Kertépítés

Kertépítés

linkteam.hu - Kertépítés kategória, Ha szeretnéd kertedet berendezni, szépen kialakítani, nézz körül itt a kertépítés kategóriában.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Fűnyíró, traktor, kerti gép

A kertépítés és kertgondozás nehéz feladat, de megkönnyíthetjük életünket különböző kerti gépek használatával. Egy fűnyíró traktor kiválóan alkalmas nehezebb dolgok (föld, tönkök) elhordására és természetesen a fűnyírásra is. Ezen felül, ha a linkre kattint akkor számos egyéb kerti gépet (láncfűrészt, robotfűnyírót, fűkaszát, hómarót) is megtalál, melyekkel sokkal egyszerűbb lesz egy csodálatos kerti kiépítése és rendben tartása.

Fűnyíró traktor és más kerti gép webáruház!

 

télikert, télikert építés

Műanyag télikertek tervezése, építése, kivitelezése műanyag nyílászárókból. Hőszigetelt üvegezéssel, igény szerint háromrétegű üvegezéssel is.

télikert, télikert építés

 

Kerttervezés a Corvin Studiotól

Mindig zöldebb a szomszéd kertje? Nem látni mást csak elszáradt bokrokat, és kiéget füves területet? Magas a vízszámla és kevés a zöld terület? Nincs elegendő vízhozam a kerti növények ellátására? Kertépítés, kerttervezés, öntözéstechnikai szakmunkák kivitelezése az év bármely napján a Corvin Studio által. Cégünk fő profilja a teljes körű kertépítés és az ehhez kapcsolódós munkálatok magas színvonalú elvégzése. Helyszíni felmérésünk rávilágít a kertben rejlő lehetőségre melyet az Ön egyéni kívánságaival egészítünk ki! Vállaljuk családi-, társas-, és irodaházak kertjeinek, valamint környezetének tervezését és professzionális kivitelezését, fenntartását. Ha egyedi minden évszakban színes kertre vágyik mely víztakarékos és az évszakoktól változó nővényekkel tarkított, mi vagyunk a megoldás a feladatra.

Kerttervezés

 

Kubio, stílus a hulladéktárolásban

Ha zavarja a kertjében éktelenkedő kukák látványa, válassza a Kubio kukatárolót.
A Kubio kukatároló rendszer új, ízléses és praktikus megoldást kínál a hulladékgyűjtő kukák, szemeteszsákok tárolására. 

Stílus a hulladéktárolásban

 

Öntözéstechnika a Palkovits Kertnél

Kert építésében rutinos céget keres? A Palkovits Kert segít újjá varázsolni háza környékét! Egy ragyogó gyepszőnyeg lerakásától kezdve a tóépítésig ez megannyi dolgot jelenthet. A térkövek lerakása is ezek közé tartozik. De a weblap azok számára is tartogat okosságokat, akiknél a kert építése már készen van. Ilyen pl. a megfelelő öntözéstechnika megtervezése. Továbbá, hogy milyen kaliberű törődésre van szüksége a gyepszőnyegnek. A weblapon olvasható Kert építése és Öntözéstechnika Lexikon ehhez hasonló kérdésekre ad választ.

Öntözéstechnika kialakítása

 

Kertépítés Budapesten

Kertépítési munkák Budapesten és környékén! Csapatunk gondos tervezéssel építi fel kertjét, amely a terep jellegéhez, fekvéséhez mérten kerül kialakításra. A növényeket már a tervezési folyamat alatt kiválasszuk. Csak olyan növényt tervezünk kertjébe, amely jól érzi magát az adott talajban és környezetben, mivel csak így biztosíthatjuk Önnek, hogy kertje hosszú életű és gyönyörűen zöldellő marad. A kertépítést követően, rendszeres kertgondozási munkálatok is igényelhetők, hogy növényei megkapják mindazt a profi törődést, melyet megérdemelnek.

Kertépítési munkák Budapesten és környékén

 

Télikert építés országosan

A Partner Doors Kft. több éve télikerteket gyárt és kivitelez. Mi is az a téli kert?: A beépítetlen terasz nevezzük télikertnek. Nagyon hasznos tud lenni télen ez az üveggel körbezárt terasz mert fűthetőre is meg lehet oldani. Télen akár rövidnadrágban is állhatunk a hó mellett mert a télikert melegen tart. Nyáron alkalmas lehet a szúnyogok ellen is mert az üvegen nagyon nehezen tudnának áthatolni. Cégünk ingyenesen ad árajánlatot és fel is méri a helyszínen a beépítendő teraszt. Ennek nincs semmi hátrány! Keressen elérhetőségeinken.

Télikert építés országosan

 

Egzotikus Kert Kft.

Ön is szereti a kertészkedést? Valószínűleg rendkívül szépen festhet a keze munkája, viszont mit szólna, ha valami egészen egyéni darab díszítené az Ön által elkészített kertet? Felkeltettük érdeklődését? Látogasson el webáruházunkba, ha több adatot szeretne megtudni. Cégünk ugyanis olyan egzotikus növényekkel kereskedik, mint a yucca rostrata, a pálma, és a kaktusz. Ne várjon! Látogasson el hozzánk!

Egzotikus Kert Kft.

 

Kerti tó épités

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, és remek referenciákkal kínálunk szakszerű kerti tó építést, prémium minőségű tótechnikai felszerelések alkalmazásával! Remek garanciákkal!

Kerti tó építés - tervezéstől a kivitelezésig

 

Kerti- és parkápolási kisgépek

Varázslatokra azért mi sem vagyunk képesek, de huszonöt éves tapasztalatunk van a különféle rotációs kapák-, permetezők-, fűnyírók-, fűnyíró traktorok-, kisgépmotorok-, láncfűrészek- és motoros kaszák pótalkatrészeinek beszerzésében és forgalmazásában.

Kerti- és parkápolási kisgépek alkatrészeinek áruháza

 

Partner Doors Kft: télikert építés

Télikertet akár fából vagy műanyagból vagy, alumíniumból vagy ezek kombinációjából is vállalunk. A fából készült télikert költséges és sok karbantartást igényel. Kérje tájékoztatónkat az egyéb lehetőségekről. Cégünk az első lépéstől az utolsóig vállalja az építkezés teljes folyamatát. A terület felmérésétől kezdve a beszerelés utolsó mozzanatáig munkatársaink kézben tartják és összefogják a munkálatokat. Hatékonyságuknak köszönhetően rövid időn belül élvezheti új szobájának kényelmét és csodás kilátását.

télikert építés

 

Télikert gyártás

A Caribi Pub Kft. téli kertek teljes körű kivitelezését vállalja Magyarországon, Svájcban, Németországban és Ausztriában . Használja ki a télikert előnyeit és élvezze minden évszakban a napsütést és a zöld növények pozitív hatását. Tökéletes kert minden évszakban!

Télikert gyártás

 

Öntözőrendszer Online

A kertépítés egyik elengedhetetlen kelléke a tökéletes öntözőrendszer kialakítása, hiszen enélkül a kert folyamatosan kézi öntözésre szorul.

Öntözőrendszer

 

Klasszikus stílusú kerítések

Az utcai kerítés kiválasztásánál figyelnie kell, hogy az stílusában és színében igazodjon a házhoz. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenie annak alapvető funkcióit sem. Védenie és valamennyire takarnia kell az utca front felől. Áruházunkban kedvére válogathat különböző alumínium, Bekafor, Egidia típusú front kerítésekből, valamint 3D vagy 2D utcai kerítéstáblák, belátásgátlók közül. Ha pedig valami különlegesebbre vágyik, díszítheti házát kovácsoltvas jellegű kerítéssel is, amit nálunk szintén könnyedén beszerezhet.

Utcaikerites.hu - Minden ami kerítés!

 

Kerti tó építése

A kert építés nem csak szárazföldi növények telepítéséből, gondozásából állhat, hanem akár vízi és vízparti növényekből is. Bárki készíthet saját kezűleg kerti tavat, mellyel növelheti a kert színvonalát és szépségét. Egy tó természetesen halakból is áll, mely sokféle színvilágával még szebbé élettel telivé varázsolhatja kertünket. A vízparton ülve pedig csobogó halk vízcsobogása megnyugtató pihenést is kínálhat.

Kerti tó ötletek, kerti tó készítés házilag

 

Kertterv készítés

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal, Magyarországon elsőként használva a hidrovetés technológiát, első osztályú alapanyagokkal dolgozik.

Kertterv készítés - Hidrovetés Kft.

 

Kertrendezés Debrecenben

Szeretne egyedi kertet, különleges növényekkel, öntözőrendszerrel? Forduljon hozzánk! Cégünk Debrecenen és környékén végez teljes körű kertrendezést több éves tapasztalattal! Várjuk jelentkezését!

Szakszerű kertrendezés

 

Öntözőrendszer és kerti tó webáruház

A Mineralholding Kft. 1994 óta foglalkozik öntözőrendszerek importjával, forgalmazásával, tervezésével. 1998-tól két kiváló és nagy múltú amerikai márka, a K-Rain és Orbit gyárak termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazói lettünk. Cégünk szakkereskedője az egyik legnagyobb kerti tó, tótechnika termékeket gyártó OASE márkának, valamint hivatalos forgalmazói és márkakereskedői vagyunk a ZDS búvárszivattyú gyárnak. Az általunk forgalmazott termékeket könnyedén megvásárolhatja webáruházunkon keresztül.

Öntözőrendszerek, szivattyúk, kerti tó és tótechnika termékek.

 

Bódis István kútfúró mester

Kútfúró szakemberként az általam fúrt kutakhoz mindig a legjobb minőséget használom, így azok mindig sikeresen működnek, ami a stabil vízhozamot és a tiszta vizet jelenti. Az általam fúrt kutakra garanciát vállalok, mely érvényes a kút kiépítésére, valamint a víz fizikális tisztaságára (hordalékmentesség, tiszta víz és jegyzőkönyvben rögzített vízhozam adatok). A kútfúrás munkát száraz technológiával végzem. A következő területeken vállalok kútfúrást: Budapest, Esztergom, Győr, Székesfehérvár, Szentendre, Tata, Tatabánya és Veszprém. Amennyiben Ön is minőségi fúrt kutat szeretne kertjébe rejtett költségek nélkül, látogasson el weboldalamra, és keressen meg a megadott elérhetőségeken!

Kútfúrás rejtett költségek nélkül, garanciával

 

Danubia Zöldépítő Kft.

Akár felügyelet nélkül is hagyhatja az automata öntözőrendszer vízkibocsátó rendszerét, hiszen itt minden a vezető automatika alapján működik, itt minden elem egyéni beállításoknak köszönhetően érzékenyen reagál a kert adottságainak és az időjárási viszonyoknak (például eső, fagy, jég) megfelelően.

Danubia Zöldépítő Kft.

 

Kertfenntartás-Kertépítés

Vállalkozásunk a szakszerű kertfenntartás és kertépítési projektek kivitelezésére alakult. Családi házak, irodaházak, intézmények teljes körű kerttervezését, kertépítését valamint kertfenntartását vállaljuk Pest-megyében. Megbízásokat mind vállalatok, mind magánszemélyek számára teljesítünk. Több éves szakmai tapasztalatunk garancia a minőségre a gyors és precíz munkavégzésre. Mindig törekszünk megrendelőink maximális elégedettségére.

Olvass tovább: http://www.kertfenntartas-kertepites.com/

Kertfenntartás Kertépítés

 

Szabókert Kertészeti Áruda Makó

Cégünk két fő tevékenységi köre a kertészeti termékek forgalmazása, illetve a kertészeti kivitelezés.
Makói árudánkban forgalmazunk dísznövényeket, kerti dísztárgyakat, rendelésre faházakat, illetve játszótornyokat is beszerzünk.
A kivitelezés magába foglalja, a kerti dísz és fürdőtavak kialakítását, kültéri burkolást, medenceépítést, kerítésépítést, kerti látványterv készítést, valamint utána a terv megvalósítását
Csongrád megyében, és megegyezés szerint a környező megyékben is.
További információért látogasson el honlapunkra!

Kertészeti termékek forgalmazása

 

Kertépítés

Minden egyes emberhez közel áll a természet stresszoldó harmóniája. Amennyiben Ön is így érzi, és rendelkezik térrel is a megvalósításhoz, ahol megépíttetheti saját kis zöld rejtekhelyét, akkor miért késlekedik még? Mert megannyi előnye van egy harmonikusan kialakított és gyakran ápolt kertnek. Cégünk számtalan kertépítészeti szolgáltatással teszi szebbé, és kényelmesebbé környezetét. Látogasson el oldalunkra, és nézze meg referenciáinkat, győződjön meg szakértelmünkről Ön is.

kertépítés és kertészet

 

Hunter automata öntözőrendszerek

Professzionális öntözőrendszer a kizárólagos Magyarországi forgalmazótól.Építse meg saját öntözőrendszerét Hunter termékekből. Ingyenes tervezés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, telepítési útmutatók. Küldje el kertjének méretarányos rajzát és mi megtervezzük az Ön kertjéhez legmegfelelőbb öntözőrendszerét. Próbálja ki!

Professzionális öntözőrendszer

 

Mandulakert - Kertépítés

Professzionális fiatal kertépítő csapatunk garanciával, kiváló minőségben és kedvező áron vállalja díszkertek tervezését, építését és fenntartását.
A Madulakert szakértő kerttervezői a kert tulajdonosával közösen átgondolva tervezik meg a ház körüli terek kialakítását. A kerttervezés során koncepcióterv, vázlatterv, részletes kertépítészeti terv, tereprendezési terv, növénykiültetési terve, automata öntözőrendszer terve és részletrajz készül.
A teljes kertépítés mellett az alábbi, kertépítéssel kapcsolatos rész munkafolyamatokat is elvállaljuk:
- Gépi és kézi tereprendezés
- Gyepesítés fűmagvetéssel és gyepszőnyeg terítése
- Automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése
Öntözőrendszereinket leggyakrabban Hunter, Toro, Rain Bird termékek alkalmazásával, kedvező ár-érték arány elérésével építjük meg; Helyszíni felmérést követően pontos árajánlatot adunk, amin később nem változtatunk.
Vállaljuk szárazon rakott támfalak, sziklakertek kialakítását és beültetését.
Növények telepítését növénykiültetési terv alapján vagy előzetes egyeztetés és szaktanácsadás után vállaljuk.
Vállaljuk továbbá egynyári és évelő virágágyak tervezését, kiültetését. A vegetációs idő során felmerülő karbantartási munkákat (öntözés, gyomlálás, kapálás) szintén ránk bízhatja.
Vállaljuk a kertben lévő ösvények, kocsibeállók, járdák megépítését térkövekből, zúzott murva vagy beton alapra.
Kertépítéssel, Kertfenntartással, Kerttervezéssel kapcsolatos kérdéseire MANDULAKERT honlapján biztos megtalálja a választ .

Kertépítés, Öntözőrendszerek, Gyepesítés, Fűmagvetés Virágágyak, Sziklakertek

 

Bálint gazda honlapja

Bálint György nyugdíjazásáig (1981) a Kertészet és Szőlészet főszerkesztői teendőit látta el. 1969-től 1981-ig a Kertészet és Szőlészetet, 1970-től 1981-ig a Kertgazdaságot, 1972-től 1981-ig a Kerti Kalendáriumot, 1984-től 1988-ig a Kertbarát Magazint szerkesztette. 1981 és 2009 között a Magyar Televízió Ablak című magazinjának állandó munkatársa (Bálint gazda). 1991-től 2000-ig főszerkesztője az MTV Gazdaképző című műsorának.

A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

 

Akác fűrészáru, akácfa kerítés

Cégünk egyedi deszka kerítés, akácfa kerítés, kerti kiülő gyártásával, forgalmazásával és tűzifa, akác fűrészáru értékesítésével foglalkozik.

Kerítéseink elkészítéséhez szakértői szemmel válogatott legjobb minőségű keményfát, az akácot választottuk. Ennek a szép és természetes anyag népszerűségének az oka, hogy időtálló megbízható anyagok. A leggondosabb eljárás mellett végezzük a fűrészelést, gyalulást, szabást, így kiváló minőségű akáclécek kerülnek ki műhelyünkből.

Akác fűrészáru, akácfa kerítés

 

Four In One Kft

Közel öt éve foglalkozunk kertek építésével, növényzet gondozásával, zöldfelületek kezelésével. Dél- Buda és vonzáskörzetében tartozó településeken végzünk kertfenntartást, kertépítést magas színvonalon.
Célunk megrendelőink elképzeléseit maradéktalanul megvalósítani közös tervezés alapján. Elégedett partnereink visszajelzése azt mutatja, hogy az általunk beépített és gondozott növények és zöld területek megbízóink megelégedettségét szolgálják immár öt éve.

Four In One Kft

 

Angyalkert

Kerttervezés, kertépítés és fenntartás, földmunka, öntözőrendszer tervezés és telepítés, gyepszőnyeg forgalamzás és telepítés, füvesítés, játszótér, kerti sütögetők építése

Kertépítés

 

Kerti ötlettár

Ötletek és tanácsok a kerti növények szaporításához, gondozásához. Egy kertész szubjektív naplója. Nem csak tujával él az ember!

Kertészeti napló

 

Kútfúrás

Kútfúrást vállalok elérhető áron, hogy önnek is legyen kerti kútja locsoláshoz, házi vízellátáshoz. Ez az egyszeri befektetés rövid időn belül megtérül az egyre nagyobb ütemben emelkedő vízdíj és csatorna díj miatt. Ne várjon tovább keressen meg telefonon, hogy még a tavasszal kifúrassa saját kerti kútját, ami a szép kert és kerti tó elengedhetetlen és legfontosabb kelléke. Fizetés csak átvételkor, működő kút esetén 70000Ft 20m mélységig.

Kútfúrás

 

Kertépítés

Miért is fontos az öntözőrendszer? Azért, mert a mai rohanó világban kevés embernek van elég ideje a kert szépségének megőrzésére. Viszont az egyik legalapvetőbb tényező a szép zöld kerthez a megfelelő mennyiségű és adagolású víz. Egy megfelelően kiépített automata öntözőrendszer egyik legnagyobb előnye minden kétséget kizáróan az, hogy leveszi a mindennapos öntözés fáradságos feladatát a tulajdonos válláról. Egy ilyen öntözőrendszer ma már a legkevésbé sem elérhetetlen álom. Jobbnál-jobb megoldásokat tartogatunk az Ön számára, olyan megoldásokat, melyekkel valóra válhat egy régi vágya: hogy gyönyörű, zöld kertje legyen anélkül, hogy nap, mint nap öntöznie kelljen.

Kert, Kertépítés, Kertkultúra, Ház

 

MAKEOSZ tag

Kertépítés, tervezés és fenntartás, automata öntözőrendszerek kivitelezése füvesítés Nyíregyházán és vonzáskörzetében.

kertépítés

 

automata öntözőrendszer

Az öntözőrendszer egyik legjobb előnye, hogy automatikusan öntözi a kertet. Abban az esetben, ha Önnek sincs ideje vagy kedve gyakran hosszú órákon át slagozni kertjét vagy udvarát, könnyen előfordulhat, hogy a sok izzadtsággal megépített kertje elszárad. Intézze a locsolást egy jól kiépített, és jól telepített öntözőrendszerrel, így nem kevés pénzt és időt takaríthat meg. Tekintse meg weboldalunkat és nézze meg a referenciáinkat, hogy meggyőződhessen szakértelmünkről. Kérjen árajánlatot és mi tájékoztatjuk mindenről. www.kertontozo.hu : automata öntözőrendszer telepítés, több, mint 10 év tapasztalattal!

öntözés, öntözőrendszer, automatikus öntözőrendszer

 

kertépítés

Ön is szép, ápolt kertre vágyik? Tavasztól a fagy beálltáig rendezhetjük kertünket. A kertrendezés igaz nagy munka, de kifizetődő. Keressen fel minket, ha gondosan megépített kertre vágyik. A kertépítés menete. Az első lépés a tereprendezés. ?Kitakarítjuk? a kertet, kitépjük a gyomokat, és ha kell, termőföldet terítünk. Majd következik az utak, tavak megépítése. Ha mindezzel megvagyunk, következik az öntözőrendszer telepítése, a fák ültetése. Ezek után a füvesítéssel fejezzük be a kertépítést. Kertünk szépségét fenn is kell tartani ehhez szükséges, ha minden héten karbantartja valaki. Ha szakemberre szeretné bízni vagy nincs elég ideje mindezekre, Bízza a munkát ránk. Budapesten és környékén első alkalommal díjtalanul kiszállunk és a felmérést követően árajánlatot adunk

kertépíéts

 

öntözőrendszer alkatrészek

A festői és színvonalas kert alap feltétele a növények állandó gondozása. Sokszor előfordul, hogy nincs ideje az embernek órák hosszat kertészkedéssel tölteni, de szeretné ha kertje gondozott, és szemet gyönyörködtető lenne. Ezért kínál Önnek megoldást az http://ontozorendszerbolt.hu! Vásárolja meg a szükséges alkatrészeket, és akár építse meg saját kezűleg öntözőrendszerét. Szakavatott kollégáink készséggel segítenek az öntözőrendszere felépítésében, és adnak tanácsot a szükséges alkatrészekkel kapcsolatosan. Keresse fel honlapunkat a www.ontozorendszerbolt.hu oldalon!

Öntözés, öntözőrendszer, automatikus öntözőrendszer

 

Kútfúrás rövid határidővel

Öntöző kutak, ivóvíz kutak készítését vállaljuk,kedvező áron. Vállaljuk még vízelvezetők fúrását és kutak mélyítését is. Kútjainkba minőségi szűrőt, anyagokat és szűrőkavicsot használunk fel, a jó és minőségi kutak elérése érdekében.Cső átmérő 50-től 125 milliméter átmérőig. A munka elvégzésével, a kutat próba szivattyúzva és kitisztítva adjuk át.

Kútfúrás, vízkútfúrás kedvező áron

 

kertépítés, Kertelünk Kft.

Kertépítési szolgáltatásaink Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében érhető el. Ha nyárra ön egy egy új és kényelmes kertet szeretne, nem szeretne minden este a locsolással, hétvégeken meg a gyomlálással foglalkozni, akkor érdemes időben gondolkozni és egy leinformálható, professzionális kertépítő csapat után néznie. Ezen a területen cégünknél megtalálható a szükséges szakmai tapasztalat, referencia, géppark és munkakedv. Ha csak kisebb kerti munkát szeretne másra bízni, akkor is érdemes felkeresnie bennünket. Nem feledje, ha kertépítés akkor Kertelünk Kft!

kertépítés

 

Kaputechnika

Komplett kaputechnika és kapuautomatizálás cégünk jóvoltából!

Primus kaputechnika

 

Tamási Faiskola Pécs

Faiskolánk díszfák, díszcserjék, fenyők nevelésével és nagykereskedelmi, kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk pihenőkertek, lakópark kertek építését is.
Honlapunk kategóriái: Fajok bemutatása képekkel illusztrálva. Hasznos tanácsok metszésről, dísznövények ültetéséről, szaporításáról. Referenciaképek az általunk épített kertekről.

Tamási Faiskola Pécset

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő

Lucfenyő, ezüstfenyő, feketefenyő, normandfenyő termesztés és értékesítés.
Luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete termesztés és értékesítés.

Abies fenyő-karácsonyfa nagykereskedés

Mixerbeton

Kerítés, járda, támfal vagy kerti tó építéséhez kiválóan alkalmazható mixerbetont vásárolhat nálunk többféle szemnagyságú kavicsból keverve. Pumpálhatósága miatt könnyedén mozgatható az építési területen belül.

Mixerbeton értékesítés Budapesten

Semmelrock térkő áruház

A Semmelrock áruházban minden kövekkel és kerttel kapcsolatos terméket megtalál, kezdve a térkövektől, a lépcsőelemeken át egészen a klinkertégláig.

Semmelrock kövek, klinkertéglák

Kertépítés lépései

A kertépítés folyamatának bemutatása néhány lépésben!

Vízözön Kertépítés

Abakertek

Automata öntözőrendszer tervezése-kivitelezése, kertépítés és fenntartás
Minden ami kert A-Z-ig!

Abakertek

Gyógyító kertek

Weboldalunkon olvashat gyógyító kertekről, kerttervezésről, kertgondozásról, gyógynövényekről, fűszernövényekről és gyümölcsösökről. Kolostorkertek titkairól és radiesztéziáról is.

Gyógyító kertek

Parkapolas.hu

Parkgondozással, parkápolással, kerttervezéssel, kertépítéssel, kerti tavak és sziklakertek kialakításával foglakozó egyéni vállalkozás.

Kertépítés, parkápolás

Öntözőrendszer, sziklakert, kerti tó

Felújítaná kertjét? Keresse fel weboldalunkat és hívjon minket bizalommal! Oldalunkon számos tippet, tanácsot adunk a kertépítés különböző lépéseihez. Legyen szó öntözőrendszer telepítésről, füvesítésről, sziklakert vagy kerti tó építésről mi segítünk Önnek!

Minőségi öntözőrendszerek megfizethető áron

Kertépítés, kertfenntartás

Kertépítés, Kertfenntartás és Kerttervezés szakszerűen, igényesen, az Ön elképzelései szerint! Ha nincs kedve, ideje a kertápolásra, de szép, igényes kertet szeretne, bízza szakemberre a kerttervezési, -építés és fenntartási munkálatokat! Magasan képzett szakembereink kreativitása és szaktudása garantálja, hogy a megépített kert hosszú évekig örömöt hoz és kikapcsolódással szolgál használójának. Teljes körű kertépítést vállalunk garanciával, a kerttervezéstől a kertépítésen át egészen a kertfenntartásig. Építtesse kertjét velünk és a kerttervezést ingyen kapja! Keressen fel bennünket és mi gondoskodunk róla, hogy kertjét szebbé tegyük!

Kertkozmetika - kertépítés, kertfenntartás, kerttervezés

Italtecnica szivatttyú vezérlések

Italtecnica szivattyú vezérlések, szabályzók, áramláskapcsoló, nyomáskapcsoló, úszókapcsoló, szárazon futás elleni védelem és frekvenciaváltó.

Italtecnica szivatttyú

Lowara szivattyúk

Lowara szivattyúk bemutatása

Lowara szivattyúk

Öntözőrendszerek, kertépítés

Cégünket, az Esőmester Bt-t 2002-ben alapítottuk. Tevékenységünket automata öntözőrendszerek telepítésével kezdtük, amelyet már 1997 óta folytatjuk, majd a hazai igényeket megismerve terasz hűtés kivitelezésével bővítettük.
Célunk az elégedett ügyfél. Az automata öntözőrendszerek és a terasz hűtés telepítésekor egyaránt feladatunknak érezzük a minden szempontnak megfelelő rendszer kialakítását és a megrendelő egyedi igényeinek szem előtt tartását.

Esőmester Bt. öntözőrendszerek, kertépítés, kerttervezés

Kertészeti fenyőkéreg áruház

Vörösfenyőkéreg és lucfenyőkéreg forgalmazása.

Vörösfenyőkéreg és lucfenyőkéreg forgalmazása.

Kisvakond Füvesítés

Szeretne Ön gyepszőnyeg minőségű füvet saját kertjében? Mi megvalósítjuk "zöld" vágyait! Profi gépi füvesítés, hidrovetés, dezorion gyepnemez, és gyepszőnyegtermesztéssel és forgalmazással állunk rendelkezésére!

Füvesítés

Alpinista fakivágás

Végeztessen velünk alpinista fakivágást! Veszélyes fák lebontását, veszélytelenítését is vállaljuk. Fadiagnosztika profi módszerekkel!

Fakivágás

Professzionális öntözőrendszerek

A világ piacvezető, professzionális öntözőrendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 szép kert az öntöző által.
A TORO automata öntözőrendszere minden igényt kielégít,nincs többé kiégett, kiszáradt fű,nincs többé esténként hosszas locsolás.kényelmes megoldás és még nyaralása alatt is öntöz.

T-Markt Szakáruház, professzionális öntözőrendszerek

Kerttechnika

Szeretne egy szépen gondozott kertet háza mellé? A kertet nem elég csak megépíteni, de szükség van annak ápolására is, azért hogy sokáig élvezhesse kertje minden szépségét: öntözés- és szivattyútechnika, kerti tavak, kertépítési segédeszközök nálunk mindent megtalálhat.

kert, kerttechnika, öntözéstechnika

Kerti tó és medence kellékek

Kerti tó és medence kellékek, biomedence és fürdőtó kivitelezés és szerviz. Medence és kerti tó webáruház.

Kerti tó és medence

Medence és kerti tó kellékek

Medence és kertitó kellékek, biomedence és fürdőtó kivitelezés és szerviz. Medence és kerti tó webáruház.

Medencék, medence kellékek

Kertépítés, öntzőrendszer telepítés

A Profigarden.hu széleskörű szolgáltatást nyújt a kertépítés, kerttervezés, térburkolás,
gépi földmunka és automata öntözőrendszer telepítés területén. Bérelhető bobcat és minikotró gépek.
Gépeinkkel tereprendezést, medence kerti tó ásást is vállalunk.
Amennyiben bozótirtást szeretne azt gyorsan és hatékonyan oldjuk meg munkagépekkel.
Kerti tó, vízesés, csobogó építés. Térkövezés, térburkolás több 10,000 m2 gyakorlattal. Sziklakert építés, támfal építés.
Építünk vasaltbeton támfalakat terméskővel burkolva.
Vállaljuk igényes, exkluzív borospince építését, akár kerti tó alá beépítve, vagy vízesés mögé rejtve.
Munkákat vállalunk a füvesítéstől, a prémium kategóriás kertekig.

Profigarden kertépítés, kerttervezés, gépi földmunka

kertgondozás, kertfenntartás

Cégünk vállalja kertje teljeskörű fenntartását: fűnyírás, metszés, gyepszellőztetés, pázsitápolás, permetezés, trágyázás - tápanyag utánpótlás és minden más amire kertjének szüksége van.
Minőségi munka megfizethető áron!

kertgondozás, kertfenntartás, kertész

Télikert építés

Télikertek építése és tervezése - a télikert gyönyörű külsőt ad otthonának, tekintse meg referenciánkat, és megláthatja, hogy mi pompássá varázsolhatjuk otthonát télikerttel!

Télikert - Ötödik Évszak

Zöldség palánta

Áprilistól júniusig a zöldség palánták széles választékát kínáljuk kertészkedőknek és viszonteladóknak egyaránt. Választékunkban a hagyományos fajták mellett csúcsminőségű paradicsom, paprika és padlizsán hibridek, valamint különlegességek is találhatók.

zeller, padlizsán, paradicsom palánta

Garden Kertészet

A cég 1990 februárjában alakult, és kertészeti szolgáltatásokra vállalkozott.
Fő tevékenységi köre: parkfenntartás, parképítés, fasorfenntartás, idős fák egyedi ápolása. A vállalkozás fejlődése töretlen a megalakulás óta. A Garden Kft. évről-évre egyre több megbízást kapott, forgalma, és eredménye folyamatosan növekszik. A fejlődés menetére jellemző, hogy míg az első év forgalma alig haladta meg az egymillió forintot, addig a 2006. évi forgalma 1 milliárd 300 millió forint volt.

Garden Kertészet

Bambuszkertészet

Kerépítés, bambuszgyűjtemény, bambuszeladás.

Bambuszkertészet

Kültéri lámpa - kültéri világítás

Dekorációs és funkcionális kültéri világítás, kültéri lámpa - kültéri lámpák, falikarok széleskörű választéka.

Alkonylámpa Lámpabolt

Liget Sziget Faiskolai Áruda

A Liget Sziget Faiskolai Áruda életre hívásával az volt a cél, hogy a várpalotai kistérségben létrejöjjön egy olyan árusítóhely, ahol a legmagasabb minőségi színvonalú
- díszfákkal
- díszcserjékkel
- örökzöld növényekkel
- dézsás mediterrán növényekkel
- évelő és egynyári növényekkel
- sziklakerti növényekkel
- fűszernövényekkel és kiegészítőivel találkozhat a vásárló.

Folyamatosan frissülő árukészlet!

Magyarország legjobb termelőitől származó növények, ami garancia a sikeres kertszépítésre. Jöjjön el, s barangolja be az Árudát!


Liget Sziget Faiskolai Áruda – Minőség a kistérségben

Liget Sziget Faiskolai Áruda

Kertépítés Debrecen

Teljeskörű kertészeti kivitelezés a magánkertektől, az ipari méretű területeken keresztül, a közterületi parkokig, a tervezéstől a kivitelezésig.
Kerti tavak, csobogók, patakok, sziklakertek építése, valamint a három kombinációja.
Kertek, parkok felújítása, fenntartása, növénytelepítés, növényvédelem, fűnyírás, cserjék bokrok fák szakszerű metszése.
Rózsakert kialakítása, mulcsozás,kerti szegély kavicsos sétány építése.
Automata öntözőrendszer tervezése, kivitelezése.
Beltéri dísznövény dekoráció

Minden ami kert

Kertépítés kerttervezés öntözőrendszer

Kerttervezés, kertépítés, öntözőrendszer, térkövezés Debrecen - fűkaszálás, metszés, gyeptégla fektetés, műtrágyázás, gyepszellőztetés, kertitó építés és tisztítás, kerti járófelületek építése, kavicságy készítése egy helyen!

Kertépítés, kerttervezés, öntözőrendszer, térkövezés Debrecen

Filagória, pavilon

Filagória, pavilon, hatszögletű filagória, kerti kiülő, szeletli.
Telefon; 06/30-32-38-971
A filagória minden elemét a műhelyemben készítettem, majd a helyszínen állítottam össze. A darabokat csapoltam, és facsavarral fogattam össze.

Filagória, pavilon, hatszögletű filagória, kerti kiülő, szeletli.

Kertészet,kertépítés

Szép munkánk van, szeretjük: kerteket tervezünk és kerteket építünk. Senki ne vegye szerénytelenségnek, ha azt mondjuk, kicsit másképp építünk kertet, mint más kertépítők. A kertépítésben ugyanis nem ismerünk tréfát, mert nem kész formaterveket igyekszünk letuszkolni megrendelőink torkán – inkább a másik oldalról közelítünk.

Kertészet,kertépítés

Fűnyíró, bozótvágó, láncfűrész.

Fűnyírók, bozótvágók, láncfűrészek webáruháza.

Fűnyíró, bozótvágó, láncfűrész

szivattyúk, házi vízellátók

Szivattyúk, házi vízellátók, egyéb kerti eszközök webáruháza.

szivattyúk, házi vízművek egyéb kerti eszközök

Kovácsoltvas

Kovácsoltvas kerítések kertbe, hogy kertje minél szebb lehessen.

Kovácsoltvas munka

Kertépítés - Bodorpark

Kertépítés magas szakértelemmel, hogy kertje minél szebbé váljon.

Kertépítés szaktanácsadással

Ciprus Kert - Kertépítés

Szakszerű kertépítés és kerttervezés. Kérje díjmentes árajánlatunkat. Szolgáltatásaink: kertépítés, gyepszőnyeg, kerttervezés, füvesítés, tóépítés, sziklakert, térkövezés, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, bozótirtás, fakivágás.

Kertépítés, automata öntözés, térkövezés.

Bilik faiskola

Faiskolánkat egy több generáció óta kertészeti termeléssel foglalkozó család vállalkozásaként 1997-ben alapítottuk.
Díszfaiskolánk központi telephelye Tanakajdon van - Szombathelytől 10 km-re a Gyöngyös patak partján - mintegy 11 ha területen fekszik.
Szabadföldi területen nagy választékban termesztett fenyőfélék mellett cserjékkel is foglalkozunk.
Faiskolánkban minőségi termékekkel, előzékeny és gyors kiszolgálással várjuk minden kedves régi és új vásárlóinkat!
Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weblapunkra!!!

Bilik faiskola

Barkács webáruház

A termékkörünk folyamatosan bővül, ügyfeleink igényei szerint. A kötőelemeken kívül ma már csiszolás-és hegesztéstechnikai segédanyagok, munkavédelemi eszközök, kéziszerszámok, mezőgazdasági gépek, szivattyúk, házi vízellátók értékesítését is végezzük.

Fűnyíró, szivattyú, láncfűrész, kertigépek egy helyen webáruházunkban!

Interkert - Otthon a kerertben is.

Kertépítés, kertészet, kert, otthon. Szakmai oldal, melyben segítünk a kertel kapcsolatos kérdésekben.

Interkert - Kertépítés, kertészet, kert.

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009