Nyelviskola

Nyelviskola

linkteam.hu - Nyelviskola kategória, Keresel egy nyelviskolát? Jó lenne valahol megtanulni még egy nyelvet? Nézz körül itt is, lehet, hogy pont itt fogod megtalálni.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Online német nyelvoktatás

Online németóra Szegeden profi német tanárral. A német nyelvoktatás - bár sokan végzik - nem egyszerű feladat. Ha a magas szintű német nyelvtudás nem párosul megfelelő didaktikai ismeretekkel nem lehetséges eredményesen nyelvet oktatni. A nyelvtanár Szeged tökéletes választás, hiszen egy igazi fordító-tolmácstól tanulhatsz! A felsőfokú közgazdasági és orvosi szaknyelvtől kezdve egészen az egyszerűbb általános középfokig bármit választhatsz. Jelentkezz most online németórára!

Online németóra és német nyelvoktatás

 

Angol Tanulás Online

Véleményem szerint az angol tanulás alapja a nyelvi készségek fejlesztése, az értett nyelvi elemek értése és használata, nem pedig a nyelvtani szabályok, szavak magolása, illetve a fordítás, mert azok nem fejlesztenek semmilyen készséget és hátráltatják a tanulást. A legfontosabb a négy alap készség: hallás utáni megértés, beszéd, olvasás, írás fejlesztése. Továbbá fontos az automatizmus kialakítása természetese tanuláson keresztül. Akkor hatékony egy angol tanfolyam, ha 100%-ban angolul folyik. Nálam a tanulás órán történik és nem az órán kívül. A tanfolyamaim beszéd centrikusak.

Beszéd Centrikus Angol Tanulás Online

 

BeHappy - angol nyelvtanulás

Angol nyelviskolánk az angol magántanár és a csoportos nyelvtanulás sikeres elemeit ötvözi! Rugalmas időbeosztásban,kötetlen haladási ütemben tanulhatsz Pesten és Budán, a Ferenciek teréhez és a Mammut-hoz közel. A saját szintednek megfelelő haladási programot kapsz, nem kell senkihez alkalmazkodnod az angol tanulásban. Profi tanári csapat vár egy vidám környezetben. Középfokú szinttől anyanyelvi tanárral gyakorolhatsz. Kedvezményes tanfolyami csomagok közül választhatsz. Várunk egy ingyenes szintfelmérésre és tájékoztatásra.

Angol nyelvoktatás sikeres módszerrel.

 

Speak! nyelviskola

Ingyenes bemutatóóra!
BESZÉLJ és ismerkedj, utazz, dolgozz ANGOLUL! No para! SPEAKMAN segít!
Előfordult már Veled, hogy külföldiekkel találkoztál, s ők megkérdeztek, merre találják a Mátyás Templomot, s Te ott álltál, mint egy kuka?
Vagy esetleg nyaralás alatt nem mersz megszólalni az étteremben, nehogy hülyeséget mondj?
Barátaid nagy többsége külföldön él, s mennél Te is, de tele vagy félelemmel az angolnyelv miatt?Speakmannal gyerekjátékká válik a tanulás!
Gyere és próbáld ki a módszert!

Ingyenes bemutatóóra!

 

Sttúdió Nyelviskola Székesfehérvár

Stúdió Nyelviskola Székesfehérvár: Angol és Német nyelvtanulás, nyelvtanfolyamok jól felkészült tanárokkal, minden korosztálynak, kedvező áron! Pannon Nyelvvizsga és felkészítő nyelvtanfolyamok. Nyelvoktatás felsőfokon! Nyelvtanfolyam típusok: Kezdő nyelvtanfolyamok, Alapfokú intenzív nyelvtanfolyam, Újrakezdő nyelvtanfolyam, Középhaladó nyelvtanfolyam, Középfokú nyelvtanfolyam, Felsőfokú nyelvtanfolyam, Nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok, Nyelvi érettségire felkészítő nyelvtanfolyam, Szaknyelv. Nyelvtanfolyamainkat angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, ill. exotikus nyelveken indítjuk.

Stúdió Nyelviskola - Székesfehérvár: nyelvtanulás, nyelvvizsga, nyelvtanfolyam, angol, német, nyelv, nyelvoktatás, nyelviskolák, fehérvár

 

Ingyenes amerikai angolóra

Ingyenes amerikai angol nyelvoktatás, nyelvtanfolyam amerikai misszionáriusokkal, heti rendszerességgel, az ország több nagyvárosában, nyáron is. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Előzetes bejelentkezés/regisztráció nem szükséges.

amerikai misszionáriusokkal

 

Hét nyelv egy helyen - Unió Nyelviskola

Az Unió Nyelviskola az ország három nagyvárosában elérheto: Budapesten, Kaposváron és Pécsett. Jelenleg hét különbözo nyelven folynak oktatások: angol, német, spanyol, olasz, francia, horvát és lovári. Többféle szint közül választhat, hogy megtalálja az Ön számára megfelelo képzési módot: kezdo, újrakezdo, középhaladó, haladó és vizsgára felkészíto. További információért látogasson el weboldalunkra.

Unió Nyelviskola: Budapest, Pécs és Kaposvár

Francia nyelvtanulás

Szeretnél franciául gondolkodni és beszélni?
Gyere el hozzánk! Tanfolyamainkon, amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!
A franciád nem fog magyarosan szólni! Tanfolyamainkon nem csak a francia nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is! Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem franciául gondolkodj, amikor franciául beszélsz.
Nem felejtjük el anyanyelvedet sem!
Miközben az a célunk, hogy franciául gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet.
Biztosíthatunk, hogy a tipikusan magyar nehézségekre, hibákra jól bevált módszereink vannak!
Tanáraink magyar és francia anyanyelvűek, akik egyvalamiben hasonlítanak egymásra: nagyon otthon vannak a franciában és a francia tanításában!
Mi Benned gondolkodunk!
Bármelyik képzési formát is választod, folyamatosan figyelni fogunk Rád (az igényeidre, a nyelvi fejlődésedre), és külön Neked szóló tanácsokkal (is) segítjük a hatékony nyelvtanulásodat!

Francia nyelvtanfolyam

Angol nyelvoktatás, Mező Csaba

Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészülés során tanári és tanulói részről egyaránt eredményesen hasznosítható anyagok (angol nyelvtani összefoglaló táblázatok kezdők és középhaladók/ haladók számára, angol rendhagyó igék gyűjteménye, angol segédigék, angol vonzatszótár, szituációs példagyűjtemény, hasznos kifejezések szótára, kidolgozott társalgási témák angolból).

angol, nyelvoktatás, nyelvvizsga, érettségi

Peregrinus Nyelviskola

A Peregrinus Nyelviskola 1997-ben alakult. Az Iskola megalapítóinak elsődleges célja a korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező tanulni vágyók számára elérhető áron megteremteni a minőségi és eredményes nyelvtanulás lehetőségét kiscsoportos nyelvoktatás formájában.

angol, német, olasz, spanyol és francia nyelvtanfolyamok

ILS Nyelviskola Debrecen

Angol, német nyelvtanfolyamok és nyelvvizsgák, fordítás, tolmácsolás Debrecenben az ILS Nyelviskolában.

ILS Nyelviskola Debrecen

Gabesz-Tanoda

A Gabesz-Tanoda általános és középiskolás diákoknak illetve felnőtteknek nyújt segítséget. Tanulószobát, magániskolát és korrepetálást végzünk elsősorban, de 2010 januárjától ECDL vizsgára illetve különféle nyelvvizsgákra készítünk fel tanulókat, illetve ha igény van rá tanfolyamokat tartunk. Többek között angol, német, olasz, görög, holland és japán nyelvekből. Jelenleg Pécsett működünk. Nyáron tábort, filmvetítést és különféle kézműves tanfolyamokat, klubokat működtetünk: hennázás, nemezelés.

Gabesz-Tanoda

Angol nyelvtanfolyam

Rendkívül kedvező óradíjak, akár 399 Ft-tól
Angol nyelvtanfolyam akkreditált képzési program alapján
Akkreditált nyelvvizsgahely ECL, EURO, EURO PRO és Origó vizsgarendszerekben
Árnyalt modulrendszer kezdőtől a felsőfokú szintig, ingyenes on-line szintfelmérés
Kellemes tanulói légkör, lendületes tanári kar, 12 órás ügyfélszolgálat
Gyors és könnyű megközelíthetőség Budapest bármely pontjáról

Akkreditált angol nyelvtanfolyamok

Helen Doron Angol Gyerekeknek

Helen Doron játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig. Világszerte a leghatékonyabb és legelismertebb korai angol nyelvtanulási módszer, mely a gyermek természetes képességére épít. A speciálisan kifejlesztett tananyag ismételt otthoni hallgatása és a játékos foglalkozások pozitív, vidámsággal teli környezete megadja a gyerekek számára azt, hogy az angol a gyermek második anyanyelve lehessen. Jöjjön el ingyenes bemutató foglalkozásunkra és győződjön meg róla Ön is! Legyen az angol gyermeke második anyanyelve!

Játékos angol nyelvtanulás gyerekeknek

Keszthely KATEDRA Nyelviskola

Keszthelyen is felkészülhetsz és vizsgázhatsz TELC és Társalkodó (általános)/Gazdálkodó (gazdasági/üzleti) nyelvvizsgából a Katedra Nyelviskola Keszthelynél! Kiscsoportos nyelvoktatás (4-6fő) nyelvvizsgagaranciával! Gyermekeknek már 3-éves kortól! Rugalmas órarend! Nálunk Üdülési Csekkel is fizethet! Tolmácsolás fordítás.

Keszthely KATEDRA Nyelviskola

Nyelvoktatás - Nyelviskolák

Német, angol, orosz, olasz, szlovák, valamint magyar, mint idegen nyelv.
Nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás az ország összes megyéjében.

olasz,szlovák,magyar

Nyelvtanulás Gyorsan

Gyorsan, könnyen, hatékonyan Angolul, Németül! Sohasem volt még ilyen könnyű az angol és a német nyelvtanulás! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül!

Angol, Német nyelvtudás 40 óra alatt!

EURO Nyelviskola

EURO Nyelviskola, a gyors és hatékony eredmények specialistája!
Amit garantálunk: szakképzett oktatók, 15 év alatt kialakított a tanulók igényihez igazodó tematika, barátságos légkör, kényelmes tantermek, gyors és rugalmas ügyintézés, szakszerű szintfelmérés és nem utolsó sorban 399.-től 439.- forintig terjedő óradíj kis létszámú csoportokban.

EURO Nyelviskola

Bonus Nyelviskola

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink döntő többsége ajánlja ismerőseinek és barátainak nyelviskolánkat. A Bonus Nyelviskola angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyamokat kínál az idegen nyelvet tanulni vágyóknak. Nyelvtanfolyamaink államilag akkreditáltak, azaz nyelvi képzéseink áfamentesek! Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik. Szolgáltatásaink színvonalát garantálja, hogy olyan minőségirányítási rendszer szerint végezzük nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységünket, amely mindenben megfelel a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak. Budapesti nyelviskolánkban természetesen a legnépszerűbb hazai és nemzetközi nyelvvizsgák is letehetők. Az akkreditált ECL, az ITK Origó (korábbi nevén Rigó utcai nyelvvizsga), az Euro valamint az államilag elismert üzleti nyelvvizsga az Euro Pro nyelvvizsgák vizsgahelyei vagyunk.

Nyelvoktatás és nyelvvizsgáztatás egy helyen.

2F Nyelviskola - Egy nyelvet beszélünk!

Nyugat-Európa legnagyobb magániskolája, a 2F Nemzetközi Nyelviskola Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria és Svájc után Magyarországon is már 5 éve indít angol nyelvi kurzusokat. Szakmai háttere: 30 éves tapasztalat nyelvoktatás terén, akkreditált intézmény, BME nyelvvizsgahely, angol anyanyelvi tanárok, saját fejlesztésű tananyagok, beszédfelismerő nyelvi szoftver, kis csoportok (max. 6 fő), rugalmas órabeosztás, eredménygarancia...

2F Nyelviskola

Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel
és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni
és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek
jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi
klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik
nyelvtudásukat.

Bildung Nyelviskola Székesfehérvár

általános,szakmai angol vizsga

angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés

angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés

Angol-Német

Angol és Német nyelvoktatás felnőtteknek és gyerekeknek, cégeknek és magánszemélyeknek az Örs vezér terén!

S@H Nyelviskola

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009