyasztásával érje el ezt a hatást?
Válassza A COLON CLEANSE® természetes anyagokból készült gyógyhatású készítményt, és most Ön is könnyedén, mindössze egy termék használatával kipucolhatja vastagbél rendszeréből még a sokéves lerakódásokat is, így egészségesebb, karcsúbb és fiatalosabb életet élhet!

béltisztítás, coloncleanse

Calivita biorezonanciás készülék

Oldalunkra ellátogatva bővebben informálódhat a Calivita Biharmonex biorezonanciás készülékről. 20 féle program közül tud választani, amely 96 alprogramot ölel fel. Legyen szó bármilyen betegségről is, a stresszen kívül még sok más betegség gyógyítására is alkalmas. Ne költsön biorezonanciás kezelésre, inkább vásárolja meg azt és saját otthonában gyógyítsa magát.

A CaliBiorezonancia.hu bemutatja Calivita legújabb biorezonanciás készülékét a Bioharmonex-et

PremiumNatura.hu Webshop

Kútvölgyi PremiumNatura - az egészséges életmód webshopja a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömb ajánlásával. Bio ételek, bio italok, bio fagyasztott élelmiszerek, bio pizzák, olajok, gluténmentes termékek, vegetáriánus termékek, egészséges gyümölcslevek, mosódió termékek, egyéb bio termékek...

Kútvölgyi Premium Egészségközpont és kórház

Ganoderma gyógygomba

Az oldalon a ganoderma kávéról, és más ganodermát tartalmazó készítményekről olvashatunk. Leírást találunk mitől válik e kávé egészségünkre, s miért oly népszerű a világ számos országában. Találunk tájékoztatót a ganoderma fő alkotó elemeiről, és azok legfontosabb tulajdonságairól is. Olvashatunk továbbá az egészséges kávé, és egyéb ganodermát tartalmazó termékek kedvezőbb online rendelési, vásárlási lehetőségével kapcsolatosan is. Váljék egészségünkre.

Egészséges ganoderma kávé bemutatása

Gyöngyszem Patika

Gyógyszer rendelés és házhozszálítás a teljes patikai választékból. Rendelhetőek Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Eucerin, Boiron, Remedia termékek. A gyógyszereken kívül gyógytermékeket, gyógyászati segédeszközöket, gyógyteákat, homeopátiás készítményeket és kozmetikumokat forgalmazunk széles választékban.

Gyöngyszem Patika

 

Elektromos Cigaretta Webáruház

Elektromos Cigaretta, a dohányzás élménye mellékhatások nélkül. Az E-Cigi segítségével Te is könnyedén leteheted a hagyományos cigarettát minden káros hatásával együtt, ugyanakkor nem kell lemondanod a dohányzás élményéről és arról az érzésről, amit a cigarettázás Neked nyújt.

Elektromos Cigaretta, a dohányzás élménye mellékhatások nélkül.

 

Vitalitás fokozása - Egészséges élet

Vitalitás egy összetett fogalom, mely alatt nemcsak az egészséget és az életerőt, hanem a várható élettartamot és az elevenséget is értjük. Az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás sokat segíthet a vitalitás fokozásában. A vitaminok erősen befolyásolják vitalitásunkat, hisz a különböző vitaminok fontos szerepet játszanak szervezetünk mindennapos működésében. Keresse fel a www.vitalitis.info honlapot, ahol vitalitás fokozásáról, az egészséges táplálkozásról és a mozgás előnyeiről olvashat!

Mozgás, táplálkozás, gyógynövény, vitalitás - Vitalitis

 

Víztisztító, ionizált víz

Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Így szervezetünk számára elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű vízforrással pótoljuk a veszteségeket. Ez azonban a mai világban nehezen szerezhető be. Cégünk ebben nyújt segítséget. A Cleanway víztisztító berendezések, zuhanyszűrő termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.
Regisztrált ügyfeleinknek kedvezményeket biztosítunk.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunkat, ahol további hasznos információkat talál.

Víztisztító, ionizált víz

 

Endometriózis

Mi vagyunk Európa egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Itthon - szerintünk – egyedülálló abban a tekintetben, hogy több szakterületet összefoglalva tevékenykedik azért, hogy a kívánt gyermekáldás minnél előbb bekövetkezzen. A korházunk alapításánál fő szempont volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával felszerelt korház megnyitása. Nem csak szakmaiságban hanem a páciensekkel való bánásmódban és figyelemben is felveszi a versenyt a legmodernebb intézményekkel. A testi kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a klinikánk pácienseinek lelkifelkészítését is.

Endometriózis

 

Favora-Info Kft.

Vivamax és párásító készülékek széles választékban. Mágneses karkötők, magneter készülékek most akcióban!

Mágnes karkötők és párásító készülékek

 

Asztrológus

A karma asztrológia a születési képlet értelmezésénél azt vallja, hogy a jelen, a karmikus múlt cselekedeteiben gyökerezik. Ezért a múlt ismerete jelentősen hozzájárul a jelen problémák feloldásához, betegségek megoldásához. Asztrológia témában a www.karma.shp.hu oldalon bővebb információt talál.

Professzionális asztrológiai elemzés

 

Olcsó kontaktlencse webshop

olcsó kontaktlencse, színes kontaktlencsék, kontaktlencse folyadék és egyéb kiegészítők online áruháza. Rendeljen olcsó kontaktlencsét olyan ismert márkák közül, mint Johnson, Ciba, Bausch & Lomb, Zeiss, Eyeye.

Olcsó kontaktlencse webshop

 

Pszichoterápia tanácsadás

Pszichoterápia:Élmény az önismeret, Schermann György klinikai szakpszichológus, családterapeuta, párterapeuta - egyéni pszichoterápia, családterápia, párterápia, pszichológiai tanácsadás, konzultáció Budapest belvárosában.

Pszichoterápia

 

Pap Judit kineziológus Pécs

Stresszoldás a kineziológia módszereivel. Szorongás, pánikbetegség, depresszió, döntésképtelenség, párkapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, tanulási gondok, önértékelési zavarok, függőség, túlsúly, allergia, pszichoszomatikus betegségek kezelése.

Pap Judit kineziológus Pécs

 

Urovitality - megoldás a problémákra

Ha hajlamos a megfázásra, és szeretne ez ellen tenni, keresse fel a honlapunkat! Kivételesen gazdag termékünkkel megelőzheti és orvosolhatja a bajt! A húgyutak tisztántartásában segíthet a tőzegáfonya kivonat, flavonoidok, gyógynövények és ásványi elemek. Látogasson el a weboldalunkra további részletekért!

Urovitality - megoldás a problémákra

 

SaltSpa - Vidd haza a sóbarlangok gyógyí

Vidd haza s sóbarlangot!
Sóterápiás megoldások egyéni és csoportos kezelésre! "Parajd sóterápiás készülékeinket légúti megbetegedések (asztma, krupp), allergia, nátha, bőrbetegségek (pikkelysömör), alvászavar, stresszoldás kezelésére, és immunerősítés céljából is ajánljuk. A „Parajd" sóterápiás készülék hatékonysága egyenértékű a sószobákéval. Akinek kevés az ideje vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekkel, nem kell órákat eltölteni egy sószobában, hanem saját szobájának kényelmében - akár alvás közben - élvezheti a tiszta sós levegő áldásos hatását. Új termékeink a sópárnák, melyek hatásosak gyulladásos panaszok, izületi és izomfájdalmak esetén, valamint fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Sóterápia otthon

 

Moss kezet víz és szappan nélkül!

MOSS KEZET! Víz, szappan és kéztörlő nélkül!
Az Aquawet kézfertőtlenítők KÖZEL 70% alkoholt és speciális hidratáló keveréket tartalmaznak, hogy a kórokozókat elpusztítsa, de a kezed puhának, frissnek érezd állandóan.
Az alkohol áttöri a kórokozók sejtfalát ezzel elpusztítva azokat.
A kezeidet sok mindenre használhatod. Tudsz írni, telefonálni, pénzt kezelni, ételeket készíteni.
A kezeidre mindenhol különböző baktériumok kerülnek. A legtöbb ilyen baktériumot eltávolíthatod alkohol tartalmú géllel víz, szappan és kéztörlő használata nélkül. MOSS KEZET! naponta többször alkohol tartalmú kéztisztítóval.
- VÍZ ÉS KÉZTÖRLŐ HASZNÁLATA NÉLKÜL HASZNÁLHATÓ
- MARADÉKTALANUL ELPÁROLOG
- ALOE VERA ÉS E-VITAMIN TARTALMÚ
- FRISS ÉRZETET BIZTOSÍT A KÉZNEK
- MEGSZŰNTETI A KELLEMETLEN SZAGOKAT FŐZÉS UTÁN
- NEM RAGAD
- BŐRGYÓGYÁSZATILAG ÉS MIKROBIOLÓGIAILAG TESZTELT
- HYPOALLERGÉN
MOSS KEZET! AQUAWET- védelem az egész családnak!

Kézfertőtlenítő gélek

 

Reiki Budapesten

A rengeteg gyógyítói energetikai rendszer között a reiki igen előkelő helyet foglal el. A tradicionális reiki nagyon finom és barátságos energiával rendelkezik. Ez az energia tiszta vonalon keresztül érkezik a közvetítő személyhez, illetve azon keresztül a befogadó személyhez. A befogadó személyhez érkezvén a Neki legmegfelelőbb helyre fog áramolni az energia, akkor is, ha a közvetítő keze máshol van.

Tradícionális reiki tanfolyam és kezelés Budapesten

 

Depresszió portál

A Depresszió portálon hasznos és érdekes információkat találhat a depresszió kialakulásáról, okairól és kezelési lehetőségeiről. Segítünk, hogy el tudja különíteni, hogy a hangulati nyomottság valóban depresszió-e. Tipp rovatunkban arra adunk ötleteket, hogy hová csatlakozzon, hogy optimistábban lássa a dolgokat. Könyvajánló rovatunkban a depresszióval kapcsolatos könyveket ajánljuk Önnek. Hová fordulhat rovatunkban tanácsokat kaphat, merre induljon el, ha a depresszió tüneteit észleli magán, mikor forduljon háziorvoshoz, ambuláns rendelésre vagy kórházi segítségért.

Hasznos információk a depresszióról

 

Plasztikai sebészet - Szeptest.hu: Melln

Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás, Hasplasztika, Orrplasztika, Arcplasztika? Plasztikai sebészet választásakor ne kössön kompromisszumot, csak a legjobbal érje be! Várja Önt Dr. László Zsolt Plasztikai sebész szakorvos sebészeti műtétek és újdonságok széles palettájával: Mellnagyobbítás, Mellfelvarrás, Hasplasztika, Orrplasztika, Arcplasztika, Intimplasztika, Vádli és Fenékplasztika.

Plasztikai sebészet - Szeptest.hu: Mellnagyobbítás és felvarrás, Has-, Orr-, Arcplasztika

 

Urpion Kft., pszichoonkológia

A daganatos betegség különböző fázisaiban mindig van lehetőség a lelki egyensúly megőrzésére.

Urpion Kft., pszichoonkológia

 

Fogorvos Budapesten

Bármilyen fogorvosi és szájsebészeti gondja esetén látogasson el fogászati szakrendelőnkbe! Fogorvosi ellátás, nagy szakértelemmel, odafigyeléssel belvárosi rendelőnkben. A legmodernebb fogászati eszközökkel felszerelt rendelőnk hétfőtől-szombatig várja betegeit.

Haifa Dent fogászat

 

Hajhullás ellen

A hajhullás hatékonyan megállítható a megfelelő tápanyagok szervezetbe történő bevitelével. Ahogy a hajhagymák megkapják a szükséges tápanyagokat, állapotuk javul, megerősödnek, így a hajhullás megszűnhet. A Biomax-nál hajhullás elleni illetve haj regeneráló és megerősítő termékek között válogathat. Gyógyítsa meg hajhagymáit megfelelő tápanyagokkal.

Hajhullás ellen

 

Tyúkszem

Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a tyúkszem eltávolításához, kezeléséhez, megelőzéséhez. A tyúkszem egy eléggé elterjedt és sok kellemetlenséggel járó betegség, oldalunk tartalmazza azon információkat amik szükségesek lehetnek a tyúkszem különböző módú kezeléseihez, megelőzéseihez és eltávolításához.

tyúkszem kezelése, eltávolítása

 

Illóolaj

Tele vagy feszültséggel és nem tudod feloldani semmivel? Az illóolajak használata segít ebben. Az illóolajok között akad olyan is, amelynek használatával feloldhatod feszültségedet. Párologtatóba csepegtetve, vagy az esti fürdőzés alkalmával a fürdővízhez keverve fejtik ki jótékony hatásukat. Használhatod permet formájában is. Este lefekvés előtt tölts egy permetezőbe vizet és csepegtess bele illóolajat. Szórd szét a hálószobádban és máris fittebben fogsz reggel ébredni.

Illóolaj

 

Zöld tea

A zöld tea népszerűsége egyre növekszik. Oldalunk bemutatja a zöld tea eredetét, egészségre való hatását, fajtáit, illetve a belőle készült kapszuláról is olvashat. Kellemes teázást kívánunk!

A zöld tea bemutatása, hatása és fajtái

 

Fogorvos - Jókai Dental

Ha fogpótlásra van szüksége, akkor látogasson el szakrendelőkbe, ahol sokféle rögzített pótlás közül válogathat! Legyen az kerámia leplezésű korona vagy galván arany korona, nálunk mindent megtalál! Kérjen időpontot elérhetőségeinken!

Fogorvos és fogászat

 

Fogászat és szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra!

Fogászat Bp. XI. ker

 

Ebrimycin gél

Vény nélkül kapható gyógyszer, amely az akne a pattanásos bőr kezelésére ajánlott.

Ebrimycin gél

 

Hajbeültetés Hajátültetés – ProFUEClinic

Hajbeültetési klinkánk segítségével hajviselete most újra olyan dús lehet, mint fiatalabb korában. Hajtüsző sokszorzó módszerünknek köszönhetően a hajbeültetés teljesen fájdalommentes és maximálisan természetes kinézetet biztosít. Legyen a vendégünk egy ingyenes konzultációra.

Hajbeültetés Hajátültetés – ProFUEClinic

 

Indiában gyártott kozmetikumok

Webáruházunk elsősorban az Indiában gyártott minőségi, természetes alapanyagú ayurvédikus termékeket, kozmetikumokat szeretné eljuttatni a vásárlókhoz. Fontosnak tartjuk az Ayurvéda eredeti receptjei szerint készült termékek megismertetését az európai emberekkel, akik a szépségápolásban a hangsúlyt főként az arc ápolására fektetik. A Szundarí Webáruház egyre növekvő termékpalettáján azonban olyan ayurvédikus termékeket is találhat a vásárló, amelyek az egész test ápolását szolgálják. Termékeink eredeti indiai minőséget képviselnek, s a gyártók különös figyelmet szentelnek annak, hogy termékeikhez természetes alapanyagokat – gyógynövényeket, ásványokat, növényi olajokat - használjanak, az ősi ayurvédikus receptekhez hűen.

Indiában gyártott ayurvédikus termékeket

 

Noni Juice rendelés, vásárlás

Noni Juice- ez lehet a legértékesebb ital hűtőjében. Noni Juice az egészség itala.

Noni Juice rendelés, vásárlás

 

Nari Masszázs

Svéd masszázs gyógyír a test és a lélek számára egyaránt!
Fellazítja a letapadt izmokat, gyorsítja az anyagcserét s ez által a test méregtelenítését!
Visszanyerheti teste rugalmasságát, ellenálló képességét, enyhíti a stressz okozta panaszokat, frissít és kondicionál! Szeretettel várom minden kedves vendégemet!

masszázs és reiki kezelés

 

Fürjtojás

A fürjtojás beltartalma és vitaminértéke valamint alacsony koleszterinszintje miatt jóval hasznosabb az emberi szervezet számára mint a tyúktojás. A fürjtojás számos jótékony élettani hatása mellet kiemelkedő az immunerősitő és méregtelenitő valamint az idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása.

Fürjtojás

 

Egészség megőrzése Tiens termékekkel

Szervezetének felbomlott egyensúlya helyreállítható Tiens termékek fogyasztásával. A Tiens táplálékkiegészítők ősi, több ezer éves tibeti receptek alapján készülnek kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. Webáruházunkban részletes leírásokat közlünk az egyes termékek jótékony hatásairól.

Tiens táplálékkiegészítő termékek

 

Tiens patika ősi kínai egészségvédelem

A Weboldalon ősi kínai egészségvédő megoldásokat, és termékeket talál, melyek eredeti kínai-tibeti receptek alapján készültek, és melyek több ezer éves gyógyászati tapasztalatokkal rendelkeznek!
A TIENS az egyetlen olyan cég, amely jogot szerzett a Kínai Egészségügyi Minisztériumtól az ősi kínai-tibeti receptek alkalmazására!

Betegségmegelőzés ősi kínai módszerrel

 

Biorezonancia kezelések

A biorezonancia sejtjeink rezgését feltérképező kezelés, az EKG vizsgálathoz hasonló módszer. Egy olyan fájdalommentes gyógymód, amelynek segítségével már a tünetek megjelenése előtt megelőzhető a betegségek kialakulása. Oldalunk a biorezonanciát - mint stresszoldó, életenergia növelő kezelést kívánja bemutatni teljeskörűen.

biorezonancia.net

 

Víztisztítás- a víz egészséges íze

Manapság a víz íze és minősége erősen kifogásolható, ráadásul rengeteg káros oldott anyag kerül be a csapvízzel együtt a szervezetünkbe. A fertőtlenítéshez használt klór sem tud mindent kiszűrni és a víz ízén is sokat ront. Ahhoz hogy ezt megakadályozzuk nyújtanak segítséget a víztisztító készülékek.
Az Oasis víztisztító készülékek széles választékban megtalálhatóak, könnyen beépíthetőek, és garanciát jelentenek a kiváló minőségű vízre.

Víztisztítóval az egészségért

 

Vitamin Station természetes vitaminok

A Vitamin Station vitaminjai és táplálék-kiegészítői kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, sót, cukrot, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat! A Vitamin Station legfontosabb célkitűzése az emberek egészségének megőrzése, helyreállítása, és az egészséges életmód népszerűsítése.

A Vitamin Station termékei természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. Nem tartalmaznak tartósítószert, cukrot, sót, színezéket.

 

Öntsünk tiszta vizet a pohárba

VÉGIGGONDOLTA MÁR, HOGY MENNYI PÉNZT KÖLT ÁSVÁNYVÍZRE???
Tételezzük fel, hogy Ön naponta csak 1,5 literásványvizet iszik, azt is az olcsóbbik fajtából (1,5 liter ára kb. 75 Ft).
Ez 1 hónapban 30X75=2.250 Ft
És 1 évben 365X75=27.375 Ft
És akkor hol vannak még a családtagjai, illetve a napi 2,5 l-es folyadékfogyasztás?
Nem mindegy tehát, hogy mit, mennyit és természetesen mennyiért iszunk!
AMIT MI NYÚJTUNK ÖNNEK 30.000 FT-ÉRT:
TISZTA, IHATÓ VIZET LITERENKÉNT 2 FORINTÉRT!!!

Tiszta vizet a pohárba

 

Masszázs, gyógymasszázs Budapesten

Tel:06-20-9973-983
Masszőr Budapest XV. kerület kertvárosában az M3-as közelében, igényes, csendes helyen (a IV, XIII, XIV és XVI -ik kerületek közelében). Halk zenével várom masszőr szalonunkban minden kedves felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégemet, kortól és nemtől függetlenül!
Vállalom:
Nyak masszázs, hát masszírozás, derékfájás megszüntetését, térdmasszázs, csípőmasszázs, vállfájdalmak kimasszírozása, becsípődések és egyéb ízületek masszázsát, végtagok zsibbadásának masszírozását, kimozgatását. Ezen kívül: irodai dolgozók frissítő masszázsa, ülő és álló munkát, fizikai munkát végző emberek masszírozását. Fiatalokat és nyugdíjasokat is szeretettel várok, akik csak frissítő masszázsra vágynak, lazulni szeretnének, vagy esetleg izom eredetű fejfájással, nyak görcsösséggel, merevséggel, hátfájástól, derékfájástól, végtagfeszességtől szenvednek. Svédmasszázs, luxus masszázs, pihentető, frissítő masszázst, sportolóknak sportmasszást, gyúrást is vállalok. Szakszerű gyógymasszőri szolgáltatás!
Tel:06-20-9973-983

Masszázs Budapesten

 

A problémás haj kezelése

Hajproblémákkal és azok megoldásával foglalkozik az oldal. Az oldalon megtalálhatóak a legfrissebb hajápolással foglalkozó tanfolyamok, ha feliratkozik hírlevélre, akkor levelet kap az aktuális tanfolyamokról. Ezenkívül az oldalon hajápolási termékek és beszámolók is megtalálhatóak.

Hajproblémák

 

Flavin termékek

Webáruházunkban a lehető legkedvezőbb áron kínálunk flavin7 és egyéb vitaminokat, illetve táplálékkiegészítőket és ezekhez kapcsolódó termékeket. Folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk vásárlóinkat! Emellett, honlapunk hasznos tanácsokkal igyekszik szolgálni az egészség témakörében, látogatóink számára.

Flavin vitamin webáruház

 

Kombuchapapaya az egészséges májműködésé

Egyedülálló készítményről van szó, mert összetételében több és kicsit más, mint a koncentrátum. A koncentrátumot már régóta ismerjük. Az alapja ugyanaz: Kombucha por, ami a Kombu algából készül. A Kombu alga Japánban, Kínában sokrétű felhasználásnak örvend. A kapszulában maga a por található, és más fontos az anyagcserét, emésztést segítő gyógynövények, kivonatok: calánlevél, papaya, béta-karotin, B6-vitamin, citrus-bioflavonoidok.

Gyógynövény alapanyagú készítmény

 

Lúgosító tea

A sok hús, konyhasó, fehérkenyér és cukor fogyasztása a vér kémiai összetételét savas irányba tolja el? A szervezet elsavasodása pedig megteremtheti a krónikus degeneratív betegségek kialakulását! Ez az oldal azzal a céllal jött létre, hogy egy egyszerű megoldást kínáljon arra, hogy hogyan tudja szervezetének a pH egyensúlyát normális szintre visszaállítani.

Lúgosító tea a harmónikus pH egyensúlyér

 

Fogfehérítés

Ha fehér fogakat szeretne, de nincs százezer forintja a fogorvosi kezelésre? Ismerje meg az otthoni fogfehérítési módszereket, amelyekkel saját maga végezheti el a fogfehérítést. Ezek a módszerek teljesen biztonságosak, Amerikában már több, mint egy évtizede használják őket.

Fogfehérítés kedvező áron

 

vitamin és biobolt

Vitaminspecialista a vitamin beszerzési hely.Több száz vitamin egy helyen, azonnal készletről, 48 órás kiszállítással.

Vitaminspecialista

 

spirit.hu tudatosan természetesen

Cégünk az alapvető élelmiszerekből kínál valóban tiszta egészséges alternatívát, tiszta vizet , valóban egészséges sót, mert ilyen is van és tápláló mégis egészséges friss kenyér elkészítéséhez, házimalmot és tönkölybúzát. Mindemellet a ökológiai gazdálkodáshoz, földregenereáláshoz, víztisztításhoz szükséges készítményeket.

spirit.hu - A lelki életre, egészséges életmódra nyitott, környezettudatos emberek lapja

 

Juice Magazin

A Juice-t azért hívtuk életre, hogy a mindennapi élet útvesztõjében irányt mutasson. Azoknak szól, akik nyitottak az újdonságokra, érdeklõdnek a világ iránt, egyszóval akiket foglalkoztatnak az élet dolgai, szeretnék megismerni az ismeretlent.
A Juice nemcsak egy adott területre specializálódik, így segít eligazodni a mindennapok kavalkádjában - és ami a legfontosabb: tesszük ezt mind tabuk nélkül!
Weboldaluk egyedülálló lehetősége az on-line magazin, amely havi rendszerességgel jelenik meg, s minden regisztrálónk ingyenesen lapozgathat. Ezenkívül naponta frissülő on-line tartalommal is igyekszünk olyan információkat, érdekességeket tárni olvasóink elé, amelyekkel mindig lépéselőnyben lesz másokkal szemben.
Jó böngészést kívánunk, és reméljük, hogy mindenki talál honlapunkon valami érdekeset!

Juice Magazin - A világ ezer arca csak Neked

 

Herbalance

A Herbalance Kft. 1998-ban jött létre. Gyógynövény alapanyagú termékek forgalmazásával foglalkozunk saját hálózatunkon keresztül. Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonú. Termékkínálatunkban szerepelnek: étrend-kiegészítők, teák, bio- és szépségkozmetikai termékek, valamint egészségmegőrzéshez, egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek.

Gyógynövényes termékek forgalmazója

 

Légtisztító és szagtalanító

Légtisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket.

Légtisztító por szagtalanító hatással

 

Napszemőveg

A webhely a napszemüvegekkel kapcsolatos általános tudnivalókat tárgyalja külön részletezve minden olyan kérdést, amely szükséges lehet ahhoz, hogy napszemüveg vásárlása estén a lehető legkönnyebben választhassuk ki a számunkra leg megfelelőbb napszemüveget.
Külön aloldalakon tárgyalja a napszemüveg ismert történelmét, a napszemüvegek fajtáit, a színek jelentőségét, és segít eldönteni, hogy pontosan milyen napszemüveget vegyünk.

Napszemüveg-amit a napszemüvegről tudni érdemes

 

Mészáros Eszter - Dúla

Pszichológusként és dúlaként kismamákat és párokat készítek fel a szülésre, a vajúdáskor fizikai és érzelmi támaszt nyújtok a számukra és a gyermekágyban is fordulhatnak hozzám szoptatással, gyermekgondozással kapcsolatban.

Szülésfelkészítés, szüléskísérés

 

Energiagyógyászat és talpmasszázs

A talp-gyógyászat portál a láb által közvetített üzeneteket elemezve kíván személyre szabott segítséget nyújtani energiagyógyászati kezeléssel, lábápolással, talpmasszázzsal.
A kezelések során az ember egyediségét, egyéni életét tekintve
vizsgáljuk a külső-belső okokat, segítünk helyreállítani az elváltozásokat.

Energiagyógyászat és talpmasszázs

 

Rosaecea

A rosacea kialakulásainak oka, és kezelése

Rosacea kisértágulat

 

Gyógyuljon Garanciával!

Eszközeinkkel az egészséges állapottól való legkisebb eltérés is jól merhető, segítségével a betegségek már akár a tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal előre jelezhetők. Ez a módszer az egész testet vizsgálja, amely sok estedben felülmúlja a fájdalmas orvosi beavatkozásokat, minden vizsgálat akupunktúrás végpontokon keresztül, szúrás, vágás, és rosszullét nélkül történik. A komplex vizsgálat is mindössze 1 órát vesz igénybe. Ön megbízhat bennünk, bármilyen ügyben állunk rendelkezésére. Fontosnak tartjuk a segítőkész kapcsolattartást és a diszkréciót. Munkánkban a csapatmunkát tartjuk elsődlegesnek és egymás segítését. Ha probléma adódik, azt együttes erővel oldjuk meg sikeresen. Szellemiségben a haladást és újítást képviseljük ezért is kerestünk újfajta alternatívát a gyógyításhoz. Csapatunk fiatalos, lendületes, ambiciózus,(mint egy faltörő kos úgy vágtat előre.) ügyel az igények minél magasabb szintű kielégítésére. Remélem, hogy céljaink az Önök céljai is, és hogy lelkesedésünket és elszántságunkat Önökre is átragasztottuk.

Pontos diagnózisok egy órán belül

 

Anvitil - A megoldás vitiligóra

Az ANVITIL eljárás nem gyógymód, nem gyógyító eljárás, hanem egy kifejezetten a vitiligo eltüntetésére kifejlesztett és tesztelt esztétikai beavatkozás.
AZ ANVITIL egy gyökeres és tartós esztétikai beavatkozása vitiligós foltok végleges eltüntetésére.

Anvitil - A megoldás vitiligóra

 

Prima Maroni Kft - Minden ami gesztenye

A Prima Maroni Kft. a tulajdonos több mint 25 éves cukrászati szakértelmével és szakmai tapasztalatával a magyar gesztenyepiac meghatározó szereplője.
Célja, hogy kiváló minőségű, innovatív és egészséges termékeket gyártson, illetve megismertesse a gesztenye pozitív táplálkozástani tulajdonságait és élvezeti értékét a fogyasztókkal.

Az egészséges gesztenye desszertetek forgalmazója

 

Az egészség a táplálkozással kezdődik

A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét.A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztítókúra alatt.

Méregtelenítés és fogyókúra

 

Táplálékkiegészítő

A méhpempő táplálékkiegészítő nagyszerűen alkalmazható emésztési zavarok, vagy egyes bőrbetegségek, vitaminhiányos állapotok, fizikai és szellemi túlterheltség, de akár étvágytalanság esetén is. A méhpempő táplálék kiegészítő egy csodálatos természetes hatóanyag, amely friss kutatások alapján még DNS-t is tartalmaz. Ezzel a nagyszerű táplálékkiegészítővel kapcsolatban rengeteg kísérleti adat áll rendelkezésre, amelyek a méhpempőnek koleszterinszint mérséklő hatását is bizonyították már, így tiszta méhpempő folyamatos fogyasztása esetén, nagyobb mértékű csökkentést is elértek, a koleszterin eltüntetésében. A méhpempő táplálék kiegészítő a leg veszélyesebb betegségeket, így a daganatokat is képes meggyógyítani.

Méhpempő tápanyag

 

Egészségesen édes

A Xilovit édesítő 100%-ban xilitet tartalmaz, mely a természetben szinte minden zöldségben és gyömülcsben megtalálható. Glikémiás indexe 7-13 közötti, így diabéteszesek is nyugodtan fogyaszthatják. Cukor helyett édesítőként alkalmazva elősegítheti a fogak egészségének megtartását.

Cukor helyett

 

Édes alternatívák

Alternatív édesítő lehetőségek. Ezeket két fő kategória mentén csoportosítottuk, aszerint, hogy a szervezetnek szolgáltatnak-e energiát vagy energiamentesek. Mindkét csoporton belül kiemeltünk két édesítőt, mely véleményünk szerint megérdemli, hogy bővebben szóljunk róla, mert kiemelkedő tulajdonságokkal bír - ez a xilit és az eritritol.

Cukor helyett

 

Dr. Bögi Katalin / Dental Consult

Esztétikai fogászat arcanalízissel, Fogfehérítés - SDI a villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás, Mosolytervezés / Smile design

Kozmetikai fogászat és arcesztétika

 

étrendkiegészítő

A Manna-milu, egy komplex (spirulina, Q10, vitaminok, ásványi anyagok) étrendkiegészítő, mely speciálisan a magyar étkezési szokásokat és életvitelt figyelembe véve lett fejlesztve.
Az egyetlen Magyarországon kapható Q10-et és spirulinát is tartalmazó multivitamin.

Q10 vitamin és spirulina étrendkiegészítő

 

Biokedvenc Biobolt

Biotermék kereskedelem, gyógyhatású készítmények és natúr kozmetikumok.

Biotermékek

Infraszauna vásárlás

Infraszauna termékek meglepően kedvezményes áron!

Infraszauna Online

Fogászat - Fogorvos

Fogászat, fogászati klinika Budapest. Minőségi fogorvos kezelések: fogfehérítés, fehér tömés, amalgám tömés, fogtömés ellenőrzés és gyökérkezelés: magán fogorvosi rendelő Budapest.

Fogorvosi rendelő Budapest

Napfényvitamin ami ingyen van

D vitamin fontosságáról olvashatsz, hogy milyen létfontosságú szerepet tölt be. Tanulmányok, cikkek

D vitamin

RYN gördülő cipő, akciók

Az egyenes kemény talaj és a mozgásszegény életmód miatt egyre több a térdfájós, csípőproblémás, derékfájós, porckorongsérves ember. Ezekre a problémákra jelent megoldást a gördülőtalpas, instabil talpszerkezetű technológia! A fokozott izommunkával tónusosabb lesz az izomzat és magasabb az energiafelhasználás, ami segíti a fogyást.

RYN gördülő cipő

Személyre szabott táplálkozási program

Személyre szabott táplálkozási program kialakítása és ESG állapotfelmérés, mellyel funkcionálisan látható a szervezet működése és megállapítható az eltérések valódi oka.

Személyre szabott táplálkozási program, Fogyókúra, ESG vizsgálat

Fűszerek

Fűszerek a Biokedvencben, több tucat különleges bio fűszer a világ minden tájáról. A bio fűszereket tilos a hagyományos módszerekkel, mint az ionizáló radioaktív besugárzás vagy a mérges ideggázok kezelni. Sokan nem tudják, hogy a boltban lévő hagyományos fűszerek, dúskálnak a különböző kémiai eljárások során visszamaradt szennyező anyagokban, mérges vegyszerekben. Érdemes a fűszereből is ellenőrzött biogazdálkodásban előállítottat választani.

Biokedvenc fűszerek

medAlexander

Forradalmian új eljárás a visszér és az aranyér kezelésére. Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után hazánkban is elérhető a visszérbetegség és az aranyér kezelését forradalmasító lézeres műtéti eljárás.

medAlexander

Medbiotech Diagnosztika

A Medbiotech Diagnosztikai berendezés egy olyan egyedülálló készülék, amely ötvözi a klinikai orvoslást és a természetes gyógymódokat, tehát az alternatív diagnosztikai eljárásokat is magába foglalja.

Medbiotech Diagnosztika

Budadent Fogászat

Budapesten és Mosonmagyaróváron várjuk Önt teljes körű fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokkal: fogpótlás (akár fémmentes is), fogbeültetés, fogfehérítés, fogkőeltávolítás, gyermek és felnőttkori fogszabályozás. Honlapunkon megtekintheti kedvező árainkat, valamint hasznos tanácsokat talál egyes fogászati betegségek megelőzésével kapcsolatban.

Budadent Fogászat és Szájsebészet

Magneter orvostechnikai

A MAGNETER készülék a biorezonancia és a mágnes terápia kombinációjával működik, mely alapján szakértő orvosok által előre megírt frekvenciasorozat sugárzásával a sejtek, szervek és szervrendszerek működése javul.
A MAGNETER készülék használatának fő előnye, az egyszerű, akár otthoni használat, minimális karbantartási igény, a terápiás kezelések magas hatásfoka, szerteágazósága, és mellékhatásoktól való mentessége.
A magneter család orvostechnikai eszköz.

Magneter.us - Magneter orvostechnikai eszköz

Panthenol spray

Panthenol Spray elősegíti a károsodott, leégett bőr regenerálódását.

Napégés ellen - Panthenol spray

Egészséges életmód

Milyen sokan estek áldozatul már a nem átgondolt diétáknak, az egészségesnek kikiáltott fogyókúrás termékeknek. Az egészséges életmód nem trendiség, nem egyszerűen azért kell így élni, mert mások is ezt teszik. Az egészség kincs, melyet mindenkinek saját maga számára kell megőriznie. Ahhoz, hogy ténylegesen ennek jegyében éljünk, szükséges a tudatos és átgondolt fogyókúra. Ehhez nyújt segítséges a Viewty LC és Caps.

Egészséges életmódhoz ajánlott

Nekünk szól - Hírek

A Nekünk szól 2009. december 19-e óta megjelenő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő hírportál, melynek központi szerkesztősége Szolnokon található. Az oldal országos hírportálként határozza meg magát: aloldalainkon helyi hírekkel, tematikus hírekkel foglalkozunk. Hirdetési szempontból mindez annyit jelent, hogy - a hirdető tevékenységi/szolgáltatási területéhez igazodva - lehetőség van egy, illetve több területen, témakörben online kampány lebonyolítására.
A hírek, információk mellett egyre több szolgáltatás érhető el az oldalon, így egy apróhirdető rendszer is. A kategóriák és a bennük feladott hirdetések száma folyamatosan gyarapszik.
Az idő alapú kampányok mellett lehetőség van AV vagy CT alapú kampányok lebonyolítására is.

nekunkszol.hu a hírportál

Ganodermás instand kávé

A DXN által gyártott kávék jelenleg a világ egyetlen, bizonyítottan egészséges kávéi.
Koffeintartalmuk annyira elenyésző, hogy említésre sem méltó.
A kávéban található ganoderma gombának, más néven pecsétviaszgombának, rengeteg pozitív élettani hatása van , és a gyógynövények királyának is nevezik. Japánban és Kínában a hagyományos orvoslásban is használják.
Egyik legfontosabb célunk, hogy mindenkivel megismertessük termékeink kiváló hatását:
- az egészségeseknek, hogy egészségesek is maradjanak,
- a betegeknek, hogy meggyógyuljanak,
- és a betegségből felépülõknek, a megfelelõ regeneráció érdekében.
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a termékeinkre mindenkinek - egy életen át - szüksége van.

Ganodermás instand kávé

Fogyókúra, egészség egy oldalon

Az igazság a fogyókúrákról, egészséges és hatékony diéták, megdöbbentő módszerek,egészséges tartós fogyás, pénzkímélő egészséges életmód.

Diéta portál

Természetgyógyászat XI. ker

A honlapunk azon igényes olvasóknak készült, akik fontosnak tartják az egészség prevenciót, szükségesnek érzik a fizikális és mentális állapotuk javítását, keresik az alternatív gyógymódokat és ezeket szívesen alkalmazzák.
Életmód tanácsadással, hasznos, naprakész információkkal segítjük az egészség helyreállítását vagy megőrzését.
Terápiákon és kezeléseken túl, rögtön alkalmazható módszerek birtokába juthat az oldalunkra látogató, mindezt igényes környezetben, áttekinthetően, fotókkal illusztrálva szemlélheti.

Harmónia Életreform Központ

Mágneses ágybetét, mágnesterápia

A mágnesterápia területén 1998. óta foglalkozunk. Mágneses ágybetét forgalmazásával és gyártásával foglalkozunk. Kitűnő termékeinknek köszönhetően sikerült több ezer emberhez eljuttatnunk különböző termékeinket, amit leginkább egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljából használnak ügyfeleink.

Mágneses ágybetét, mágnesterápia a Jumoden Bt-től

Szent Gellért Magánklinika

Szegedi magánklinikánkon gyönyörű környezetben, a legkiválóbb orvosokkal várjuk Önöket!
Klinikánkon magas színvonalú plasztikai sebészet, fogászat és szájsebészet várja a pácienseit.
Tekintse meg honlapunkat, ahol további szolgáltatásokról talál információt.

Szent Gellért Magánklinika Szeges

Gyógyászati segédeszközök

Gyógyászati segédeszközök kereskedelmével foglalkozó linkgyűjtemény. Kerekes székek, gyógy matracok, vérnyomás mérő műszerek és egyéb gyógyűszati eszközök.

Gyógyászati segédeszközök

Moksa Elixír - Egy csepp harmónia...

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk.
Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.
A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C vitamint tartalmazó komplex készítmény.
Szedése kedvezően hat az immunrendszer működésére. Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.

Moksa elixir webaruhaz

Laura webaruhaza

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz, föld, fém és víz. Testünk fa funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a tűz funkció a szívet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert), takarja, a föld funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a fém funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a víz funkció a vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s ha közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.
A civilizáció szennye szinte áttekinthetetlen mennyiségű szintetikus antigént zúdít ránk festékek, gyógyszerek, vegyszerek, élelmiszer-adalékanyagok stb. formájában. Úgy tűnik, hogy szervezetünk toleranciakészsége elégtelen ezekkel a környezeti kihívásokkal szemben, és már képtelen elviselni mindazt, amivel terheljük.

Laura Sunrider Webaruhaza

Biobirodalom

A weboldal egy webshop ami bio illetve natúr élelmiszereket, teákat, étrend-kiegészítőket, tisztító, mosogató és mosáshoz tartozó termékeket, továbbá háztartási gépeket forgalmaz.
A speciális étrenddel élők is megtalálhatják termékeiket, mert a webshop nagy választékban kínál gluténmentes és diabetikus termékeket is.
Ez mellett reformkonyhához tartozó recepteket, fontos tudnivalókat az egészséges táplálkozásról és életről ami a jelenlegi életünk káros hatásai között keres kiutat egy egészséges élet megvalósításához.
Várunk minden érdeklődőt.
Biobirodalom a megfizethető egészség.

Biobirodalom a megfizethető egészség.

Állapotfelmérés

Állapotfelmérés ESG készülék az egészség megőrzése, betegségek pontosabb diagnosztizálás szolgálatába, orvosi konzultációval! Teljes körű kivizsgálás, laborvizsgálatok, Szív stressz mérés, kezelések! Diagnózis megállapítása után országosan közel negyven BioLaborban van mód kezelések-terápiák igénybevételére!

Állapotfelmérés

Fogfehérítés

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Esztétikai fogászat, fehér fogsor

Kineziológiai kezelések

A leghatékonyabb képesség és személyiségfejlesztő eljárás, mely felhasználja a korszerű pedagólógiai,pszihológiai, mentálhigén módszereket, és a keleti orvoslás tapasztalatait.Izomteszteléssel foglalkozik, melynek segítségével információkat hívunk le a testből, és tudatalattiból.

Kineziológiai kezelések

DoktorÁllás Fórum

Egészségügyi dolgozók álláshirdetései. Munkát keres, munkát kínál? Doktorállás Fórum

Online álláshirdetések

Hipofizis.hu

Online egészségügyi portál: ingyenes tornavideók, orvosi rendelések, BMI kalkulátor, orvos válaszol rovat, hormonzavarok tünetei, anyagcsere betegségek leírása.

Egészségügyi portál

Pcos vagy nem Pcos?

A petefészek cisztás megbetegedése. Hormonzavar, mely meddőségi ok.

Pcos, petefészek ciszták

Masszázs

Masszázs összefoglaló szakmai honlapunkon mindegyik masszázsfajtáról gyűjthet információkat. A különböző masszázstechnikákról és fogásokról bővebben is tájékozódhat, ezeket részletes illusztráció segítségével mutatjuk be. Masszázs oldalunkon széleskörű felvilágosítást nyújtunk a következő témákban: gyógy masszázs, egészségügyi masszázs, sport masszázs, baba masszázs illetve a különböző testrészek egyéb masszázs-fajtái. Masszázs honlapunk egy olyan átfogó szakmai gyűjtőhely, ahol a masszázstípusok témakör szerinti felsorolása és bemutatása mellett érdeklődhet a masszázs területen megjelenő friss hírekről, különlegességekről. Amennyiben kérdése van a masszázs témával kapcsolatban, úgy választ kaphat a weboldalunkon valamint az interaktív fórumon keresztül, melyet belsős és külsős szakembereink szerkesztenek. Emellett bemutatjuk a különféle masszázstípusokhoz szükséges ágyakat, székeket, masszázs-kádakat valamint egyéb a masszázzsal kapcsolatos eszközöket. Amennyiben Ön részletes ismereteket szeretne, látogassa naponta oldalunkat, mert mindennap friss információval szolgálunk. Weboldalunk segítségével az Ön személyes kérdéseire is válaszolunk masszázs témakörben. Várjuk szeretettel!

Masszázs információ

Magneter

Ez a weblap a magneter gyógymóddal, magneter rendeléssel, és a terápia leírásával foglalkozik. Tapasztalatokat gyűjt, arról, hogy az emberek mennyire, hogyan, és milyen panaszra használják ezt a terméket, és bemutatja használatát. A weblapon rendelni is lehet a magneter-t, meglehetősen alacsony, a többi oldallal vagy egyforma, vagy olcsóbb áron. Letölthetik innen a magneter használati útmutatóját, vagy bármely információt, melyet a gyártó kiadott.

Magneter

Antali Zita pszichológus

A gyermekek harmonikus fejlődésével kapcsolatos szülői aggodalmakra, nevelés közben felmerülő kérdésekre, a gyermekek magatartásában megmutatkozó zavarokkal kapcsolatos kérdésekre igyekszem válaszolni.

Antali Zita pszichológus

Napszemüveg és szemüveg keret vásárlás

Óriási választék napszemüvegből és szemüveg keretekből. A Juszt Optikában tapasztalt optikus segítségével választhatja ki a megfelelő napszemüvegét. Szemüvegkészítés szemvizsgálattal gyorsan.

Napszemüveg - szemüveg keret

fülgyertya és testgyertya

Fő profilunk természetes és 100 %-os tisztaságú alapanyagok felhasználásával illetve gondos kézimunkával készített Éden fülgyertyák és Éden testgyertyák.
Ezen termékek előállításához, forgalmazásához vezettük be az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.
Termékeinkkel olyan egészségkultúrát szeretnénk támogatni, amely az emberek kezébe adja az egészség helyreállításának lehetőségét.
Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket adjunk a vásárlóink kezébe, mellyel mellékhatások nélkül enyhíthetnek számos problémán.
Úgy gondoljuk, hogy ebben a világban melyben nagy szerepe van a vegyi anyagoknak, kellenek olyan termékek melyek az alternatív gyógymódon alapszanak.
Választékunkkal a gyermekkortól az idős korig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket.

Varbó-Éden Kft fülgyertya és testgyertya

Orbit cukormentes rágógumi és cukorka

Az Orbit cukormentes rágógumi és Orbit cukorka forgalmazását a Wrigley Hungária Kft. végzi. Használják a fogaik védelmében sok egészséggel. A weboldalunkon a legújabb termékeinken kívül, játékok és a rágógumi megfelelő használatát is ismertetjük.

Orbit cukormentes rágógumi és cukorka

Vitamin

Tizenhárom vitamint ismerünk, ezek egy része vízben másik része zsírban oldódik. Szinte valamennyi vízben oldódó vitamin B előjelű: B1-vitamin, B2-vitamin, B12-vitamin, niacin, pyridoxin, pantoténsav, biotin, folsav, C-vitamin. Zsírban oldódó vitaminok: A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin.
Igaz, hogy a vitaminok nem töltik fel a szervezetet energiával, de az anyagcsere szempontjából rendkívül fontosak. Egyenletes vitamin bevitel mellett fittnek, míg ellenkező esetben fáradtnak érezhetjük magunkat, és könnyen megbetegedhetünk.

Vitamin

Megbízható gyógymódok

Megbízható gyógymódok, házi praktikák, orvosok, gyógyszerészek tanácsaival. Fedezze fel a legjobb otthon is felhasználható gyógymódokat, az öregkori betegségektől a korunk népbetegségéig, vagy a vírusok, baktériumoktól a bőrbetegségekig. Több tucatnyi cikk.

Megbízható gyógymódok, házi praktikák, orvosok, gyógyszerészek tanácsaival.

Flavin 7 - Flavitamin

A Flavin 7 táplálékkiegészítők növelik a szervezet ellenálló képességét, fontos szerepet játszanak a fertőzésekkel szembeni védekezésben. A WellnExpress által forgalmazott termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Termékeink olyan természetes alapanyagokból készülnek, melyeket az emberiség már évezredek óta használ egészségének megőrzése érdekében.

Flavin 7 - Flavitamin

Biogyógyulás

Különböző betegségek gyógyítása természetes módszerekkel melyek már több ezer éve léteznek és előszeretettel alkalmazzák is őket. több mint száz betegségre van ilyen formában gyógymód, különböző gyógynövénykeverékek és vitaminok segítségével. Oldalunkon megtalálja ezek hatékony használatát valamint számos betegség leírását és kezelését.

biogyógyulás, természetes gyógymódok

Asztma, asztma kezelése az Indisoval

Az asztma a légutak krónikus gyulladásos betegsége, amit rohamokban jelentkező nehézlégzés kísér. A betegség leggyakrabban kora gyermekkorban kezdődik, de későbbi életkorban is megjelenhet. A főbb tünetek a gyakori köhögés, főleg éjszaka. Látogassa meg a weboldalt bővebb információkért. A weboldalon tájékozódhat az asztma kezeléséről, az Indiso terápiáról, páciensek véleményéről, valamint tanulmányozhatja és igénybe veheti a fórumot is.

asztma kezelése és gyógyítása

Milli Life + kefírek, joghurtok

A Milli Life+ termékcsalád hétköznapi, mindennap használt tejtermékeket tartalmaz, amelyek azonban mégis kicsit többet nyújtanak az átlagosnál. Minden Milli Life+ tartalmaz olyan speciális összetevőt, aminek segítségével Ön biztos lehet benne, hogy ma is tett valamit a saját- és családtagjai egészségéért. A pre- és probiotikumok, a hozzáadott Kalcium, az Omega3 zsírsavak mind segíthetnek megőrizni a család bármely tagjának egészségét, kortól függetlenül, így ezek a termékek elengedhetetlen részét képezik az egészséges táplálkozásnak.

Milli Life + kefírek, joghurtok

Sóbarlang építés, sóterápia

Sóbarlang építés, sóterápia és sógenerátor, kivitelezését vállaljuk. A honlapunkon ellenőrizheti a referenciánkat. Különböző képgalériák segítenek a tájékozódásban. A sóbarlang építés előtt az egyedi igényeket egyeztetjük és egyénre szabva adjuk az ajánlatainkat.

Elérhető áron minőségi munkáinkkal öregbítjük a cégünk hírnevét. Vállaljuk hotelek, óvodák, iskolák, egészségügyi, és egyéb közintézmények megrendeléseit.
Régóta ismert, hogy a sóbányák gyógyító hatással vannak a légúti betegségekre. A sóbányákhoz hasonló klíma létrehozható mesterségesen is.

A só gyógyító ereje

Fogkefék tipusai

A száj tisztán tartásának legfontosabb eszköze a fogkefe, mely alkalmas a plakk, bizonyos elszíneződések, valamint az ételmaradék eltávolítására. A helyes fogkefe jellemzői a következők: kis fej, egyforma hosszúságú lekerekített végű műanyagsörtékkel, melyek néhány sorban és csomóban helyezkednek el. Ép íny esetén a - középkemény - és - kemény - típusú fogkefét tartjuk megfelelőnek. Az orális felszínek könnyebben hozzáférhetők, ha a nyél kontraszöget tartalmaz. A fogkefe sörtéi idővel rendezetlenné válnak, elvesztik állandó formájukat ezért a fogkefét elhasználódástól függően időnként ki kell cserélni.

Minden, amit a fogakról tudni érdemes.

Flavin7 termékpatika

Garantáltan magas minőségű termékeket forgalmazunk egy orvosokból,gyógyszerészekből,természetgyógyászokból álló tudományos tanácsadó testület ajánlása alapján!Előnyök: Kiváló minőségű termékek, folyamatosan bővülő kínálat, kényelmes vásárlás!A bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedõ szerepe van az egészség megõrzésében, helyreállításában.
A flavonoidok növényi anyagcsere termékek amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak meg.A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegség megelőzésében játszott szerepét az utóbbi évek tudományos bizonyítékai megkérdőjelezhetetlenné teszik.A vizsgálatok kimutattáka flavonoidok szívet és az érrendszert védő hatását.A kutatók szerint csökkentik a koleszterin szintet,gátolják az érfalak elmeszesedést,ennél fogva csökkentik azérrendszeri,agyérés szívkoszorúér katasztrófákat.A flavonoidok vérhígító,vérrögképződést gátló hatása kiváló,valamint hatékony antioxidánsok.A tudomány mai állása szerint a flavonoidok megakadályozzák
a rákkeltő anyagok aktivizálódását azáltal hogy blokkolják a megfelelő enzimrendszert. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő,allergiaellenes,májregeneráló tulajdonságukat a tudomány alátámasztotta.Hatásukat hazai és nemzetközi kutatások igazolják.
Az első flavonoid, ami fogyaszt! Szabó László hatóanyag-szakértő előadása.

Szabó László a Glabridin termékröl. Jó lehetőség megragadni azt az alkalmat hogy az antioxidánsok egy új redukáló tulajdonsággal és egy testtömegzsír növekedés gátló anyaggal együtt párosítva fogyasszuk. Úgy gondolom hogy a korszerű táplálkozás részeként ajánlhatjuk mindenkinek.

Flavonoidok-Antioxidánsok-Telítetlen zsírsavak-Őssejtek-Csírák-Vitaminok-Ásványok-Glabridin Zsírégető Fogyasztó.

Fogkrémek összetétele

Önmagában ideális fogkrém nem létezik, mindenkinek aszerint kell tanácsot adni, hogy a fogszuvasodásra vagy fogágybetegségre hajlamos-e inkább. A megfelelő fogkrém kiválasztása életkortól függő kérdés is. Kisgyermekkorban fluortartalmú, megfelelő mennyiségű abrazív anyagot tartalmazó fogkrémet ajánlanak. Később gingivitis vagy parodontopathia esetén gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő anyagot tartalmazó, kis abrazív anyag tartalmú (zselészerű) fogkrémek alkalmazása a célszerű.

Minden, amit a fogakról tudni érdemes.

Fogbeültetés, fogászat

Fogászat, fogbeültetésés fogimplantátum - cikkek, tanácsok, fogorvos viccek.

Fogászat

Magánrendelés

Tevékenységünk a testőrökkel együtt dolgozó orvosok, akik a védett VIP ügyfelek egészségügyi ellátásáért felelnek.

VIP Bodyguard Ambulance

Corvus-Med

Corvus Med Kft. - Figyelmünk középpontjában az Ön egészsége! Gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Cégünk internetes vásárlási lehetőséggel, továbbá 3 szaküzlettel áll vásárlói rendelkezésére Pécsett, Kaposváron és Baján.

Corvus-Med

Bio Berta weboldal

Tervünk annak a "Terülj, terülj bio asztalkánk..." és megannyi egyéb BIO BERTA - AZ EGÉSZSÉGES MEGOLDÁS programsorozat megvalósítása, mint például:
- Minden év októberének utolsó péntek-szombatján 9-16 óra időszakban, Fajsz telephelyen a Bio Berta termékek s alapanyagaik termő – gyártóhelyi vására zajlik.
- A május, július, szeptember utolsó hétvégéjére hirdetett, bio kistermelőknek alkotott program, melynek keretében saját, friss terményeik feldolgozásához kapacitást és szakmai irányítás biztosítanánk.
- Minden év első novemberi csürtörtöként 10-16 óra időszakban Bio Berta élmény – és konferencia nap.
- Igyekszünk minél több fórumnak megmutatkozni, így a hazai és külföldi szakturizmus érdeklődésére is számítunk, hisz felér akár egy országjárással a közel 30 növényfaj, a három élelmiszertartósítási technológia és az őshonos állatközösség.
- Természetesen a szabadalmi oltalommal védett bio fűszerpaprika és bio homoktövis programunk további sikeres fejlesztése.
Amit a jövőben szívügyünknek tekintünk:
- Felkészült a tájközpontunk az egészséges életmód kedvelők (étkezés, természet-, környezetbarát gazdálkodás-túrák) 10-18 fős turnusok fogadására.
- A világ első farm színházát létrehozni.
- ENSZ palota, Hyde Park, Lakitelek... sort egy olyan állomáshellyel bővíteni, ahol a szavak az Emberi Élet minőségéért harangoznak.

Bio Berta weboldal

Csontkovács- Kopf László

Amikkel fordulhatnak hozzám:
Gerincsérv, porckorongsérv, lumbágó, derékzsába, ágyékzsába, isiász, ülőidegzsába, csípőficam, gerincferdülés, cervikobrachiális szindróma, állkapocsficam, teniszkönyök, kéztövi, csuklócsonti csatorna szindróma, ideggyulladás, fülzúgás, lúdtalp, szédülés, erőtlen, zsibbadó kéz és lá, hátfájás, derékfájás, nyakfájás, fej nem fordítható jobbra vagy balra.

Csontkovács, hátfájás, gerincsérv, derékfájás, lumbágó

Fogászati érzéstelenítések menete

Helyi érzéstelenítésnél azt a területet, ahová az érzéstelenítést tervezik, gondosan le kell tisztítani. Intraorális érzéstelenítés esetén a fogkövet, a lepedéket eltávolítják, majd a szájnyálkahártyát szükség esetén 3 %-os Hyperol oldattal lemossák. Klórhexidinoldatos öblítés csökkenti a mikrobaszámot. A letisztított területet azután felületesen érzéstelenítik, hogy a tű beszúrását se érezze a beteg. Erre a célra Lidocain spray-t alkalmaznak. Extraorális érzéstelenítésnél a bőrt benzines lemosás után még jódtinktúrával is bekenik kis területen.

Minden, amit a fogakról tudni érdemes.

Éjszakai kisnadrág

Az éjszakai kisnadrág weboldala, az enuresis problémakörét mutatja be, az éjszakai bepisilés kialakulásáról, okairól is informálja az érdeklődőket. A weboldal tartalmaz hírlevélre történő feliratkozást, valamint lehetőséget biztosít termékminta igénylésre is, természetesen díjmentesen.

Drynites

Betegség megelőzés a nyaralás idején

Az Utazáselőtt.hu oldalára látogatók, tájékozódhatnak, hogy ha a felkapott, vagy kevésbé felkapott országokat szeretnék nyaralási, vagy akármilyen egyéb céllal felkeresni, akkor milyen veszélyeknek, betegségeknek vannak kitéve. Milyen megelőzési lehetőségei vannak. Az esetlegesen már elkapott betegségeknek mik a tünetei, hogyan lehet orvosolni őket. Az érdeklődők feltehetik kérdéseiket, melyeket szakorvosok válaszolnak meg. Ezenkívül olvashatnak mások tapasztalatairól, élményeiről. Folyamatosan aktualitások találhatók a témában a világban történt eseményekről.

Minden információ a fertőző betegségekről

Elveszett fogak pótlása

A fogak elvesztése, a hiányzó fogak számától és a hiányok helyétől is függően, különböző mértékű rágási és beszédzavart okoz, ill. kozmetikai hátrányt jelent. Egyetlen fog elvesztésével is megbomlik a fogazat egysége: a hiány szomszédságában levő fogak az érintkezési felszínek elvesztése miatt előre vagy hátrafelé vándorolnak, dőlnek. Megváltozik a fogazat morfológiája és a központi záróharapás, valamint az állkapocsmozgások közbeni fogérintkezések harmóniája. Ez a rágóképesség csökkenésén túl a fogak tartószerkezetének károsodásához, egyes esetekben a rágóizmok és az állkapocsízület károsodásához is vezethet.

Minden, amit a fogakról tudni érdemes. Fogak fejlődése, fogszuvasodás, fogkezelés, fájdalomcsillapítás, fogmosási módszerek.

Wellness Sziget

Lehetőséget, illetve megoldást szeretnénk nyújtani mindazok számára, akik jóllétet szeretnének maguknak biztosítani. Szeretnék megőrizni vagy visszanyerni testi- lelki egészségüket.

Egészségmegőrzés felsőfokon

Betegségek kialakulásának okai

Mitől is alakulnak ki a betegségek? Alapvető okok: a weboldalon.

Betegségek kialakulása

Az immunizációs eljárások lehetőségei a

Ma már a káriesz elleni védőoltással folyó kísérletek bizonyos mértékig sikeresnek mondhatók. A vakcinációval kapcsolatban elsősorban a Streptococcus mutans alkalmazásának lehetősége szerepel.

Immunizációs eljárások lehetőségei a fogszuvasodásban.

Egyéb víztisztító berendezések

Fogyasszon kristálytiszta ivóvizet otthonában. Egy 4 tagú család éves ásványvíz fogyasztásának feléért (1,5 l/nap/fő) saját forrásvízerőművet szerelek be az otthonába. Miért ajánlom ezt? Mert az Ön csapvize szennyezett: klór, arzén, vírus, baktérium, radioaktív anyag, gyógyszer, hormon, növényvédők, kemikáliák, alga, homok, iszap, zsír, olaj és még sorolhatnánk, mennyi káros anyag található az ivóvizében. Döntsön mielőbb az egészségének megóvása mellett. A megoldást házhoz viszem, beszerelem, beüzemelem. Keresse fel honlapomat és hívjon: 0036.30.292-0707.

Egyéb víztisztító berendezések

DXN Ganoderma kávé

A DXN-Ganodermakávé miért egészséges?
- mert kiváló Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek ami
- 200 tevékeny alkotóelemet tartalmaz
- vértisztító
- méreg anyagokat eltávolítja a szervezetből
- megvédi a májat
- semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégést
Miért jó neked ez a kávé? Mert hozzá segít, hogy egészségesebb legyél.

Ganoderma ami hozzásegít az egészség megörzéséhez

bőrgyógyászat Budapest

Bőrgyógyászat Budapesten egészségpénztári ellátás keretében is. Bőrelváltozások, kiütések, anyajegyek, körömgomba, száraz bőr, bőrgyulladások (dermatitisz, ekcéma), övsömör, herpesz, szemölcs, gombás fertőzések, rovarcsípések és bármilyen jellegű egyéb bőrbetegségek kivizsgálása.

bőrgyógyászat Budapest

A fogszuvasodás és a szájhigiénia kapcso

A fogon megtapadó dentális plakknak döntő jelentősége van a sima-felszíni fogszuvasodásban. A dentális plakk egy biofilm, mely a szájüregben található kemény felszíneken alakul ki, mint a fogak, implantátumok és protézisek. Nem tévesztendő össze az ételmaradékkal és a kevésbé szervezett, lazán kötődő bakteriális lepedékkel.

A szájhigiénia szerepe a fogszuvasodás megelőzésében. Plakkok kezelése.

Fogszuvasodás megelőzése fluoridokkal

A fogszuvasodás egy összetett betegség, ezért nem meglepő az a megállapítás, hogy pusztán fluoridok adagolásával a szuvasodás teljesen nem szüntethető meg. Ilyen értelmezésben a fogszuvasodás nem fluor-hiánybetegség. A fluoridok szuvasodást gátló hatásának alapja és egyik módja az, hogy akár a fog előtörése előtt, akár utána beépülhetnek a fogzománcba, és így olyan kedvező változásokat hozhatnak létre, amelyek összességükben a fogak ellenálló-képességét fokozzák.

Fogak fejlődése, fogszuvasodás, fogkezelés, fájdalomcsillapítás, fogmosási módszerek.

Sportágajánlás testalkathoz

Mi az a terhelés-élettani vizsgálat? Nyugalmi vizsgálat és különböző terheléses vizsgálatok eredményei segítségével megismerhetjük, hogy a szervezetünk milyen mértékű fizikai terhelést képes elviselni tartósan és milyen határokig erősíthető annak károsodása nélkül. A vizsgálat során akár eddig rejtett betegségek is kiszűrhetők. A felmérés eredményeinek ismeretében és más sportantropometriai módszerek segítségével sportágajánlást is tudunk tenni az Ön vagy akár gyermeke számára. Őrizze meg egészségét és válassza az ideális sporttevékenységet!

Sportágajánlás és terhelés-élettani vizsgálat

A fogszuvasodás kialakulása

A fogakat tükör, csipesz és szonda segítségével vizsgálja a fogorvos. Ahol a szonda hegye beleakad a zománcba, azt a helyet szuvasnak tekinti a fogorvos. A fogszuvasodás gyakran a fogaknak a nem öntisztuló felületén keletkezik, az öntisztuló felületeken ritka. A fogászatban megkülönböztetnek barázda- és sima felszíni fogszuvasodást. A fogszuvasodás első jele, hogy a fogzománcon krétaszerű folt keletkezik.

A fogszuvasodás kialakulása, a fogszuvasodás szakaszai.

Fogászat

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Fogászat

Férfi fogamzasgátlás

Férfi fogamzásgátló módszerek ismertetése. Témáink: vasectomia, ondózsinór lekötés, műtéti fogamzásgátlás, gumióvszer, kondom használata, forró fürdők és egyéb hagyományos módszerek. Hormonális fogmzásgátló tabletták és injekciók ill. egy kísérleti módszerek.

Férfi fogamzásgátlás

Útban a fogorvoshoz...

Amikor az ember foga fáj, az nem kellemes dolog. Különösen az a gondolat, hogy ezzel az állapottal bizony fogorvoshoz kell menni. Ilyenkor sokunk gyomra hirtelen görcsbe rándul, végigfut a hideg a hátunkon. Mégis rászánjuk magunkat az indulásra, mert a kínzó fájdalom erősebb annál, hogy otthon maradjunk vele. Ilyenkor megyünk a fogászatra a fogorvoshoz.

Minden, amit a fogakról tudni érdemes

Rota-vírus

Az oldalon felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők a gyermekeket veszélyeztető rota-vírusról, mely az 5 év alatti korosztály körében okoz megbetegedéseket, és akár kiszáradással is járhat. Megelőzése védőoltással lehetséges, mely már itthon is elérhető.

Rota vírus megelőzése

Gyermekbetegségek

Az oldal szakszerű felvilágosítást ad a szülőknek a leggyakoribb gyermekbetegségekről, mint a bárányhimlő, a légúti fertőzések vagy a rotavírus.

Gyermekbetegségek

Minden amit a bárányhimlőről tudni kell

A bárányhimlő a leggyakoribb védőoltással megelőzhető fertőző betegség Magyarországon, a szakértők szerint tízből kilencen átesnek rajta. A betegség cseppfertőzéssel terjed, és rendkívül ragályos, ezért közösségbe kerülés után a megfertőződés kockázata jelentősen megnő.

Nem leszek bárányhimlős

Egészség Áruház

Egészség Áruház - Vérnyomásmérő, inhalátor, táplálékkiegészítő, vércukorszintmérő, koleszterinszint mérő, lázmérő, infralámpa és bőrápolás egy helyen.

Egészség Áruház - vérnyomásmérő, inhalátor

Allergia

Ha az allergia megkeseríti a mindennapjait, most tehet ellene. Az emberek mintegy 10-15%-a szenved valamilyen allergiás betegségtől. Az allergia sikeres kezelése azon múlik, hogy a kezelés nem csak a kínzó tünetek elmulasztása a cél, tüneteket mutató ember általános egészségi állapotát is segítjük helyreállítani. Tegye könnyebbé mindennapjait.

Allergia kezelése

Flavin 7

Tudja-e Ön, hogy az egyik legjobb befektetés az egészség megőrzése? Megtesz-e Ön mindent egészsége védelme érdekében? A Flavin7 termékek használatával viszonylag csekély ráfordítással megelőzheti az emberi szervezetet fenyegető betegségek kialakulását. A Flavin 7 készítmények gyógyszernek nem minősülő étrendkiegészítők, melyek előállításához csakis természetes alapanyagokat használnak fel. Webáruházunkban részletes tájékoztatást olvashat az egyes termékek immunrendszerre kifejtett jótékony hatásairól.

Flavin 7 az egészség megőrzése érdekében

Ősi gyógymódok modern alkalmazása

Foglalkozunk hipnózissal, előző életes utaztatással, prána gyógyászattal, stresszoldással, méregtelenítéssel, meditációval, jóslással, csakra - aura tisztítással, tanfolyami oktatásokkal.

Alternatív gyógymódok

Biobolt

Biobolt e-tár. Bio termékeket forgalmazó online szaküzlet. Webáruházunkban bio tisztítószer, élelmiszer és kozmetikumok széles választéka kapható. Sante, Sonett, Viana stb..

Biotermékek - Online biobolt - Webáruház

Leszokás cigarettáról

A cigarettázásról igen bonyolult dolog leszokni. Pont ezért a legtöbb dohányos nem tudja elhagyni szenvedélyét. Kerülje el a kudarcokat biorezonanciás kezeléssel. Végleg leszokhat egy alkalom segítségével is a megszokott elvonási tünetek nélkül. Közel 100 százalékos a végleges leszokások aránya.

Dohányzás leszoktatás biorezonanciával

Legyőztem a rákot

2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle.

Rákblog

Ajna Jóga - és Mozgásstúdió

Szeretettel várjuk azokat, akik lazításra, relaxálásra, felfrissülésre vágynak, vagy csak egy kicsit mozogni szeretnének, csakúgy, mint azokat, akik a jóga mélyebb megélésére törekednek.
Központunkban igyekszünk minden, a hatha jógához szükséges segédeszközt biztosítani, hogy mindenki lehetőséget találjon a személyes fejlődésre.
Oktatóink a hatha jóga számos irányzatát képviselik, akiknél lehetőséged nyílik egyéni, személyre szabott jógagyakorlásra is.
Számos frissítő, kényeztető, relaxáló masszázst is kipróbálhatsz Stúdiónkban.

Jóga - és Mozgásstúdió

NetAmbulancia egészség és életmód

Rengeteg információt nyújtunk egészségről, betegségről, gyógymódokról, alternatív megoldásokról és a modern kutatások legújabb eredményeiről.
Az oldalon található érdekességek, játékok, folyamatosan frissülő párkapcsolati rovatunk segít a hasznos mégis szórakoztató időtöltésben.

Szívügyünk az egészség!

Masszázs, kozmetika Bp. XVI.

Szalonunkban a teljes test ápolására törekszünk masszázzsal és kozmetikai kezelések széles körével.

Teljes testápolás

Heim Pál Holt-tengeri sóbarlang

A sóbarlang megálló a mindennapi hajszában. Az itt eltöltött 45 perc segít átalakítani a pihenésről eddig kialakult elképzeléseinket. A sóbarlang felépítéséhez holt-tengeri sót használtunk, mert ez a világszerte ismert és keresett só renkdkívüli koncentrációban tartalmazza az emberi test számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat. A Holt-tenger vizében nyolcszor annyi só van, mint az Atlanti-óceánéban, és negyvenszer annyi, mint például a Balti-tengerben. A Holt-tenger gazdag nátriumban, káliumban, magnéziumban és brómionokban. Ezek az elemek mind létfontosságúak az immunrendszer, a légzőszervek, az idegrendszer és az agy számára. A sóbarlang falait holt-tengeri sóból építettük, padlóját pedig néhány centiméter vastag holt-tengeri sóréteg borítja. A mennyezetről holt-tengeri sóból képződött cseppkövek függnek. A sóképződményeket megvilágító színes spotlámpák lassú színváltozása közben speciálisan erre a célra kialakított nyugágyakban figyelhetjük a kristályokat és élvezhetjük a különböző hullámhosszú fények lassú változásából eredő pihentető hatást, miközben a háttérben nyugtató hatású relaxációs zene szól. A sóbarlang levegője parányi sórészecskéktől telített. Megfelelő keringésüket és az egyenletes sóbarlangi páratartalmat a különleges légkondicionálás és egy légcserélő-rendszer biztosítja. A tüdőn keresztül a véráramba kerülő holt-tengeri só kétségtelenül jótékonyan befolyásolja szervezetünk működését. Egy 45 perces sóbarlangi kúra tehát nem csupán a pihenést és a relaxációt jelenti vendégeink számára, hanem azon kevés egészséges időtöltések egyike, amelyek pihenés közben, minden egyéb mesterséges beavatkozás nélkül természetesen gyógyítanak. A hétköznapi hajszában oly nagy igénybevételnek kitett idegek ellazulnak, a test pedig jótékony ásványi anyagokkal gazdagodik. A sóterápia természetes segítséget nyújt az allergia és az asztma kezelésében is. Egy sóbarlangi óra jótékonyan befolyásolja közérzetünket, ellát bennünket új energiával és életerővel.

Heim Pál Holt-tengeri sóbarlang

RYN a gördülő talpas lábbeli

RYN a gördülő talpas lábbeli segíti a lúdtalp és gerincproblémák megelőzését és gyógyítását

RYN gyógycipő

Korai magomles? Itt a megoldas

Vége a kényelmetlen magyarázkodásoknak, az esti fájó emlékeknek, végre felszabadultan élvezheti partnerével a hosszas éjszakákat!

Korai magömlés

Kókuszolaj

Kókuszolaj, egészséges táplálkozás telített és többszörösen telítetlen zsírsavakkal.

Kókuszolaj vásárlás

Pszichológus

Segítség pszichológus szakorvostól Budapesten. Lelki problémák gyógyszermentes kezelése analitikus pszichoterápiával.

Pszichológus, pszichoterapeuta

Végleges leszokás a dohányzásról

Most véglegesen leszokhat a dohányzásról egy egyszerű biorezonanciás kezeléssel. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nem jelentkeznek az elvonási tünetek és közel 100% a sikeres leszokások aránya.

Szokjon le végleg a dohányzásról

Aranyér, végbélrepedés, proktológia

Aranyér, végbélrepedés, gyógyítása, kezelése. Proktológiai szakvizsgálat. Hívjon bizalommal.Oldalaink témája a belső aranyér (nodus haemorrhoidalis), végbélrepedés (fissura ani) és más, ambulánsan kezelhető végbélbetegség gyógyítása, műtét nélküli kezelése

Aranyér

Botox centrum Bőrgyógyászat Budapest

Dr. Körmendy Miklós bőrgyógyász-kozmetológus, gyermekbőrgyógyász vagyok. 1999 óta végzek lézerkezeléseket. Bőrgyógyászként hazánkban elsőként kezdtem a BOTOX – injekció alkalmazását a mimikai ráncok és izzadás kezelésére, ugyancsak elsőként hoztam létre MediSpa (medical spa) szalont, mely egyesíti a bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket és az állandó orvosi felügyelet alatt folytatott kozmetikai wellness szolgáltatásokat.
Szalonunkban fogyasztó és alakformáló kezeléseket végzünk.

MEDISPA Orvosi Szépítő és Fogyasztó Központ

Fogorvos Szeged

Modern, professzionális fogászati szakrendelő Szeged belvárosában.

fogorvos

Prematrol - stop a korai magömlésnek

Napi 2 Prematrol kapszulával végleg megszabadulhat a korai magömléstol! Természetes megoldás a korai ejakulációra, ellenjavallatok és mellékhatások nélkül. Bejegyzett, biztonságos termék.
Telefon 06-70 527 3469

stop a korai magömlésnek

Mágnesterápia

A mágneses tér létfontosságú az emberi szervezet számára, azonban a civilizáció fejlődésével az ember létre hozott maga körül különböző szigetelő anyagokat, mint pl.: vasbeton, villamos áram, vízvezetékek, amelyekkel nagymértékben szigetelik és deformálják az élő szervezet számára nélkülözhetetlen mágneses teret.

természetgyógyászat

Harmónia Wellness-Természetgyógyász Központ

A Harmónia Wellness-Természetgyógyász Központban holisztikus szemléletű, természetes gyógymódok segítségével igyekszünk megoldást találni a testi-lelki egyensúly felbomlásából fakadó betegségek kezelésére és megelőzésére. Így egyszerre oldhatók meg a fizikai test problémái valamint, a lélek feszültségei. Gondos odafigyeléssel választottunk meg munkatársainkat, akik nagy tapasztalattal, sok éves gyakorlati múlttal rendelkező szakemberek és készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Szolgátatásaink: Reflexológia, Csontkovács, Colon Hidroterápia, Voll Diagnosztika, ESG Diagnosztika, Vega Candidaszűrés, BEMER, Akupunktúra, Kineziológia, Masszázsok, Homeopátia.

Természetgyógyászat

Cralex® - akítv szénnel a hasmenés ellen

Hasmenés, hascsikarás gyötri? Mindig tartson otthon aktív szén hatóanyagú Cralex® kapszulát és kerülje el a bélfertőzés, ételmérgezés okozta kellemetlen gyomorpanaszokat.

Cralex, az aktív szén csodája

Betadine sebfertőtlenítő

Betadine - bőr- és nyálkahártya fertőtlenítőszer sérülésekre

Sérülések kezelésére használjon Betadine-t

Jovital® C - Egis C Vitamin

Az Egis Jovital® C rágótablettára segítségével megfelelően pótolhatja a napi szükséges C vitamin bevitelt. A rágótabletta a bioflavonoidok révén gyorsan szívódik fel, cukormentes termék, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Nem roncsolja a fogakat, fogkímélő készítményt, melyet többféle kiszerelésben lehet megvásárolni.

Egis C Vitamin

Holisztikus Fény Festő Képzés

A holisztikus fény festő képzés, Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus. út az egységes-egész, a teremtő szeretet
megismeréséhez, út a lélekhez, önmagadhoz. Az univerzum részeként a szeretet
segítségével látható formában kifejezheted érzelmeidet. A lehetetlent, a lélek
rezdüléseit örökítheted meg, amely mindenkinél más és minden pillanatban változik.
Ez az igazi "absztrak" festészet, amely nem akar konkrét dolgokat ábrázolni,
hanem az érzelmek kivetülése, közvetlen kifejezése a vásznon.

Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus.

Egis vény nélküli gyógyszerek

Egis vény nélküli gyógyszerek leírásai felhasználási terület alapján

Egis vény nélkül

Kineziológia tanfolyam

A kineziológia segít stresszmentessé tenni mindennapjaidat, pozitívvá tesz, és életed vidámabbá válik!

Kineziológia - Tudatos Élet

bőrgyógyász- kozmetológus szakorvos

A DerMed Egészségügyi Szolgáltató Bt.1997-ben alakult, kezdetben kizárólag bőrgyógyászati profillal, melyet neve is jelez (Dermatológia = bőrgyógyászat, Medicina = orvostudomány). A bőrgyógyászati rendelés vezetője Dr. Molnár Zsuzsanna, bőrgyógyász- kozmetológus szakorvos. 2000-től hasi sebészet, proctológia (vastag-, végbélsebészet) profillal bővült. A sebészeti rendelés vezetője Dr. Kovács Tamás általános sebész szakorvos, főorvos. Családi vállalkozásként működünk, ami a megbízhatóság, igényesség egyik záloga.
A bőrgyógyászati szakrendelés államilag finanszírozott, 1997-től privatizált formában működik Zirc, József Attila út 17. szám alatt.
A bőrgyógyászat- kozmetológiai magánrendelés a veszprémi UNIDENT KFT-ben Veszprém, József Attila u. 6. szám alatt zajlik.

DerMed Egészségügyi Szolgáltató Bt.

Implantáció | Implantátumok

Easydent Budapest: Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Implantáció | Implantátumok

AQUARION-Tiszta vizet a pohárba

Az AQUARION készülék olyan nagy teljesítményű vízszűrő berendezés, mely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes vizet állít elő. A készüléken mi magunk állíthatjuk be, mennyire savas vagy lúgos vizet szeretnénk, amit aztán különbözőféleképp felhasználhatunk. Az ionizált lúgos víz antioxidáns, illetve lúgosító hatásánál fogva számtalan előnyt nyújt a szervezet számára. A savas víz külső alkalmazásra alkalmas.

AQUARION-Tiszta vizet a pohárba

Kineziológia - Ötletes Blog

Ötletek, hogy mikor és miért érdemes a kineziológiát igénybe venni! - Ötletes Blog

A kineziológia menete

Gyógynövények - Gyógyteák

Gyógynövények, gyógyteák gyűjteménye, hatása, használata. Ősi kultúrákban elsősorban ezekkel a növényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. A gyógynövények gyűjtése és termesztése külön szakértelmet kíván. A legjobb gyógyhatást a frissen szedett gyógynövényekkel érhetjük el, de ügyelni kell arra, hogy a növényeket a megfelelő időben, helyen és módon gyűjtsük és szárítsuk. Összegyűjtöttük a legjobb gyógynövényeket, hogy segítsünk a betegségek leküzdésében.

Gyógynövények, gyógyteák hatása, használata

Méregtelenítő kúra

A Vitalpont 3000 Oktatási és Referencia Központ a prevenció jegyében, a természetgyógyászat és a biorezonancia eszközeivel, méregtelenítő kúra és Bach virág terápia alkalmazásával segíti az egészség megőrzését. Modulrendszerű egészségügyi képzéseket szervez a kineziológia és a természetgyógyászat területén.

Méregtelenítő kúra - Vitalpont 3000

Elektromos cigaretta

Ismerkedjen meg a dohányzás leszoktatás legújabb és leghatékonyabb módszerével, az elektromos cigarettával, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes helyettesíteni. Ha ezt használja, nem kényszer a leszokás, mert egészségesen, nikotinmentes patronnal, következmények nélkül folytatható. Ingyenes házhoz szállítás az ország egész területén! Rendelje meg MOST telefonon vagy webáruházunkban!

Dohányzás leszoktatás

Germstar kézhigiénia

Napjaink legnépszerűbb témája közé tartoznak a vírusfertőzések, pl. H1N1. A
vírusok terjedésének egyik módja a direkt és indirekt érintkezés, amelynél a
kézmosás nem, de a kézfertőtlenítés képes segíteni. A Germstar az érintés nélküli fertőtlenítést javasolja!

Érintés nélküli kézfertőtlenítés

Ingyenes, kockázatmentes, érdekes!

Kína első számú egészségmegőrző rendszerének online népszerűsítéséhez területi vezetőket keresünk!
keleti egészség-megőrzési kultúra 5000 éves titkát birtokolhatod Te is a termékekkel, és a Bázis nyújtotta profi online üzleti lehetőség kihasználásával. A folyamatosan bővülő termékkörök több hálózat helyett egy hálózatba, a TIENS-be tömöríti majd a fogyasztókat.
2010-ben kezdik meg Magyarországon a Kelet-Európát ellátó gyár építését, amelyre kormányközi szerződés is született.

A szigorú európai szabályoknak is megfelelő gyártási technológiát a BOSCH gépek is garantálják.

A termékek forgalmazásához szükséges engedélyek már most megvannak Magyarországon, Romániában és Szlovákiában is.

A Banner Store üzletek megnyitásával pedig elfoglalja meghatározó helyét a TIENS cég Európában is.

A feltételek adottak, az elérhető jutalékszint pazar, 20-43%. Ráadásul jogdíjas jövedelemre, nagy értékű ajándékokra, és ingyenes utazásokra is szert tehetsz.
Lehetsz vállalkozó vagy magánszemély, azonnal kezdheted, mert az Online Bázis munkaeszköz is egyben!

8 lépéssel Kínába, TIENS Bázis

Érelmeszesedés, érszűkület, csontritkulás

Weboldalamon elsősorban a népbetegségnek számító érszűkületre és csontritkulásra, valamint alvásproblémákra, vérszegénységre, allergiára ajánlok gyógynövény alapú étrendkiegészítőket.

érszűkület

Műfogsorrögzítés miniimplantátummal

A kecskeméti Albadent fogorvosi rendelőben miniimplantátum beültetésére is szakosodott orvosok dolgoznak. Magyarországon csak néhány éve jelent meg ez a technológia, amely sokkal stabilabb és tartósabb megoldást jelent a műfogsorok rögzítésére, mint a korábbiak.

Stabil, kényelmes műfogsorviselet

Fogszabályozás

Fogszabályozás, fogfehérítés, sportfogvédők, harapásemelősínek

Fogszabályozás

Négyüléses konzultáció, Pszichoanalitikus

A módszer lényege, hogy a jelentkező fiatalokat pszichoanalitikusan képzett szakember fogadja négy egymást követő alkalommal, és a rövid pszichoanalitikus terápiák, illetve a counselling ötvözetéből kialakított konzultációt folytat. Ennek során a szakember segítségével képes végiggondolni nehézségeit, dilemmáit, válságos helyzetét, és megtalálni a lehetséges kivezető utakat.

kamasz, serdülő, pubertás, szerelmi csalódás, párkapcsolat, válás, gyász, halál

Infraszauna

Infraszauna: az egészség forrása. De hogyan is működik a távoli infravörös szauna?

Az infraszauna távoli infravörös (FIR szauna) sugarakat bocsát ki. A távoli infravörös hő tulajdonképpen az energia olyan formája, amelyre minden élőlénynek szüksége van az egészséges élethez. Ha szervezetünk a napsugarakon keresztül nem jut elegendő infravörös fényhez, akkor betegek és depressziósak leszünk.

A bolygónkon fellelhető minden életformának (állatok, növények, emberek) szüksége van erre a bőséges távoli infravörös fényre, hogy egészséges maradhasson.

infraszuana

Búzafű beszerzés, búzafűlé futár

A búzafű frissen préselt leve a búzafűlé. A mélyfagyasztott búzafűlé megoldást kínál azoknak, akiknek nincs lehetőségük rendszeresen a búzafű frissen préselt levéhez jutniuk.

A mélyfagyasztott búzafűlé forradalmasítja a búzafű préselést, tárolást és fogyasztást! A mélyfagyasztás révén a búzafű leve megőrzi azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint a friss búzafűlé.

A búzafűlé kockát csak ki kell pattintania a tartóból egy pohárba és megvárnia amíg felolvad és már kész is a frissen préselt búzafű!

Nem számít, hogy Ön hol lakik, a búzafű levét Budapesten és vidéken is házhoz szállítjuk. Mélyfagyasztott búzafűlé szállítás az ország egész területén.

Búzafű beszerzés, mélyfagyasztott búzafűlé gyorsfutár

Dr. Erbszt András gerincsebész

Az oldal célja, hogy hasznos segítséget nyújtson a gerincbetegségben érintett emberek számára. A gerincbetegség, a gerincfájdalom igazi népbetegség. A gerincgyógyászok-ortopéd orvosok sokat tudnak tenni a megelőzés módszereivel, hogy ne alakuljon ki a gerincprobléma, és a gerincfájdalom ne akadályozza a páciens életvitelét. Illetve ha már kialakult a gerincbetegség, akkor annak gyógyítása a feladat, melyet mindenképp a Gerincklinikán történő alapos orvosi vizsgálatnak kell megelőznie.

Osteopathia - mozgásszervi masszázskezelés és gerincmasszázs
Orvosi gyógymasszázs
Yumeiho masszázs
Bao DaoYin gerinctorna
Akupunktúra
Endoszkópos gerinc sebészet
Gerincgyógyászat
Gerinc-klinika, láb-klinika és ortopédiai ellátás, Csonttörések, lágyrész sérülések, kopásos meszesedéssel járó betegségek kezelése,
Gerinc-klinika, láb-klinika, ortopédia,
Fájdalom-klinika
Elsősegély hátfájás esetén
Mozgásszervi állapotfelmérés
Dohányzásról való leszokást segítő program
Biorezonanciás labor, Mora-terápia
Foglalkozás-egészségügy
Speciális orvosi felügyelet versenyszerűen sportolók számára
Táplálkozás-élettani szűrés és tanácsadás
Masszázs-kínálatunk
Fizikoterápia
Gyógyszer helyett: biorezonancia, magnetoterápia, lökéshullám-terápia, fényterápia
Mentsük meg a férfiakat! Életmentő program
Lifeness szolgáltatásaink
Autogén tréning

Gerincfájdalom Doctorfit Gerincambulancia

Fogorvosi rendelő

Teljes körű fogászati ellátás exkluzív környezetben Budán, a MOM Parkban.

Medicina Dentaria fogorvosi rendelő

Masszázsportál

Többet akar tudni a masszázsról? Keresse fel oldalunkat, ahol mindent megtalál, ami a masszázzsal kapcsolatos, masszőrök, masszőzök és különböző masszázsfajták, svédmasszázs, thai masszázs, erotikus masszázs, gyógymasszázs, shiatsu masszázs.

Masszázsportál - Masszázs információk, munkalehetőségek

DXN Termékek

A DXN mint vállalat 1993-ban jött létre és a legfőbb célja, hogy megismertesse az emberekkel a ganoderma gomba jótékony hatását. A ganoderma (pecsétviaszgomba) a kínai orvoslásban már régóta ismert volt, de annak tulajdonságait még senki sem vizsgálta ilyen szinten. A ganoderma gomba mely Európában még nem ismert annyira most itt van, ráadásul sok ember által fogyasztott finom kávéba keverve. A gomba univerzális orvosság ugyanis szinte minden betegségre gyógyítására alkalmas.

DXN Termékek

Influenza

Napjaink egyik legveszélyesebb betegsége az influenza. Oldalamon az influenza fajtáiról és megelőzőséről találhat leírást.

Influenza

Fehérvári Fájdalomterápiás Központ

Fájdalomterápiás központ Székesfehérváron. A fájdalom a leggyakoribb panasz, mely miatt orvoshoz fordulunk. Egy részének oka egyértelmű és nyilvánvaló (pld. sérülés), vagy egyszerű diagnosztikával tisztázható és jól gyógyítható (pld. vakbélgyulladás). De betegek tömegei keringenek az egészségügyben orvostól-orvoshoz makacs, nem gyógyítható, erős fájdalmakkal. A fájdalmak okainak kiderítéséhez, a legmakacsabb fájdalmak csökkentéséhez, ehhez a kiemelt, személyre szabott ellátáshoz nyújt megfelelő időt és környezetet Székesfehérváron a Hunyadi utca és Kandó K. utca sarkán, a kórház mentő-feljáratával szemben létesült Fehérvári Fájdalomterápiás Központ, magán-orvosi rendelőintézet.
A 2009 júliusban induló hiánypótló szolgáltatásra júniustól lehet telefonon bejelentkezni
a következő számon (06 30) 305 7020

Fehérvári Fájdalomterápiás Központ

Diószegi Ádám - Jógaoktató

Diószegi Ádám jógaoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, Gerincjóga és meditáció órákról.

Diószegi Ádám Jógaoktató weboldala

Egészség - Oriflame termékek

Oriflame kozmetikumok és táplálékkiegészítők széles választéka, folyamatosan változó akciókkal és nyereményjátékokkal. Három hetente új katalógus és új nyereményjáték. Szépségápolással és egészséges táplálkozással kapcsolatos cikkek, online regisztrációs lehetőség, online katalógus.

Egészség - Oriflame termékek

Gyógytea

Gyógyfüvek, gyógyteák és
gyógytea keverékek gyűjteménye.

Gyógytea blog

Gyógynövények

Gyógynövények, gyógyteák gyűjteménye, hatásai és használatuk.

Gyógynövények, gyógyteák

Vitamin B17

Vitamin B17: a daganatos megbetegedések természetes gyógyítása!

Vitamin B17.hu

Szauna egészségügyi szempontból

Ha szeretnéd tudni, mik a szauna előnyei, és milyen gyakran érdemes szaunázni, akkor olvasd az Ötletes Blog eme cikkét!

A szauna előnyei

Fogászat kiváló fogorvosokkal

Fogorvosaink fájdalommentes fogászatot alkalmaznak, azaz Önnek nem kell félnie a fogorvosoktól többé! Fogászat.hu (Budapest)

Fogászat Budapest

Fogfehéríés - Ötletes Blog

A fogfehérítés menete, lépései - mikor hasznos a fogfehérítés? Tudd meg az Ötletes Blogból!

Fogfehérítés menete

Kulcs az egészséghez!

Szeretne javítani egészségi állapotán? Ha igen itt a lehetőség! Az oldalamon hasznos tanácsokat találhat betegségkre osztva, megismerheti a szervezet újjáépítő programot és a céltudatos kezelés lényegét. Csa alternatív készítményeket ajánlok egészsége javítására!

A gyógyulásért!

Grafológia a pszichológia tükrében

A grafologia egy szerteágazó tudomány. Kevesen tudják róla, hogy segédeszközként használják különböző lelki gyógymódokban, lélektani vizsgálatokban, valamint az orvostudományban.
Az embert a test-lélek-szellem hármasa alkotja. Az orvosok máig vitatkoznak azon, és egyre jobban egyetértenek abban, hogy a lélekben lezajló folyamatok kihatnak a testre. Ha a lélek „rosszul” működik, az megbetegíti a testet. A lélek pedig a testen keresztül kommunikál.

A grafológia szerepe a pszichológiában. Grafológiai jegyek, kézírási sajátosságok pszichés zavaroknál.

Budapesti fogorvosi rendelők

Az oldal a budapesti fogorvosok listáját mutatja kerületek szerint címmel, elérhetőséggel, térképen.

Budapesti fogorvosi rendelők térképes listája

DAVID Gerincklinika

Gerinc- és mozgásszervi panaszok megelőzésével és gyógyításával foglalkozik a DAVID Gerincklinika. A gerinc, hát, váll és térd fájdalmat műtét nélkül szüntetik meg: gerincterápia, gerinctorna és háttorna gyakorlatok, személyi edzés, gerincgimnasztika, masszázs és a speciálisan erre fejlesztett DAVID módszertan és DAVID gépek segítségével.

DAVID Gerincklinika

Fogászat

Fájdalommentes fogászat nyugalommal.

Fogászat - Relax Dent

Vision Express

A Vision Express hivatalos magyarországi honlapjra. Szemüveg, szemvizsgálat, napszemüveg, kontaktlencse.

Vision Express

Egészségünk érdekében

A honlapon az egészség megőrzéshez készülékek, termékek, méregterhelési vizsgálatra való jelentkezés található.

Legyél egészséges!

Flavin7 egészségmegőrzés

Flavin 7, Flavin immunerősítés, gyulladáscsökkentés. Kizárólag természetes anyagok. Antioxidáns és szabadgyök befogadó hatás. Asztma illetve allergia ellenes. Májvédő funkció. A ráksejtek keletkezését, a daganatsejtek szaporodását és áttétképződést gátló. Vírus és baktériumellenes. Ügyfélszolgálatunk elérhető: H-P 9-21-ig. Magyarországon magasan a legnagyobb és legrészletesebb flavin 7-es weboldalával rendelkezünk, melyen bátran kérdezhetsz még a flavin7 egészség fórumban is.

Flavin7

A Magyar Egészség és Család Online magazin

A Magyar Egészség és Család Online magazin szerkesztett online periodika, magazin jellegű tematikus hírválogatás.

Magyar Egészség és Család Online

Kézfertőtlenítés H1N1

Aniosgel 85 NPC kézfertőtlenítő gél - H1N1 vírus ellen A cseppfertőzéssel terjedő vírusok mint pl. a H1N1 influenzavírus nem csak belégzés útján válhatnak veszélyessé, hanem a környezetünkben alálható bútorok, eszközök érintésével, - mivel ezek épp úgy szennyeződhetnek -, is bejuthat a kórokozó a szervezetünkbe.
A fertőzésveszély elkerülése érdekében ajánljuk termékünket az Aniosgel 85 NPC higiénés kézfertőtlenítő gélt, amely antimikrobiális spektrumát tekintve baktericid, fungicid, tuberkulocid és virucid. Tisztító kézmosás után további víz és kéztörlés használata nélkül teljes körű kézfertőtlenítést biztosít.

Kézfertőtlenítés H1N1

Zöld arany a mosoly titka

A mosoly, egészség, vitalitás és a hosszú boldog élet titka.

mosoly, egészség, vitalitás

Belül tiszta ön?

Belül tiszta Ön?

Hogyan győzzük le a székrekedést, puffadást, fáradékonyságot és bőrproblémákat úgy, hogy közben több legyen az energiánk
és laposabb a hasunk?

colonix program

KoroKan - és gyógymasszázs

KoroKan masszázs - Egész testes komplex kezelés, mely tartalmaz stresszoldást, ízületi kimozgatásokat, izmok átgyúrását, energia blokkok oldását.
Gyógymasszázs, frissítő - aromaterápiás masszázs. Bp. X. kerület

KoroKan - gyógymasszázs

Üzemorvos, belgyógyászat, kardiológia

Országos szintű üzemorvosi hálózat, belgyógyászati vizsgálatok, kardiológiai szűrés.

Üzemorvos, belgyógyászat, kardiológia

Bidé, Wc

Bidé, toilette Nett, kizárólagos forgalmazó ! Legyen partnerünk Ön is ! Bidé országos forgalmazás viszonteladóknak is.

Bidé, toilette Nett, kizárólagos forgalmazó ! Legyen partnerünk Ön is ! Bidé országos forgalmazás viszonteladóknak is.

Duna Dental - Fogszabályozás

Budapest belvárosában található fogorvosi rendelõnkben várjuk hozzánk forduló kedves pácienseinket. Fogszabályozás: felnőtt korban sem kell lemondani a fogak rendezettségéről. Megfelelő (ragasztott) készülékkel lehetséges a fogakat rendezni. Ezen kívül: fogpótlás, fogfehérítés, esztétikai fogászat, fogkonzerváló kezelések (fogtömés, gyökérkezelés), implantológia, dentálhigiénia és fogékszer felragasztás. A fájdalommentes hétköznapokért, a ragyogó mosoly érdekében forduljon hozzánk bizalommal!

Fogászat, szájsebészet, esztétikai fogászat.

Megoldása a korai magömlés problémának

A korai magömlés sok kínt tud okozni, ám itt a megoldás. Nézze meg Ön is!

Korai magömlés

Oxigénnel dúsított víz

Az oxigénnel dúsított víz előállítására kifejlesztett szifon forradalmi áttörés a gyógyítás és az egészségmegőrzés területén. Az Ön egészségéért, otthonában!

Az Ön egészségéért, otthonában!

Találja meg a legjobb terméket!

Ha valaki már eldöntötte, hogy egy tisztító kúrát kezd, miként tud eligazodni az információ áradatban, és hogyan dönti el melyik termék a legjobb számára?
Ebben segítünk önnek!

Találja meg a legjobb terméket!

Fogászat Budapest

Minőségi fogászat luxus körülmények között, megfizethető áron Budán. Altatásos fogászat, szájsebészet, fogszabályozás a legmodernebb technológiákkal, fájdalom nélkül.

Fogászat Budapest

Lila kukorica, Peru Gyöngye Tea

Lila kukoricából készült magas antioxidáns aktivitású tea, magyar kutatás, magyar fejlesztés, magyar termék

Lila kukorica

Lisztérzékenység, Laktóz érzékenység

Lisztérzékenységel és laktóz érzékenységel foglalkozo oldal. Receptek , leirások, segítség a kezdő lépésekben. Emelet kis gyerekeknek zene, munkafüzetek, kifestök, és sok egyébb tartalmak.

Lisztérzékenység, Laktóz érzékenység

passzív táppénz, táppénz alatt

Táppénz információs portál: a táppénz jogosultság feltételei. Szülés esetére járó táppénz szabályai. A táppénz kiszámításának módszere, részletei. Mikor nem jár táppénz? Mikor szükséges megszakítás nélküli jogviszony a táppénzhez?

Táppénz információs portál

Egészség-Anyagi függetlenség

Legyél Tiens-munkatársam. Egészség védelem mellett anyagi függetlenség, Online-üzlet, kismamáknak, nyugdíjasoknak,diákoknak.
Tiens WHO 13 aranyérmes ,sok-sok ajándék, utazás...

Tiens Egészség védelem

Rákbetegség

Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre? Rákos daganat - lehet-e tenni ellene? Igérni semmit se lehet, de ha már valakinél valami segtett, akkor esélyt kell adni arr, hogy másnak is segthessen! Új utak a rák megelözésében, és a terjedés áttétel megakadályozásában. Ganoterápia a kemoterápia mellékhatásainak kiküszöbélésére.

Megoldások

DXN ganodermakávé

Egészséges kávé ami a ganodermatartalomnak köszönhető.

Egészséges kávé

naturanet

naturanet.hu - Kérdések és válaszok külső és belső természetünkről, ingyenes hirdetés, nyereményjátékok.

Menüpontok: Általános ismeretek, Az emberi test, Az emberi lélek, Táplálkozás, Betegségek, Természetgyógyászat, Wellness, Környezet és természet, Élővilág, Ezotéria, Letölthető könyvek, Orvos válaszol, Játék, Nyereményjátékok, Keresők, Cikk beküldése, Apróhirdetések

Élj természetesen!

E-PACIENS

Egészségügyi információs online orvos-beteg portál

Fókuszban az egészség!

Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak

Tánciskolánk jól megközelíthető a 4-6 villamossal,3 metró,9-es troli mert közel vagyunk a Corvin mozihoz(Rigó u.3 Radem Irodaház)Latin tánc,latin aerobik,latin show striptease,art-jazz-ezek a tanfolyamaink amiből lehet választani !Nem csak fiataloknak !

Latin tánc,salsa,latin striptease,terembérlés,esküvői tánc,magánóra....

DXN prémium kávék

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti.

DXN prémium kávék

Ferles Tímea okleveles masszőz, Bp. XI.

Svéd-, thai-, aromaterápiás-, mézes-, csokimasszázs, kimozgatás, nyújtás, fejmasszázs, talpmasszázs

Svéd-, thai-, aromaterápiás-, mézes-, csokimasszázs, kimozgatás, nyújtás, fejmasszázs, talpmasszázs

Természetgyógyász rendelő Bp. VI. ker.

Fülakupunktúra, akupresszúra, moxa, köpöly, gyógynövényterápia, fény- és színterápia, fül- és testgyertyázás

Fülakupunktúra, akupresszúra, moxa, köpöly, gyógynövényterápia, fény- és színterápia, fül- és testgyertyázás

Ryn gördülő cipők és szandálok

A RYN / Renovated Your Body Newly / egy világszabadalmi joggal rendelkező terápiás lábbeli melyet az 90-es években fejlesztettek ki a világ cipőgyártásának székhelyén a dél-koreai Busanban.
Aki terápiás lábbelit valaha is hordott az tudja, hogy viselete merőben más a hagyományos cipőkétől. A technológiák alakja és összetétele úgy lett kitalálva, hogy rendszeres használatuk az emberi szervezetre nézve gondoskodik:
• A helyes testtartásról
• Az ízületi felszínek nyomáscsökkentéséről
• Fokozott mélyizom aktivitásról
• Fokozott vérkeringésről
• A kalóriaégetés fokozásáról
• Jobb mellkas helyzetből adódó oxigén bevitelről
• Gördülékeny járásról

RYN Cipő Gödöllő - Ryn gördülő cipők és szandálok, akciós termékek

Stressz teszt és tanácsok a stressz keze

Ismerjük meg magunkat, hogy mennyire vagyunk képesek felül emelkedni a stresszes helyzeteken. Stressz teszt elvégzése után tanácsokat adunk, hogy kezeljük azt.

Ismerjük meg magunkat, hogy mennyire vagyunk képesek felül emelkedni a stresszes helyzeteken.

Az egészséges táplálkozás alapjai

Ki az Úr az Ön testében?
Az egészség, vagy annak hiánya ?

Ha előbbi, nyugodt lélekkel hagyja itt ezt az oldalt. Ha azonban az utóbbi, saját érdekében nem árt ha néhány percet szán Önmagára. Mert felelős!
2 milliárd 580 millió

Felkapta a fejét, ugye?
Pedig ez a szám nem a heti megnyerhető lottónyeremény összege. Ennyit ver összesen 70 év alatt egy ember szíve, 70-es pulzus-átlaggal számolva. Ez a szám azt mutatja, mennyit dolgozik a szíve azét, hogy ÖN URALHASSA SAJÁT TESTÉT.

SAJÁT EGÉSZSÉGES TESTÉT.

Hogy megbecsülje Önmagát!

A víz igazi íze, víztisztító berendezés.

A víz igazi íze, víztisztító berendezéssel az Ön konyhájában.

Víztísztítás felsőfokon.

Családi Életreformáló Központ

Kisbéka Családi Életreformáló Központ. Lehetőséget adunk a családoknak az együttlétre, az egymásra hangolódásra. Ezért igyekszünk olyan programokat összeállítani, ahol a gyermekek és a felnőttek számára is lehetőség nyílik az önismeretre, fejlődésre.

Kisbéka Családi Életreformáló Központ

legyen a napi italunk is egészséges

A ganodermagombával gombával dúsitot minségi kávétól nem fáj, nem ég a gyomra. Magasvérnyomással is fogyaszthatja!

kávézz velem!

R-47 Protumol

Egy magyar feltaláló innovációs termékeit ismerhetjük meg ebben az évben. Az elsők közülük az R-47 Protumol bőrápoló krém és a Pso-Rooz termékcsalád pikkelysömörre. Mostanában jelent meg az R-47 Protumol mellápoló balzsam és a Top Formula krém narancsbőrre.

R-47 Protumol a bőrbetegségek védelmében

Fitt és egészséges

Érdekességek ,hasznos tippek az egészség megörzéséről, fogyókúra, receptek, szex, szerelem, párkapcsolatok. Minden ami szükséges egy fitt ,egészséges és boldog életmódhoz.

Fitt és egészséges

Dr. Fit Életmód Központ

A Doctorfit Gerincambulancia mintegy 15 év alatt fejlesztette ki komplex módszerét a gerincbetegségek gyógyítására. Ennek lényege, hogy a fájdalmak csillapítása mellett helyre kell állítani a gerinc funkcióját is annak érdekében, hogy a betegség ne térjen vissza. Ahogy a gerinc elváltozásainak is számos oka van, a kezelés is egyéni kell, hogy legyen.

Dr. Fit Életmód Központ

Dr. Guba Áron-Veszprémi Érsebészet

Orvosi Diplomát 1979-ben kaptam Szegeden. 1983-ban sebész, 1988-ban érsebész szakorvos lettem. Jelenleg érsebészként Veszprémben dolgozom. A magánrendelésen ultrahangos érvizsgálatot / Doppler / visszérinjekciózást / sclerotherapiát / gyógyszer és gyógyászati segédeszköz / harisnya, rugalmas pólya / felírást, műtéti előjegyzést, különböző vizsgálatokra való beutalást / érfestés /valamint egészséges életmód tanácsadást, és egészségmegőrző felvilágosítást végzek.

Dr. Guba Áron-Veszprémi Érsebészet

Alternatív gyógyítás és masszázsok

Alternatív gyógyítás és masszázsok

Alternatív gyógyítás és masszázsok

Sorrendelő Magánklinika

Rendelőnk Dél-pesten, Soroksár központjában, a Hősök terén helyezkedik el. A tér Duna felőli oldalán a soroksári SZTK épületének jobb sarkánál, kényelmes parkolási lehetőségekkel várjuk betegeinket.

Szakterületeink: Bőr- és nemigyógyászat, Kozmetológia, Bőrsebészet, Reumatológia, Fiziotherápia és rehabilitáció, Urológia, Andrológia, Fül-orr-gégészet, Érsebészet, Sebészet, Tüdőgyógyászat, Allergológia és klinikai immunológia

Sorrendelő Magánklinika

Harmónia Életmód Centrum

2008. év végén sikerült álmunkat megvalósítani a Harmónia Életmód Centrum megnyitásával. Itt a gyógyászati segédeszköz eladás mellett egészségügyi és közérzetjavító szolgáltatásokat is nyújtunk. Orvosi rendeléseinken ortopéd szakorvos, allergológus, pszichológus áll vendégeink rendelkezésére. Szorosan az orvosainkkal együttműködve dolgozik természetgyógyászunk, csontkovácsunk, masszőreink és diplomás gyógytornászaink. Jól felszerelt tornaterem és infraszauna is szolgálja vendégeink felüdülését.
Bármilyen egészségügyi problémával forduljon hozzánk bizalommal. Képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.
Kovácsi Gábor – természetgyógyász, reflexológus, füladdiktológus, gerincterapeuta
Udvardy Gábor – gyógymasszőr
Polyák-Varga Edina – gyógytornász, humán-kineziológus, Pilates oktató
Bíró-Pék Henriett – gyógytornász
Kristóf Károly – gyógytornász, a gyógypad kifejlesztője
Ottományi Anna – jóga oktató
Sümeginé dr. Tóth Piroska - jógaokatató
Varga Péter - Tai Chi oktató, asztrológus, sorselemző
Dr. Elek Emil Miklós, ortopéd szakorvos, gerincgyógyász
Kun Zsuzsa okleveles pszichológus
Dr. Bartalos János reumatológia reumatológus, belgyógyász, klinikai farmakológus szakorvos
Dr. Fűrész Anita bőrgyógyászat-kozmetológia bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos
László Judit masszázs, gyógymasszőr
Schmidt Magdolna masszázs, masszőr
Egészségpénztári elfogadóhely

Harmónia Életmód Centrum

Fogyókúra, diéta ,táplálékkiegészítő

Elindítottuk webáruházunkat, ahol összegyűjtöttük vevőink és látogatóink számára a ma elérhető legkorszerűbb fogyókúra, diéta, gyógyhatású és vitamin termékeket, táplálékkiegészítőket hogy sikeresen végre tudják hajtani a maguk által kitűzött célokat a fogyókúra, diéta és az egészség, egészségmegőrzés területén. Webáruházunk termékpalettáján szerepelnek a Unicity által gyártott magas minőségű Bios Life Slim, Bios Life Complete, Bios Life Super Chlorophyll termékek, melyek a saját kategóriájukban (fogyókúra, egészségmegőrzés) az első helyen szerepelnek. Legyen látogatónk és vásárlónk Ön is!

Fogyókúra, diéta termék és táplálékkiegészítő webáruház

Egészség tipp

Tippek, cikkek, tanácsok, tapasztalatok az egészségről, egészségmegőrzésről, egészséges életmódról, egészséges táplálkozásról.

Egészség tipp

90 napos diéta

Minden a 90 napos diétáról: infók, étrendek, kérdések és válaszok, sikertörténetek, tanácsok, tippek, tapasztalatok.

90 napos diéta

Wellstar alga termékek-életmódtanácsadás

Solar-Lunar-Pur-Kineto-Genio-Viewty
Az egészség és a vitalitás termékei a mindennapokra!
Fizikai és szellemi energia, méregtelenítés, alakformálás. Jó emésztés, jó közérzet.
Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Ha felkeres, szívesen segítek.
Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach,
Táplálkozási és életmód tanácsadó
info@wellstarbusiness.hu T:06209344154

Hozza harmóniába a testét!

ilmediko.hu

Test és Lélek egyensúlyának, egészségének megőrzése alternatív, spirituális és hagyományos módokon is!
Egészségünk megőrzése napjaink legégetőbb problémája. Mivel testi tüneteinknek, betegségeinknek oka a lélekben keresendő.
Egészségtárunkban személyre szabott oknyomozással, konzultációkkal és kezeléssel nyújtunk segítséget test- és lélek egyensúlyának megteremtésében.

ILmeDIKO Alternatív egészségtár

egeszsegbolt.hu

A legismertebb hazai egészségügyi portál

egeszsegbolt.hu kosárban az egészség

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009